×

Sevgilinizin Sizden Ayrılmak İstediğini Gösteren Riskli İşaretleri

Sevgilinizin Sizden Ayrılmak İstediğini Gösteren Riskli İşaretleri

Sevgilinizin Sizden Ayrılmak İstediğini Gösteren Riskli İşaretleri

Sen ve sevgilin iyi vakit geçiriyordunuz. İlişki çiçek açıyordu. Ama sonra, bazı önemli değişiklikler hissediyorsunuz. Sevgiliniz huysuz görünüyor veya sizden bir şeyler saklamaya çalışıyor. Sizin yanınızda olmaktan mutlu görünmüyorlar ve bunu size söylemekten de çekinmiyorlar.

Bu tür silinmez eylemler içgüdülerinizi uyarabilir. Size karşı değişen davranışları ve eylemleri rahatsız edici olabilir. Bununla birlikte, herhangi bir kırmızı bayrağa karşı uyanık olursanız, böyle bir duruma daha iyi hazırlanabilirsiniz.

Sevgilinizin dışarı çıkmak istemesinden endişeleniyorsanız ve ne düşündüklerini öğrenmek istiyorsanız, partnerinizin sizden ayrılmak istediği aşağıdaki işaretler hakkında bilgi almak için okumaya devam edin. Bunların üzerinden geçmek, ilişkide neyin yanlış olduğunu anlamanıza yardımcı olabilir.

Ayrılmak isteyen eş, bir işaret kombinasyonu gösterir. Bu işaretler, sevgilinizin sizi terk etmeyi düşündüğünü gösterebilir. Ancak, emin olana kadar sonuca varmayın.

Sevgilinizin Sizden Ayrılmak İstediğini Gösteren Riskli İşaretleri

Sizden Kaçınırlar

Sevgilinizin sizden kaçtığını mı düşünüyorsunuz? Diyelim ki, yaptığınız gezi veya akşam yemeği planlarını iptal ediyorlar. Gece görüşmelerinden kaçınmaya çalışıyorlar ve yalnız televizyon izlemeyi tercih ediyorlar. Eve çok geç gelirler, hatta bazen yatağa girene kadar bile değil. Bu davranış değişiklikleri, sizden uzak durmaya çalıştıklarını gösterebilir. Yakın zamandaki bir kavga gibi mesafeli davranışların arkasında bir neden yoksa, o zaman kırmızı bayrak olabilir.

Gelecek Hakkında Konuşmazlar Veya Sizi Planlara Dahil Etmezler

Her çift bir ev satın almak, çocuk büyütmek, seyahate çıkmak veya ortak bir banka hesabı açmak gibi belirli planlar yapar. Ancak son zamanlarda sevgiliniz hiç ilgi göstermiyor ise onları bu tür tartışmalara çekmeye çalışsanız bile, kaçarlar.

Bazı durumlarda, sevgiliniz arkadaşlarınızla veya aile üyelerinizle planlar yapar ancak sizi davet etmez. Ancak daha sonra ortak arkadaşlarınız ve akrabalarınız aracılığıyla fark edersiniz. Son zamanlarda bu tür olaylar yaygınlaştıysa, endişe konusu olabilir.

Artık Sevgilerini İfade Etmezler

Bazı ilişkilerde insanlar aralarındaki sevgilerini günde birkaç kez “Seni seviyorum” diyerek ifade edebilirler. Birkaçı, sevgilisini özel hissettirmek için sarılı veya benzersiz bir şey yapar. Sevgilinizin sevgiyi ifade etmek için ne yaptığını biliyorsanız ve ancak bu tür örneklerin artık hayatınızda eksik olduğunu düşünüyorsanız, eşinizin artık sizinle birlikte kalmakla ilgilenmediğinin bir işareti olabilir.

 Sebepsiz Kavga Ederler

Hepimizde olduğu gibi çoğu ilişkide kavga yaygındır. Bununla birlikte, son zamanlarda partneriniz önemsiz konular üzerine birkaç kavga daha topluyor olabilir. Söylediğiniz veya yaptığınız her şeye katılmıyorlardır. İş baskısı, mali kriz veya başka bir sorun değilse, sizi bırakmak isteyebileceklerinin bir işareti olabilir.

Sizi Onaylamazlar

Sevgiliniz bir zamanlar sizinle vakit geçirmekten zevk alırdı. Ama şimdi işler değişti. Birlikte oturduğunuzda ya size kızarlar ya da sizi üzerler. Nasıl olduğunuzu ve nerede olduğunuzu umursamıyor gibi görünüyorlar, hatta üzgün olup olmadığınızı ve neden üzgün olduğunuzu anlamaya bile zahmet etmiyorlardır. Eve gelmediğinizde veya ağladığınız zaman dikkat etmezler. Bu, ilişkiye olan ilgilerinin azaldığını gösterir ve sizinle olan mutsuzluklarını yansıtır.

Size Sessiz Davranıyorlar

Bir ilişkideki ortaklar tartışır, dırdır eder, alay eder, azarlar ve kavga eder. Yapmadıkları şey sessiz kalmaktır. Sevgiliniz nedenlerini doğrulamadan sizi tamamen kapatıyorsa, bu sıkıntılı olabilir. Bazen, durumlar değiştiğinde ve bir şeyler ifade edilmediğinde, ilişkinizde bir uçurum olduğunu gösteren endişe verici bir an olabilir.

Bir mola hakkında konuşuyorlar. Büyük bir tartışmadan veya kavgadan sonra, eşiniz sizden biraz boşluk isteyebilir. Bu bir veya iki kez tamamen normaldir. Ama ya sık sık “yeter” veya “senden veya bu ilişkiden bir ara vermem gerekiyor” diyorlarsa, mantıklı gelmiyor, değil mi? Bu ilişkinizin dağıldığının bir işareti olabilir.

 Çılgınca Savunma Yaparlar

Partneriniz her şey için size ters yorum yaptığında, kızgınlık açıkça görülebilir. Oyunbaz yorumlarla bir ilişkide birbirinize alay etmek normaldir. Ancak sağlıklı bir ilişkide konuştukları her satırda öfke ve eleştiri barındırmak kabul edilemez.

Sürekli Cep Telefonu İle Yaşıyorlar

Eşinizi bütün gün ve gece telefonu kullanırken, bazen gülümserken ve sonra sizden uzaklaşırken buluyorsunuz. Ya biraz dikkat dağıtmak istiyorlar ya da bir ilişkisi var. Böyle bir şey haftalarca ve aylarca devam ederse, o zaman kırmızı bayrak olabilir.

Sizi Sosyal Medyadan Koparırlar

Son zamanlarda eşiniz sosyal medya hesaplarında hikayelerini ve güncellemelerini sizden saklamaya çalışıyorsa ciddi bir ilişkide, eğer böyle bir şey olursa, düşünülmesi gereken bir şey olabilir.

Sizi Terk Etme Konusunda Tehdit Veya Şaka Yapıyorlar

Dudaklarındayken akıllarında olabilir. “Belki birbirimiz için zararlıyız” veya “Bir arada olmasaydık bununla başa çıkmak zorunda kalmazdık” gibi şeyler mizahla veya ciddi bir konuşma yaparken söylerlerse, bu bir işaret olabilir. Sözlerine ve davranışlarına dikkat etmeniz ve buna göre hareket etmeniz gerekebilir.

 Daha Cesur Ve Aslında Tehlikeli Adımlar Atıyorlar

Buradaki daha büyük adımlar, iletişimi kesmek ve evden uzaklaşmak anlamına gelir. İlişkiniz üzerinde çalışmak için elinizden gelenin en iyisini yaparsınız. Sevgilinizi etkiliyor, randevular planlıyor, hediyeler alıyor ve konuşmaya çalışıyorsunuz. Ancak sevgiliniz ne çabalarınıza odaklanıyor ne de değişen davranışlarını açıklamaya çalışıyor. Ara sıra ilişkiden ayrılmak isteyen sevgili, sizden olumsuz bir tepki uyandırmak için size işaretler sunar, böylece ayrılığı ifade eder. İlişkiyi bozmak istediklerini açıkça ifade ederler.

Kırık bir ilişkiye işaret eden birçok işaret var. Ancak, tamamen haklı olmayabilirler. Değişen davranış, hayattaki diğer sorunlardan da kaynaklanıyor olabilir. Bununla birlikte, eşinizi kontrol edebilirsiniz.  Kendiniz ve ilişkiniz için bir sorun olup olmadığını anlayabilirsiniz. Sevgilinizle iletişim her şeyden önemlidir. Bunun olumlu bir sonucu yoksa, o ilişkide kalıp kalmama konusunda bir karar vermeniz gerekir.

Yorum gönder