×

Sevgilinizin Uzun İlişki İnsanı Olmadığına Dair Sekiz İşaret

sevgilinizin uzun ilişki insanı olmadığına dair sekiz işaret

Sevgilinizin Uzun İlişki İnsanı Olmadığına Dair Sekiz İşaret

Hayatınızdaki kişinin huyunu, suyunu detaylı bir biçimde bilmek istersiniz. Sıradan bir ilişkiye sahip değilseniz ve karşınızdaki kişi ile bir aile kurmayı düşünüyorsanız, işler ciddiye binmeden varsa karşılıklı kötü huylar onlardan arınmak istersiniz. Henüz ilişkiye yeni başlamış bir bireyseniz de sevgilimin uzun ilişki insanı olup olmadığını nasıl anlarım sorusunun cevabını çok merak edersiniz. Endişe etmenize gerek yok çünkü çok merak ettiğiniz bu sorunun cevabını birazdan siz değerli okurlar ile paylaşmış olacağız. Karşınızdaki kişi ile yeni bir ilişkiye başladınız ve onunla gerçekten ciddi düşünüyorsanız, uzun ilişki insanı olduğundan emin olmak istersiniz. Karşınızdaki kişi kusursuz bir insan gibi görünebilir, ancak sekiz işaret dahilinde bu kişinin uzun ilişki insanı olup olmadığını anlamanız mümkün. Yazımızın devamını okuyarak sevgilinizin uzun ilişki insanı olmadığına dair sekiz işaret konusunda bilgi sahibi olmuş olacaksınız.

sevgilinizin uzun ilişki insanı olmadığına dair sekiz işaret

Sevgiliniz Sürekli Telefon İle İlgileniyorsa

Sevgiliniz sürekli telefon ile ilgileniyorsa yüksek bir oranda başkaları ile mesajlaşıyor ve bu durum da onun kısa ilişki içerisinde olabileceğinin göstergesidir. Telefon ile ilgilenirken yüzünün belirli aralıklar ile güldüğünü, sürekli fotoğraf çekildiğini vs. görüyorsanız, bu yalnızca sizinle değil başkaları ile de iletişim halinde olduğunu gösterir. Tüm bu belirtiler tek kişi olduğunuzun aksini gösterir. Sevgiliniz ile beraberken onun dikkatini çekmediğinizi fark ediyorsanız, sevgiliniz sizinle uzun bir ilişki dışında her şey düşünüyor olabilir, aman dikkat!

Sevgiliniz Uzun Vadeli Planlar Yapmıyorsa

Diğer en büyük işaret ise, hayatınızdaki kişi geleceğe dair planlar yapmıyorsa, arkanıza bakmadan oradan uzaklaşın! Siz sevgiliniz ile geleceğe dair planlar yaparken, ona hayallerinizden, umutlarınızdan ve beraber gerçekleştirmek istediğiniz hedeflerinizden bahsediyorken, o bu konulara uzak kalıyorsa bilin ki sevgiliniz sizinle uzun ilişki düşünmüyor! Örnek vermek gerekirse; birkaç hafta sonra sevdiğiniz bir kuzeninizin düğünü var ve sevgiliniz bu düğüne gelmek istemiyor. Bir başka örnek vermek gerekirse; bir sonraki hafta sonu tatilini birlikte geçirmek istediğiniz sevgiliniz bu plana da sıcak bakmıyorsa, sevgiliniz bir şekilde bağlanmak istememektedir. Yani bu durum sizinle ciddi ve uzun bir ilişki düşünmediğini gösterir.

Sevgiliniz Son Dakika Plan Bozuyorsa

Uzun ilişki düşünmeyen bireylerin en belirgin özelliklerinden bir tanesi de tahmin edilemez olmalarıdır. Sevgiliniz ile beraber dışarıda güzel bir yemek ya da güzel bir film izlemek istediğiniz zaman planda sürekli değişiklik yapmak isteyebilir. Sevgiliniz tarafından son dakika golü yiyerek ekilebilirsiniz! Ya da sizi saatlerce bekletebilmesi de bu duruma örnek gösterilebilir. Bu tür güvensizlikler yaşatan birey, ne kadar ciddi bir şekilde uzun ilişki düşünebilir ki!

Sevgiliniz Şu An Nerede Olduğu Konusunda Şüpheciyseniz

Sevgilinizin uzun ilişki insanı olmadığının bir diğer işareti ise, siz yanında değilken nerede olduğuna dair kaçamak cevaplar veriyor olmasıdır. Çalıştığı iş ile alakalı bir genelleme yapması, hafta sonu tatil planları ile ilgili belirsiz cevaplar veriyor olması, konuşmalarına yüzeysel bir biçimde devam etmesi de yine bu işaretleri destekler nitelikte. Size direkt olarak cevap vermeyen sevgiliniz, daima merak uyandırır ve sizi ciddi olarak görmediğini anlarsınız.

Sevgiliniz Sizi Arkadaşları ile Tanıştırmıyorsa

Sevgiliniz sizi arkadaşları ile tanıştırmıyorsa işlerin ciddiye binmesinden ve arkadaşlarının sizi benimsemesinden kaçınıyordur. Bu durum da yine sevgilinizin sizinle uzun bir ilişki düşünmediğinin kanıtıdır! Kısa ilişki belirtisi olarak görülen bu durum, pek çok insanın başına gelmektedir. Sevgilinizin herhangi bir arkadaşı ile tanışmadıysanız ve sevgiliniz sizin herhangi bir arkadaşınız ile tanıştıysa oturup bir düşünmesini tavsiye ederiz. Bir kişi ile ciddi düşünüyorsanız, her iki tarafta aynı fedakarlıkları yapmakla beraber aynı ciddiyeti takınmalıdır. Yoksa eksik giden bir şeyler var demektir. Sevgiliniz sizi özel hayatına dahil etmiyorsa, ters giden bir şeyler var demektir.

Sevgiliniz Flörtüzse

Yeni bir ilişkiye başladığınız sevgilinizin filörtüz olup olmadığını anlamanız çok da zor değil. Hal ve hareketlerinden, çevrenizde bulunan insanlara yaklaşım ve davranış biçimlerinden onun kısa süre içerisinde filörtüz olup olmadığını tespit edebilirsiniz. Yan yanayken bile bir arayış içerisinde, başkalarını takip eder tavırlar içerisinde olan sevgiliniz büyük bir ihtimalle filörtüz! Sevgilinizin gözünün dışarıda olduğunu anladıktan sonra, onun uzun bir ilişki insanı olmadığı kararını verebilirsiniz!

Sevgilinizin İhtiyaçları Daha Öncelikliyse

Sevgilinizin ciddi bir ilişki insanı olup olmadığını, ihtiyaçlarını daha önce tutmasından da anlayabilirsiniz. Yemek yiyeceğiniz mekanı, buluşmaya karar verdiğiniz yeri gibi ilişkideki pek çok şeyi sevgiliniz belirliyorsa, her şey onun keyfine göre ilerliyor demektir. Karşılıklı güven, saygı ve şefkatin olduğu bir ilişkide uzun soluklu bir gelecek beklemek mümkün. Aksi taktirde mümkün değil! Çünkü ciddi ve uzun soluklu bir ilişkide karşı taraf hep kendini değil, hatta kendinden önce karşı tarafı düşünür.

Sevgiliniz Cinsel Yakınlaşmaya Çok Düşkünse

Sevgilinizin uzun ilişki insanı olup olmadığını kanıtlar nitelikte olan bir diğer önemli işaretse aşırı cinsel isteklilik! Sevgiliniz sizi sürekli olarak yatağa atmayı planlıyorsa, yine arkanıza bakmadan kaçmanız gereken bir durum olduğu söz konusudur! Sevgi dolu, mutlu ve sağlıklı bir ilişkide bireyler kendilerini asla sürekli baskı altında hissetmez, her şeyden önce saygı söz konusudur. Sevgiliniz ile ilk buluşmada öpüşmek zorunda kalmanız, altını çizerek söylüyorum “kalmanız!” da bu duruma örnek olarak gösterilebilir. Hayatınızdaki kişi bile olsa, kimse sizi yapmak istemediğiniz bir şeye zorlayamaz. Yaşadığınız ilişkide bir şeyleri yapmak zorunda hissediyor ve sürekli baskı altında kaldığınızı düşünüyorsanız, hiç uzatmadan o ilişkiyi bitirin çünkü karşı taraf sizinle bir gelecek düşünmüyor. Sevgiliniz uygunsuz davranışlarda bulunuyor ve sizi sürekli rahatsız edecek davranışlar sergiliyorsa anlayın ki o uzun ilişki insanı değildir.

Yorum gönder