×

Terazi Burcu ile Akrep Burcu Evlilik Hayatı

Terazi burcu ile akrep burcu evlilik hayatı

Terazi Burcu ile Akrep Burcu Evlilik Hayatı

Terazi burcu ile akrep burcu evlilik hayatı bu burca mensup olan kişiler tarafından merak edilmektedir. Hava grubunda yer alan terazi burcu ile su grubunda yer alan akrep burcu duyguların çatışması dolayısı ile başlarda çok fazla iyi anlaşamazlar. Belirgin farklılıkları olan bu ikili, son derece tutkulu severler. Baskıdan kaçınan terazi burcu, özgür kalmaya önem verir. Son derece kıskanç bir yapıya sahip olan akrep burcu, partnerini bazı zamanlar evlilikten soğutacak kadar kıskançlık sergiler. Aşık olduğu kişiye tamamen odaklanan ve gözü ondan başka kimseyi görmeyen akrep, kendini adeta ilişkisine adar. Üstüne düşülmesinden çok fazla hoşlanmayan terazi, sosyalliğe çok önem verir. Dostları ile her zaman vakit geçirmek isteyen terazi burcu, kısıtlanmaya gelemez. Güven duygusuna çok fazla önem veren akrep burcu, partneri tarafından ilgilinin hep kendisinde kalmasını ister. Ne kadar severse sevsin, terazisinin bağımsız davranma arzusu akrep burcunu şüpheye iter.

Terazi burcu ile akrep burcu evlilik hayatı

Terazi Burcu Kadını ile Akrep Burcu Erkeği

Terazi burcu kadını ile akrep burcu erkeği özellikleri ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Partnerine göre daha dışa dönük ve sosyalliğe önem veren terazi burcu kadının karşısında, sezgisel ve içsel yönü ağır basan bir akrep burcu erkeği vardır. Su grubunda yer alan akrep erkeği, her şeyi şiddetli ve son derece yüksek duygular ile yaşar. Daha sakin bir yapıya sahip olan terazi burcu kadını, ılımlı bir hayat yaşarlar. Bu ikilinin uyum yakalayabilmeleri çok kolay olmayacaktır.

Terazi Burcu Kadını ile Akrep Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Terazi burcu kadını ile akrep burcu erkeği evlilik hayatı da yine merak edilen burç yorumları arasındadır. Güzelliğine önem veren terazi burcu kadını, çekiciliği ve bakımlılığı ile dikkatleri üzerine çeker. Öte yandan bu durumun akrep erkeğini çok fazla etkileyeceğini söylemek de fayda var. Sevgiye önem veren bu ikili, birbirlerine sevgisini göstermekten asla kaçınmayacaktır. Sevgilerini gösterme şekilleri farklı olan bu ikili, uyum yakalayabilmek için biraz çaba göstermelidirler. Duygularını derin yaşayan bir akrep erkeği karşısında, günübirlik hisler ile dolu bir terazi kadını vardır. Çok fazla zıtlığa sahip olan bu ikili, fedakarlık ve yeterli bir çaba ile güzel bir evlilik yaşayabilirler. Çok zor aşık olan bir akrep burcu erkeği, sevdim mi de asla vazgeçmez. Aşka aşık olan terazi kadını da, aşık olduğu akrep burcu ile aklına gelebilecek her şeyi yaşamak ister. Akrep erkeği kıskançlığı kontrol altında alırsa ve terazi kadını da sosyalliğinden biraz ödün verirse bu ikilinin uzun soluklu bir evlilik yaşayabilmeleri söz konusudur.

Akrep Burcu Kadını ile Terazi Burcu Erkeği

Akrep burcu kadını ile terazi burcu erkeği burç özelliklerine bir açıklık getirmek isteriz. Bu ikilinin birbirine çok fazla şey öğretebileceği, söz konusudur. Terazi burcu bireylerin daha çok iyi yönlerine dikkat ederken, akrep burcu daha çok kötü yönlerine dikkat eder. İçgüdüsel bir şekilde davranan akrep burçları, ilgi odağı olmaya da bayılırlar. Özgürlüğüne düşkün olan terazi erkekleri, sosyallikleri ile de dikkat çekerler. Kıskanç olan akrep kadınları, terazi erkeğini çoğu zaman bunaltacaktır. Heyecan dolu bir ilişki yaşamaları beklenen bu ikili, bazı huylarından feragat edebilirlerse güzel bir evlilik yaşanabilir. Tutkulu ve heyecanlı bir aşk yaşamak isteyen bu ikili, yaşadıkları aşk ile çevrelerindekilerin dikkatini çekmeyi başarabilmektedir.

Akrep Burcu Kadını ile Terazi Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Akrep burcu kadını ile terazi burcu erkeği evlilik uyumu hakkında gelin daha detaylı bilgi sahibi olalım. İkisi de gerekli çaba ve hassasiyeti gösterdikten sonra, harika uyumlu bir çift olabilirler. Birbirlerini iyice tanımadan ciddi bir yola baş koymamaları gereken bu ikili, birbirlerini tanıdıktan ve huylarını çözdükten sonra ona göre davranmalıdırlar. İkisi de bazı huylarını törpüleyerek, güzel bir beraberlik yaşama şansı bulabilirler. Evlendikleri zaman tutkulu bir cinsellik hayatı da olan bu ikili birbirlerinden asla vazgeçemeyecekler. Gezmeyi, görmeyi ve eğlenmeyi çok seven bu ikili, araştırmacı yanları ile de sürekli bir şeyler öğrenmekten zevk alacaklar. İyi bir anne baba adayı olan bu ikili, çocukları ile sosyal aktiviteler yapmaktan da çok hoşlanacaklar.

Yorum gönder