×

Uzak Durulması Gereken 7 Tip Erkek

Uzak Durulması Gereken  7 tip erkek

Uzak Durulması Gereken 7 Tip Erkek

Muhtemelen favori yemeğiniz, favori renginiz veya favori bir restoranınız var. Tasarım gereği, beynimiz sevdiğimiz şeylere yönelecek şekilde programlanmıştır. Eğer bu doğruysa, sizin de sevdiğiniz bir erkeğe sahip olduğunuza inanmak çok mu abartılı?  Temiz, taze bir yüze ilgi duyuyorsunuz veya belki biraz riskli yanı olan bir adamdan hoşlanıyorsunuz. “Kalp, kalbin istediğini ister” şeklinde popüler bir söz vardır, peki ya flört tercihimiz sağlıksız flört modellerinde kalmamıza neden oluyorsa? Bir yardım sunmak için, aşağıda her ne pahasına olursa olsun Uzak Durulması Gereken  7 tip erkek modelini ve onların sizi fark etmeden onları nasıl tespit edeceğiniz aşağıda anlatılmaktadır.

Uzak Durulması Gereken  7 tip erkek

İlgi

Merkezi Narsist olarak da bilinir, onu fark etmekte hiç sorun yaşamazsınız. Muhtemelen, onu görmeden önce bu adamı gerçekten duyacaksınız. Ya da belki de bir yol boyunca adını duyduğunuz biridir. Takma adlarının da belirttiği gibi, bu adamlar ilgiyi severler, bu yüzden görünüşlerini sürdürmenin gerekli olduğu bir sektörde çalışacaklardır. Çoğu zaman, bölgenizde yerel bir ünlü, bir kulüp organizatörü veya bir tür şovmen, hatta belki bir sporcu olmayı arzuluyorlardır. Normalde dikkat çeken onlar olduğundan, dikkatini size yönelttiğinde kendinizi özel hissedeceksiniz. Ama kanmayın. Bu adam dikkat çekiyor ve spot ışığını sizinle paylaşmaktan bıkıp, narsist arzını yenilemek için başka birini aramadan önce sadece bir zaman meselesi olacak.

2. Hayalet

İlk bakışta, bu adam sizi romantik jestler ve tatlı mesajlarla yerden kesecek. Başlangıçta, Hayalet, karşılık vereceğinizi umarak halka açık sevgi gösterileri yapabilir.  Ne yazık ki, kadınları hayalet gibi gören çoğu erkek için, bu onların çalışma şeklidir ve nihai amaç cinselliktir. Bu yüzden başlangıçta mutlak büyücülerdir. Aslında, nihai hedefleri kıyafetlerinizi üzerinizden çekmektir. Çok uzun süre etrafta dolaşma niyetleri yoktur. Hayaletler tekrar eden suçlular olma eğilimindedir.

3. Annemin Oğlu

Annesinin oğlu biraz aldatıcıdır çünkü hassas yanıyla süper temasa geçerek süper çekici olabilir. Erkekliğinde yeterince güvende olmasının yanı sıra yumuşak bir tarafının olmasını ferahlatıcı bulabilirsiniz. Bekar bir anne veya büyükanne tarafından yetiştirildiği ve kız kardeşleriyle çok yakın olduğu için kadınlara nasıl büyük saygı duyduğunu size söyleyebilir. Ancak annesine bağımlı olabilirler. Tecrübesiz gözlere açık olmasa da, dikkat etmeniz gereken bazı yönler vardır. Örneğin, erkeğiniz sizden akşam yemeğini pişirmenizi, çamaşırlarını yıkamanızı bekliyorsa, sizi eş yerine anne gibi görüyor olabilir. Bu adamdan uzak dur, yoksa sonunda onun annesi olursun. Ya da hizmetçisi.

4. Yalancı

Gerçek şu ki, hepimiz bir noktada yalan söylüyoruz, ancak tüm yalanlar eşit olarak yaratılmıyor. Bu adamın sözleri gerçek olamayacak kadar iyi görünüyorsa, eski atasözünü dikkate alın çünkü muhtemelen öyledir. Bir yalancı genellikle tutamayacağı planlar ve sözler verir. Bir makaleye göre, insanlar bir veya iki nedenle yalan söylüyor: bir şeyden kaçınmak veya bir şey kazanmak için. Özünde yalan söylemek, insanları fiziksel güç kullanmadan manipüle etmenin bir yoludur. Yalancıların en sık kullandığı yaygın ifadeleri tanıyarak onlardan uzak durun. Size yalan söylediğinin bir numaralı işareti, söylediği veya yaptığı her şeyde tutarsız olacağıdır. Neden? Çünkü söylediği tüm yalanlara ayak uyduramadığından izlerini örtmek için sürekli yeni hikayeler icat ediyor.

5. Patron

Şimdi sana maddi durumu iyi olan bir adamla çıkmamanı söylemiyorum. Size söyleyeceğim şey, paralı bir erkekle çıkmanın bazı sonuçları olduğu. Örneğin, çantası olan bir adam, kolayca etkilenmenizi bekleyebilir ve bu, dikkatinizi çekmeye çalışmasına neden olabilir. Problem olabilecek bir diğer davranış, bazılarının “patron olmak için bedelini ödemeye” inandıkları fikridir. Başka bir deyişle, size baktığı sürece aldatma gibi belirli davranışlara hakkı olduğunu hissediyor. Her zaman paralarını gösterdikleri için, çoğu zaman kolayca fark edilirler. Hem sözlü hem de mecazi anlamda aşırı derecede gürültülü olabilir. Bu adamları, çaldıkları yüksek sesli müzik, ağır kolonya veya aşırı mücevherlerden tanıyabilirsiniz, çünkü bunların hepsi gösterişli yaşam tarzının göstergeleridir.

6. Pürüzsüz Konuşan

Bu adam, olabildiğince çok balık toplamak için ağını fırlatan usta bir fener gibidir. Bunu nasıl yapıyor? Cazibesi ve güzel görünüşüyle. Bu adamın düzgün bir konuşmacı olarak etiketlendiğine dair kafanız karışmasın. Gizli silahı sözlerinde yatarken, düşündüğünüz kelimeler olmayabilir. Görünüşünüz ve güzelliğiniz hakkında yorum yaparak sizi iltifat edecek sözler standarttır, ancak sakin konuşan kişi sizi güldürme becerisinde üstündür. Evet bu doğru. 2015 yılında yapılan bir araştırma, bir erkeğin bir kadını ne kadar çok güldürdüğünü, onunla çıkmak istemesinin o kadar muhtemel olduğunu buldu. Bir erkeğin kalbine giden yol midesinden geçiyorsa, o zaman bir kadının kalbine giden yolun kahkaha olduğunu söylemek güvenli olabilir. Sözleri ve tavırları gerçek olamayacak kadar iyi görünen adama dikkat edin.

7. Kontrol Delisi

Evet, sorumluluğu nasıl üstleneceğini bilen bir adam büyük bir tahrik olabilir. Ancak, nerede akşam yemeği yediğinizden ne giyeceğinize ve akşam yemeğine kadar her şeyi kontrol etmek isteyen bir adam farklı bir hikâye. Başlangıçta erkeksi varlığından büyülenmiş olabilirsiniz, ancak güven takıntılı, kontrol edici davranışa dönüşürse dikkatli olun. Sizi bir zamanlar ona çeken şey şimdi sizi tedirgin ediyorsa, yolları ayırmanın zamanı gelmiş olabilir.

Yorum gönder