×

Koç Burcu ile Oğlak Burcu Evlilik Hayatı

Koç burcu ile Oğlak burcu evlilik hayatı

Koç Burcu ile Oğlak Burcu Evlilik Hayatı

Koç burcu ile Oğlak burcu evlilik hayatı bu burca mensup olan kişiler tarafından merak edilmektedir. Koç burcunun, Oğlak burcu ile sorunsuz bir ilişki yaşayabilmeleri çok mümkün gibi görünmez. Bu ikilinin sosyal yaşam ve maddi konuda uyum sağlayabilmesi beklenir. Dostluklara düşkün olan bu ikili, uzun süren sohbetlerden asla sıkılmaz. Duygudan ziyade mantıkçı olan Oğlak burcu, çoğu zaman Koçyi anlamakta zorluk çeker. Oğlak burcu kadar akıllı ve duyarlı olan Koç, çoğu zaman duyguları ile hareket eder. Birbirlerine çok fazla tahammül edemeyen bu ikili, ilişkiden öteye gidemez. Ama istedikleri zaman mükemmel bir uyum yakalayabilmeleri de bu uyumu evlilik ile taçlandırmalarını sağlayabilir.

Koç burcu ile Oğlak burcu evlilik hayatı

Koç Burcu Kadını ile Oğlak Burcu Erkeği

Koç burcu kadını ile Oğlak burcu erkeği özellikleri ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Değişken ruh hallerine sahip olan bu ikili çoğu zaman anlaşabilme konusunda sıkıntı yaşayabilirler. Dış koşullardan bağımsız bir duygusal karmaşa yaşayan bu ikili, iç dünyalarındaki problemler ile başa çıkmakta zorluk çekebilirler. Kavga etmekten kaçınan bu ikili, isterlerse uzun bir ilişki sürebilirler. Toprak grubunda yer alan Oğlak, hava grubunda yer alan Koç burcu ile bazı şeyleri alttan alarak güzel bir uyum yakalayabilirler. İlişkileri ile ilgili yakın çevrelerinden gelen uyarı ve nasihatleri bu ikili dikkate almalılar. Birbirlerinin haklarına ve yaşam biçimlerine saygılı oldukları taktirde bu ikilinin uzun süre bir beraberlik yaşayabilmeleri söz konusudur.

Koç Burcu Kadını ile Oğlak Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Koç burcu kadını ile Oğlak burcu erkeği evlilik hayatı da yine merak edilen burç yorumları arasındadır. Evlilik için yaratıldığını düşünen Koç kadını, evlenmeye ve çocuk yapmaya meraklıdır. Öte yandan ince eleyip sık dokuduktan sonra evlenmeye karar veren bir Oğlak burcu bardır. İkili isterlerse güzel bir uyum yakalayıp, ilişkilerini evlilik ile taçlandırabilirler. Cinsel hayatları renkli olan bu ikili, uzun soluklu bir evlilik yaşayacaklardır. İdeal eş tanımına uyan Oğlak burcu, hayat yorgunluğunu, Koç kadının şefkatli kollarında atacaktır. Özgürlüğüne müdahale etmeyen biri ile evlilik hayali kuran Oğlak, Koç kadınını seçmekle iyi bir karar vermiştir. Çünkü Koç kadını da özgürlüğüne ve sosyalliğine önem veren bir kadındır. Kavga ve gürültüden uzak bir evlilik sürecek olan bu ikili, fikir birliği yaşamadıkları konuların üzerini sonsuza dek kapatırlar. Baba olan Oğlak erkeği, eşine ve evine daha bağlı bir hale gelir.

Oğlak Burcu Kadını ile Koç Burcu Erkeği

Oğlak burcu kadını ile Koç burcu erkeği burç özelliklerine bir açıklık getirmek isteriz. Ortak noktası fazla olan bu ikili, bir ömür geçirebilmeyi başarabilirler. Kişilik özellikleri ile Oğlak burcu kadını, Koç burcu erkeğinin dikkatini çekecektir. Renkli bir kişiliğe sahip olan Koç erkeği, başağın eğlenceli yanlarını hemen fark edecektir. Saf güzelliği, dengeyi ve adilliği seven bu ikili, dış görünüşlerine de gerekli özeni gösterirler. Birbirlerini tamamlayan bir yapı içerisinde bulunan bu ikili, heyecanlı bir birliktelik yaşayacaklardır. Tutkulu bir çift olan bu ikili, eğlenceli bir beraberlik sürebilirler.

Oğlak Burcu Kadını ile Koç Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Oğlak burcu kadını ile Koç burcu erkeği evlilik uyumu hakkında gelin daha detaylı bilgi sahibi olalım. Gezip tozmayı seven bu ikili, evliliklerinde eğlenceye ara vermeden sürekli ufak kaçamaklar yaparlar. Başlarda anlaşamaz gibi dursalar da evlilik bu ikiliyi dizginleyecek ve bu ikili muazzam bir anne baba olacaklardır. Araştırmayı seven yanları ile sürekli araştırıp, bir şeyler öğrenen bu ikili çocuklarına da bir şeyler katmaktan haz alacaktır. Parti ve eğlence anlayışı yüksek olan bu ikili organizasyon yapmaktan ve arkadaşları ile vakit geçirmekten de hoşlanırlar. Ten uyumu yakalayacak olan bu ikili, cinselliğe de önem verirler. Yatakta da birbirlerini memnun etmeyi başaran bu ikili, birlikte yemek yapmaktan da çok zevk alırlar. Uzun uzun sohbet etmekten ve kendilerini birbirlerine anlatmaktan zevk duyan bu ikili, ömür boyu birbirlerini keşfetmeye devam edecekleri. Ömürleri boyunca birbirlerinden öğrenecekleri çok şey olan bu ikili, dünya turuna çıkmayı çok isterler. Birbirlerine kitap okumaktan da hoşlanan Oğlak kadını ve Koç erkeği, her seferinde “iyi ki!” diyecekler.

Yorum gönder