×

Terazi Burcu ile Başak Burcu Evlilik Hayatı

Terazi burcu ile Başak burcu evlilik hayatı

Terazi Burcu ile Başak Burcu Evlilik Hayatı

Terazi burcu ile Başak burcu evlilik hayatı bu burçlardan olan bireylerin merak konusudur. Terazi burcu 21 Ocak ile 19 Şubat arası doğan tüm bireylerin burcuyken, Başak burcu 24 Temmuz ile 21 Ağustos arası doğmuş kişilerin burcudur. Terazi burcu, Başak burcunun zıt tipi olarak karşımıza çıkar. Birbirlerini her anlamda çeken bu burçların, evlilik hayatı pek çok insan tarafından merak edilmektedir. Başak burcu, bu kendine benzeyen burçtan son derece büyük bir oranda hoşlanacaktır. Birbirini etkilemeyi başaran bu iki burç, kültür düzeylerinde eşitlik yakalamak sureti ile beraber bir ömür boyu sürebilirler. Son derece üstün bir zekaya sahip olan Terazi burçları, marjinal ve ilginç tarzları ile sahip oldukları bu imajlarını ilişkilerine yansıtmaktan asla geri kalmayacaktır. Kıskanılmaktan hoşlanmayan Terazi burçları, oldukça sade bir dil ile bu durumu karşı tarafa anlatabilmektedir ve Başak burcu da bu durumu saygı ile karşılayacağından güzel bir beraberlik yakalayabileceklerdir. Küçük tartışmaları bile sağlıklı bir şekilde atlatabilen Terazi-Başak buru evlilik hayatını gelin daha yakından inceleyelim.

Terazi burcu ile Başak burcu evlilik hayatı

Terazi Burcu Kadını ile Başak Burcu Erkeği

Terazi burcu kadını ile Başak burcu erkeğinin sağladığı uyum dikkatleri üzerine çekmektedir. Fazla akıcı olan Terazi kadını, duyguları ile hareket eden Başak burcu ile anlaşmakta bazı zamanlar zorluk çekse de genel anlamda bu iki burcun sağladıkları uyum göz doldurmaktadır. Bazı zamanlar bu ikilinin ortak bir nokta bulma çabaları bir süreliğine tıkanıyor olsa da onlar her şeyin üstesinden gelir. Çoğu zaman Terazi burcu kadını ile Başak burcu erkeği bu zıtlıkları bir değer olarak görür ve ilişkilerini sürdürmek için tüm sınırları zorlar.

Terazi Burcu Kadını ile Başak Burcu Erkeği Evlilik Uyumu

Terazi burcu kadını ile Başak burcu erkeği evlilik uyumu konusundan bahsedecek olursak, biraz önce de bahsetmiş olduğumuz gibi bu iki burcu birbirini aşırı çeker. Sevgililik sürecinde olduğu gibi bu iki burcun evlilik hayatlarında inişler, çıkışlar yaşanmaz. Aksine daha dingin ve huzur içinde bir beraberlik sürerler. Çocuk sahibi olmaları ile beraber kavgaları daha da azalır ve bağlılıkları artar. Çok fazla fedakarlık gösteren Başak burcu erkeği, eşinden de aynı fedakarlığı bekler. Çok sevse de Terazi kadının affedemeyeceği bazı şeyler vardır. Sadakatsizlik Terazi kadının asla affedemeyeceği bir durumdur. Her kavgada kendini haklı görmeyi başaran Terazi kadını ile bir ömür sürmek Başak burcu erkeği için zor olsa da, Terazi burcu kadının özür dilemekten asla gocunmadığını da bilmesinde fayda var.

Başak Burcu Kadını ile Terazi Burcu Erkeği

Başak burcu kadını ile Terazi burcu erkeği son derece heyecanlı bir flört döneminden geçerler. Bu flört döneminin ardından, ikilinin uzun süreli bir ilişki yaşaması ile beraber evlenmeleri beklenebilir. İstikrarı yakalamakla beraber sonucu evlilikle taçlandıran bu ikili, arkadaşlık konusunda da kusursuz bir ilişki sergileyebilirler. Birbirlerini çok iyi tanıdıkları surette, bu ikilinin üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey yoktur.

Başak Burcu Kadını ile Terazi Burcu Erkeği Evlilik Uyumu

Başak burcu kadını ile Terazi burcu erkeği evlilik uyumu konusu da yine merak edilen burç yorumu konuları arasındadır. Sadakat duygusunu aşk ve sevgiden üstün tutan Başak kadını, karşı taraftan sürekli olarak sadakat bekler. Şüpheci bir kişiliğe de sahip olan Başak burcu kadını, hayatındaki kişinin her zaman dürüst ve kendisine son derece şeffaf yaklaşmasını bekler. Aile yaşamına önem veren Terazi erkeği, eşlerine bağlılık konusunda son derece büyük dikkat çeker. Hayatlarının her evresinde birbirine açık olmayı sağlayabilen bu çift, son derece huzurlu bir evlilik hayatı yaşayabilirler. Bu iki burç kafa kafaya verdikten sonra, her türlü zorluğun üstesinden gelerek, mükemmel bir evliliğin altına imzalarını atmış olurlar.

Sevgilerini göstermekten asla çekinmeyen bu iki burç, ilişkilerini kapalı yaşamaktan kaçınırlar. Aynı zamanda bu iki burç için, en ufak ilgisizlik gördüğü taktirde hemen uzaklaşabildiklerini de söylemek de fayda var. Sürekli aranmak ve ilgilenilmek isteyen Terazi erkeğine, Başak burcu kadını bu yanlarını gösterirse, evlilik uzun soluklu olacaktır. Bazı zamanlar yalnız kalmak isteyen Başak burcu kadını, eşinden gelecek olan sürprizlerden de çok hoşlanır. İlgiden hoşlanan Terazi erkeğinin yanı sıra, romantik yemekler ve güzel seyahatler de Başak burcu kadının ilgisini çekmektedir.

Yorum gönder