×

Terazi Burcu ile Yengeç Burcu Evlilik Hayatı

Terazi burcu ile yengeç burcu evlilik hayatı

Terazi Burcu ile Yengeç Burcu Evlilik Hayatı

Terazi burcu ile yengeç burcu evlilik hayatı bu burca mensup olan kişiler tarafından merak edilmektedir. Dış görünüşü ile hemen herkesi etkilemeyi başaran terazi burcu, yengeç burcunu da etkilemeyi başaracaktır. Duygusal ve romantiklik yanı ağır basan terazi burcu, mantıksız şeyler yapmaktan da kaçınır. Otokontrol sistemi kuvvetli olan terazi burcu, yuvasına çok önem verir. Adeta evlilik için yaratılmış olan yengeç burcu ile terazi burcu güzel bir uyum sağlayabilecektir. Sosyal yaşantısına çok önem veren terazi burcu, evlilik düşündüğü zaman bu huyundan biraz feragat etmelidir. Saygılı birlikteliklerden hoşlanan terazi, çok sevse bile saygısızlık gördüğü an oradan arkasına bakmadan uzaklaşır. Kabalıktan haz etmeyen terazi, partnerinin kibar olmasını ister. Alıngan bir yapıya sahip olan bu ikili, birbirlerine gerekli hassasiyeti gösterdiği vakit, uzun soluklu bir evlilik yaşayabilirler. Aynı noktada buluşacakları çok şey olan bu ikili, yıllar geçtikçe paylaşımlarını artıracaktır. Adeta birbirlerinin parçası olacak olan bu ikili, evlilik hayatlarında mutluluğu yakalayacaktır.

Terazi burcu ile yengeç burcu evlilik hayatı

Terazi Burcu Kadını ile Yengeç Burcu Erkeği

Terazi burcu kadını ile yengeç burcu erkeği özellikleri ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Sosyal ilişkilerde kuvvetli olan ve dış görünümü ile de dikkatleri üzerine çekebilen terazi kadını, yengeç erkeğini etkileyebilmeyi başaracaktır. Ağırbaşlı, dürüst ve hassas bir yapıya da sahip olan terazi kadını, yengeç erkeği ile büyük bir uyum sağlayabilmeyi başaracaktır. Dışarıdan çekici bir aşk yaşadıkları her hallerinden belli olan bu ikili, evlilik konusunda bazı zamanlar anlaşmazlık yaşayacak olsa da her şeyin üstesinden gelebilirler. Yengeç erkeği, terazi kadınını dengelemeyi başaracaktır. Zıt karakterlere sahip olsa da bu ikili, ne yapıp edip bir ortak nokta bulmayı her seferinde başaracaktır. Bu ikili seyahat etmekten, yemek yapmaktan, film izlemekten yani kısacası baş başa aktivite yapmaktan çok hoşlanırlar.

Terazi Burcu Kadını ile Yengeç Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Terazi burcu kadını ile yengeç burcu erkeği evlilik hayatı da yine merak edilen burç yorumları arasındadır. Bu ikilinin arasındaki en büyük ayrım yengeç burcu erkeğinin romantizme odaklanmasının karşısında terazi burcu kadınının evliliğe odaklanması durumunu söyleyebilmek mümkün. Sabır ve fedakârlık ile ikili güzel bir evlilik sürebilirler. Aralarında pek çok anlamda zıtlık bulunan bu ikili, meydana çıkan ufak tartışmaları büyütmezlerse eğer dengeli ve düzenli bir evlilik yaşayabilmeleri söz konusudur. ikilinin evlilik sürecinde kıskançlık duygusundan arınmaları beklenir, aksi taktirde büyük kavgalar meydana gelebilir.

Yengeç Burcu Kadını ile Terazi Burcu Erkeği

Yengeç burcu kadını ile terazi burcu erkeği burç özelliklerine bir açıklık getirmek isteriz. Birbirinden çok fazla şey öğrenmesi beklenen bu ikili, saygıyı her şeyden üstün tutmaktadırlar. İlişkilerinde birbirlerine son derece saygılı olan bu ikilinin sağlıklı bir evlilik yapabilmeleri de söz konusudur. Terazinin cazibesine karşı koyamayan yengeç kadını, onun evine bağlı hallerinden mutluluk duyar. Güven duygusuna önem veren yengeç, karşı tarafa güven duyabilmek için meşakkatli yollardan geçer. Emek ve gelişim arzusu ile beraber bu ikilinin güzel bir ilişki sürebilecekleri söz konusudur. Yengeç kadını ve terazi erkeği bazı huylarını törpülemelidir. Birbirlerine gerekli anlayış ve özeni gösterdikleri taktirde, bu ikili mükemmel bir uyum yakalayabilirler.

Yengeç Burcu Kadını ile Terazi Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Yengeç burcu kadını ile terazi burcu erkeği evlilik uyumu hakkında gelin daha detaylı bilgi sahibi olalım. Zıt karakterleri olsa da bu ikili, enerjilerini birleştirdikten sonra ömürlük bir evlilik yaşayabilirler. Bir tarafta duygusallığı ile ön plana çıkan terazi, öteki tarafta mantığı ile ilerlemeyi seven yengeç güzel bir denge kurabilirler. Eğlenceden çok hoşlanan bu ikili, baş başa sosyal aktiviteler yapmaktan çok hoşlanırlar. Yeri geldiğinde büyük sorunlar yaşayabilecek olan bu ikili, anlayışlı yanları ile her şeyin üstesinden gelebilirler. Yeter ki gerekli sabrı göstersinler. Bazı zamanlar sakin, bazı zamanlar hareketli bir evlilik hayatları olacak olan bu ikili, iyi de bir anne baba olacaktır. Çocuklarına gerekli ilgi ve alakayı göstermekten kaçınmayacak olan bu ikili, çocuklarına sürekli yeni şeyler öğretmekten de geri kalmayacaktır. Gezmeyi ve görmeyi seven bu ikili, evliliklerinde sürekli gezip yeni yerleri keşfedeceklerdir.

Yorum gönder