×

Terazi Burcu ile Aslan Burcu Evlilik Hayatı

Terazi burcu ile aslan burcu evlilik hayatı

Terazi Burcu ile Aslan Burcu Evlilik Hayatı

Terazi burcu ile aslan burcu evlilik hayatı bu burca mensup olan kişiler tarafından merak edilmektedir.  Burç çiftlerinden uyum sağlama konusunda 10/10 puan alacak olan bu çift, yakaladıkları uyum ile tüm dikkatleri üzerlerine çekebilmeyi başarmaktadır. Cömert, eğlenceli ve paylaşımcı bir yapıya sahip olan aslan burcunun karışında, çekiciliği ile kendinden söz ettiren bir terazi burcu yer almaktadır. Dış görüşüne özen veren terazi burcu, evlilik yapmış olduğu aslan burcunun da bakımlı olmasına özen göstermesini bekler. Onurlu yanı ile ön plana çıkan aslan burcu, terazi ile yaptığı evlilikten mutluluk duyacaktır. Ahenk bir yaşantı ve güzel bir beraberlik sürmelerini bekleyen bu ikili empati yeteneği gelişmiş ve anlayışlı yapıları ile beğeni toplamaktadırlar.

Terazi burcu ile aslan burcu evlilik hayatı

Terazi Burcu Kadını ile Aslan Burcu Erkeği

Terazi burcu kadını ile aslan burcu erkeği özellikleri ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Aşırı uçlarda gidip gelen bir ilişki yakalayacak olan bu ikili, ilişkilerine gerekli özeni gösterirlerse evlilik yapabilirler. Bugün çok mutlu olan ikili, ertesi gün saatlerce kavga edebilirler. Adeta bir ego savaşı yapan bu ikili, bu huylarından vazgeçmedikleri sürece güzel bir evliliğin yalnızca hayalini kurarlar. Toprak grubunda olan aslan erkeği, sağlam bir yapıya sahiptir. Ayakları yere sağlam basan aslan erkeğinin karşısında, dış görünüşü ile dikkat çeken bir terazi kadını vardır. Planlı ve programlı bir şekilde hareket eden aslan burcu erkeğinin karşısında, hareketleri sürekli değişen bir terazi burcu yer alır. Aslan erkeği, belirlediği kuralların dışına çıkan terazi kadınına çoğu zaman sinirlenebilir. Plan yapmaktan ziyade hayal kurmayı seven terazi kadını, aslanın ciddiyetinden bazı zamanlar sıkılabilir. Mantıklı ve romantik kişiliklere sahip olan bu ikili, aralarındaki çatışmalara son verebilirlerse güzel bir birliktelik yaşayabilirler.

Terazi Burcu Kadını ile Aslan Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Terazi burcu kadını ile aslan burcu erkeği evlilik hayatı da yine merak edilen burç yorumları arasındadır. Bu ikili evlendikten hemen sonra, terazi kadını anne olmak ister. Fakat aslan erkeği düzenli bir evlilik hayatına alışmadan hemen çocuk yapmayı düşünmez. Macera sever bir yapıya sahip olan aslan erkekleri, evlenmeden evvel bekarlığının tadını güzelce bir çıkarır. Evlilik fikrine adapte olmadan da evlenmez ve evlendikten sonra da hemen çocuk yapmayı düşünmez. Miskin ve dağınık bir yapıya sahip olan terazi, düzenli olan aslan erkeğini çoğu zaman kavgaya çekebilir. Evde yaptıkları iş bölümü konusunda sağlıklı davranabilirlerse bu ikilinin eğlenceli bir evlilik hayat sürmeleri beklenir.

Aslan Burcu Kadını ile Terazi Burcu Erkeği

Aslan burcu kadını ile terazi burcu erkeği burç özelliklerine bir açıklık getirmek isteriz. Son derece büyük bir uyum yakalamaları beklenen bu ikili, birbirlerini olumlu yönden etkilerler. Ateşli ve inatçı bir yapıya sahip olan aslan kadınının karşısında, atılgan ve dışa dönük bir terazi yer almaktadır. Aralarında bir elektrik oluşan bu ikili, dış dünya ile de sağlıklı bir ilişki ve iletişim kurabilirler. Birbirlerini tam anlamı ile anlayabilecek olan bu ikilinin zıt yanları kadar çok iyi anlaşabilecekleri yanlar da mevcuttur. Kuvvetli bir çekim kuvveti yakalayabilen bu ikili, çok güzel ve uzun süren sohbetler edebilirler. Parterlerini özel hissettiren terazi erkekleri, aslan burcu kadınları ile güzel bir beraberlik yaşayabilirler. Son derece tutkulu olan bu ikili, oldukça hareketlilerdir. Güzel ve olumlu bir beraberlik oluşturdukları taktirde bu ikili, ilişkilerini evlilik ile neticelendirebilirler.

Aslan Burcu Kadını ile Terazi Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Aslan burcu kadını ile terazi burcu erkeği evlilik uyumu hakkında gelin daha detaylı bilgi sahibi olalım. Pek çok benzer huyu olan bu ikili, bazı bariz huylarını törpüledikleri taktirde güzel bir beraberlik yaşayabilirler. Hareketlilikleri ve enerjik yapıları ile hemen her ortamda dikkat çekmeyi başaran bu çift, güzel bir aile kurabilirler. İyi bir anne ve baba adayı olacak olan bu ikili, birbirlerini alttan aldıkları zaman uzun soluklu bir evlilik hayali kurabilirler. Eğlenceye evlendikten sonra da ara vermeyen bu ikili, küçük kaçamaklar yaparak tatil zamanlarını değerlendirmeyi bilirler. Birbirlerini dengelemeyi başaran bu ikilinin çok fazla bakımlı ve dış görünüşlerine özen gösterdikleri de dikkatlerden kaçmayan bir meseledir.

Yorum gönder