×

Terazi Burcu ile Koç Burcu Evlilik Hayatı

Terazi burcu ile koç burcu evlilik hayatı

Terazi Burcu ile Koç Burcu Evlilik Hayatı

Terazi burcu ile koç burcu evlilik hayatı bu burca mensup olan kişiler tarafından merak edilmektedir. Dengeli yapıları ile ön plana çıkan terazi burcu, güçlü ve ayakları yere sağlam basan koç burcu ile harika bir uyum yakalayabileceği gibi, güzel bir evlilik de yaşayabilir. Hayattan benzer beklentileri olan bu ikili, güçlü ve uzun soluklu bir beraberlik yaşayabilirler. Son derece açık sözlü olan koç burcu, sevmediği insanlara tahammül göstermez. Hissettiğini açıkça dile getiren koç, bu yönü ile sevdiğini kendisine hayran bırakır. Yalan ve gizli işlerden hoşlanmayan koç burcu, evliliğinde de dürüstlüğünü her zaman belli edecektir. Eğlenceli olduğu kadar tutkulu da olan koç, terazi ile evliliğinde gerçekleştirdiği minik kaçamaklar ile şahane bir evlilik sürecektir. Evlilik hayatlarında da eğlence hayatından vazgeçmeyecek olan bu ikili, çevrelerindekilerinin dikkatini çekecektir.

Terazi burcu ile koç burcu evlilik hayatı

Terazi Burcu Kadını ile Koç Burcu Erkeği

Terazi burcu kadını ile koç burcu erkeği özellikleri ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Meraklı ve inatçı yapısı ile ön plana çıkan koç burcu, lider bir karakter yapısına sahiptir. Doğuştan beri gelen yöneticilik ruhu ile iş ve özel hayatında karar vermek ve son sözü söylemekten hoşlanan koç burcu, ilişkisinde bu yanı yüzünden bazı zamanlar problem yaşayabilir. Entelektüel yapıları ve sosyallikleri ile ön plana çıkan terazi burçları özgürlüklerine düşkündürler. Keskin bir zekaya sahip olan terazi kadını, girdikleri tartışmalardan her seferinde haklı çıkabilmeyi başarır. Aşktan vazgeçmeyen terazi burcu kadını, romantiklikten de hoşlanır. Çoğu konuda ortak noktayı bulabilen bu ikili, bazı huylarını törpülerlerse şahane bir beraberlik sürebilirler. Duygusal bir yapıya sahip olan terazi kadının karşısında, güçlü bir koç erkeği vardır. Birbirlerini dengelemeyi başarabilen bu ikili güzel bir evlilik yaşayabilirler.

Terazi Burcu Kadını ile Koç Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Terazi burcu kadını ile koç burcu erkeği evlilik hayatı da yine merak edilen burç yorumları arasındadır. Evlilikte kusursuz bir eş olan terazi kadını, çocuklarına düşkünlüğü ile dikkat çekmektedir. Öte yandan koç erkeği de evine, çocuklarına ve eşine son derece bağlıdır. Evinden huzur, rahatlık ve mutluluğun gitmesini hiç istemeyen koç burcu erkeği, bunun için elinden geleni yapar. Sevecen, şefkatli ve idare eden bir yapıya sahip olan terazi burcu kadını, sevgi arayan ve sabırsız bir yapıya sahip olan koç burcu ile güzel süren bir evlilik yaşayabilir. Sosyal ve kültürel yapıya önem veren bu ikili, uzun soluklu bir evlilik yaşayacaklardır.

Koç Burcu Kadını ile Terazi Burcu Erkeği

Koç burcu kadını ile terazi burcu erkeği burç özelliklerine bir açıklık getirmek isteriz. zıt karakter yapılarına sahip olan bu ikili, çoğu konuda birbirlerini zorlayabilirler. Değişken bir yapıya sahip olan terazi erkeği, koç kadınını çoğu zaman sinirlendirecektir. Bu durumda güvensizlik probleminin ortaya çıkmasına sebep verecektir. Sadakate önem veren koç burcu, dürüst, açık sözlü ve özgüvenli kişilikleri ile ön plana çıkarlar. Eğlenceli, uyumlu ve değişken bir ruh haline sahip olan terazi erkekleri, koç burcu kadını ile aynı frekansı yakalayabilirse mutluluk an meselesi. Birlikte vakit geçirmekten çok fazla zevk alacak olan bu ikili, tüm zıtlıklara rağmen isterlerse mükemmel bir ikili olabilirler.

Koç Burcu Kadını ile Terazi Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Koç burcu kadını ile terazi burcu erkeği evlilik uyumu hakkında gelin daha detaylı bilgi sahibi olalım. Evliyken girdikleri sosyal ortamlarda bile insanların dikkatini çekebilmeyi başaracak olan bu ikili, mükemmel bir uyum sağlamaktadır. Değişken bir ruh haline sahip olan terazi erkeği, bu huyu ile koç burcu kadınını çoğu zaman delirtecek kıvama getirir. Bir türlü davranış ve hareketlerinde net olmayı beceremeyen terazi erkeği, partnerine karşı güvensizlik duygusunu oluşturur. Tüm bu zıtlıkları bir kenara bırakarak bu ikili, çevrelerindeki insanları kıskandıracak bir uyumda ilişki de yaşayabilirler. Birbirlerinin bazı huylarını alttan alarak, anlayış gösterdikleri taktirde ihtişamlı bir aşk ve beraberinde evlilik yaşayabilmeleri mümkün. Son derece merhametli olan bu ikili iyi bir anne ve baba da olacaktır. Çocuklarının üzerine titreyecek olan bu ikili, çocuklarına bir şeyler öğretmekten de zevk alacaklardır.

Yorum gönder