×

Yay Burcunun Boğa Burcu ile Evlilik Hayatı

Yay burcunun boğa burcu ile evlilik hayatı

Yay Burcunun Boğa Burcu ile Evlilik Hayatı

Yay burcunun boğa burcu ile evlilik hayatı incelendiği zaman ilişkide ilk başta verilen aşık oldum imajı sorunlarla bitebilecek bir ilişkidir. Bu ilişki içerisinde dikkat etmekte fayda bulunmaktadır. yay burçları ve boğa burçları birbirinden farklı iki burç olarak bilinir. Aynı zamanda doğaları da oldukça farklı olduğu için uyum sorunu meydana gelebilmektedir. Böyle bir durumda çiftlerin üzerine düşen çok sayıda görev yer almaktadır.

İlk olarak yay burçlarının olayların hep iyi yönünü görmesi huyunun bilinmesi gerekir. Boğa burçları ise biraz zıt oldukları için bu duruma alışmaları da zaman alabilmektedir. Boğa burçlarının kazancı oldukça güzeldir. Aynı zamanda yay burcunun isteklerini karşılamakta kesinlikle zorluk yaşamazlar. Boğa burcunda yer alan insanlar bağlanmayı çok severler. Aynı zamanda yay burçlarında daha önce evlilik planlarına koyulmaları da çok yüksek bir ihtimaldir. Yine de yay burçları bireyselci oldukları için bağlılık ve hayatının sonuna kadar aynı kadınla ya da erkekle yaşama fikri onların korkmalarına neden olacaktır. Bu durumu sadece düşünmek bile yay burçlarının tüylerini diken hale getirmeye yetmektedir.

Yay burcunun boğa burcu ile evlilik hayatı

Boğa burcu ile yay burcu ilişki bakımından iş konularında ortak çalışmaları oldukça uyumlu olmalarına katkı sağlayacaktır. En çok da ortak yapılan işlerde uyumlulukları dikkat çekmektedir. Bu şekilde projelerin hızlı ve başarılı bitirmesi durumu söz konusu olacaktır. Yine de yay burçlarının kırıcı ve dilinin kemiği olmadan konuşması boğa burcu olan kişilerin üzülmelerine neden olabilmektedir. Boğa burçları daha temkinli ve konuşmadan önce oldukça iyi şekilde düşünen bir yapıya sahip olmaktadır. Bu durumun aksine yay aklına geleni söyleyebilir ve karşısındaki insanı üzebilir. Yay burcu özellikleri bilindiği zaman diğer insanlar tarafından bu durumun kesinlikle takılmaması gerekir.

Söz konusu seks hayatı olduğu zaman oldukça aktif olacak bu iki burç bu konuda oldukça iyi anlaşabilirler. Özellikle de boğanın romantizm arayışından dolayı bazı sorunlar yanması söz konusu olabilmektedir. Yay burcu olan kişiler daha ateşli ve hızlı olmayı tercih ederler. Bu durumun tersine boğa burçları daha romantik ve yavaş olmaktan keyif aldıkları için bu konuda aralarında sorun çıkması söz konusu olabilen bir durumdur. Sonuca varılmak istendiği zaman birbirini anladığı ve adapte olduğu sürece oldukça hızlı bir şekilde evlilikle meydana gelebilecektir. Boğa ve yay burcu evliliği uzun soluklu olarak sürebilecek bir ilişkidir. Bu noktada çiftlerin anlayışlı ve sabırlı olması şartıyla birliktelikler güzel bir şekilde devam edebilir. Durumun tersine sabırsız ve anlayışsız olmak, bu iki burçtaki insan için de ilişkinin zarar verici bir duruma gelmesine neden olabilmektedir.

Yay Kadını ile Boğa Erkeği Aşk Hayatı

Boğa burcu kadını ve yay burcu erkeği arasında evlilik ve aşk hayatı belirli durumlara dikkat edilmesi halinde oldukça iyi ilerleyebilmektedir. Bu iki burç arasında ilişki başladığında bu ilişki oldukça çaba isteyen ve zorlu bir ilişki haline gelebilmektedir. Ancak birbirleri için bir çaba gösterirler ve birbirlerinden vazgeçmezlerse yaşanacak olan zorluklar ardından son derecede güzel ve sağlam temellere dayanan bir evlilik hayatı söz konusu olabilmektedir. Boğa burcunda olan kadınların evcimen bir yapısı bulunmaktadır. Bu durumun aksine yay burcu erkeği ise bağımsız bir yapısı olması istediği ile ilişki içerisinde bir takım sorunlar meydana gelebilmektedir. Yine de bu sorunları beraber aşarak bir arada iken oldukça mutlu olabilirler.

Yay Erkeği ile Boğa Kadını Aşk Hayatı

Yay erkeği ile boğa kadını için ilişkileri son derecede eğlenceli bir halde olabilmektedir. Özellikle de ilk başlarda son derecede sıkıntılı gözükseler bile Yay burcu kadınının Boğa burcuna karşı gösterdiği vurdumduymaz haller bu durumu etkilememektedir. Boğa buru erkekleri her zaman daha çok sarılır ve ona sahip çıkma isteği içerisinde yer alır. Bu ilişkinin uzun soluklu ilişki olmasının ve onların bu kadar tutumluluğu ve uyumlu olduklarını kanıtlamaktadır. Yay burcu kadınları kolay affeden kadınlardır. Eğer boğa burcu erkekleri de inatçı yönlerinden bir nebze de olsa kurtulmayı başarabilirler ise ilişkileri son derecede uzun soluklu sürebilmektedir. Bu durum da iki burçta yer alan insanların mutlu bir evlilik sürmelerine neden olacaktır.

Yorum gönder