×

Yay Burcunun İkizler Burcu ile Evlilik Hayatı

Yay burcunun ikizler burcu ile evlilik hayatı

Yay Burcunun İkizler Burcu ile Evlilik Hayatı

Yay burcunun ikizler burcu ile evlilik hayatı belirli durumların aşılması ardından mümkün olabilmektedir. İkizler burcu söz konusu olduğu zaman burçlar dünyasında en şıpsevdi burçların başında gelmesi ile bilinmektedir. Bu burçta yer alan insanlar evlenene kadar birçok kişiyle vakit geçirmeleri ile bilinen burçlardır. Bu durumun nedeni aşk ve ilişkiye dair çok fazla beklentilerinin bulunmaması olmaktadır. İkizler burcunda yer alan erkekler kadar kadınlar da son derecede şıp sevdi olarak bilinmektedir. Hem yay hem de ikizler burcunun hayatı çok fazla ciddiye almayan halleri, bu iki burcun bir arada iken iyi bir ilişki hayatlarının olmasını sağlayacaktır. Her iki burç da bu ilişkinin zeka üzerine kurulacak olması ile birlikte ilerleyeceklerdir. Yay ve ikizler burcunun evlenmesi sonrasında çocukları olur ise çocuklar da bir hayli zeki olacaklardır. Yay burcunda olan kişilere genellikle filozof ismi verilmektedir. İkizler burcu insanlar da zeki olmaları ve pratik düşünceye sahip olmaları ile bilinmektedir. Bu özellikler bir araya getirildiği zaman ikili oldukça iyi anlaşabilecektir.

Yay burcunun ikizler burcu ile evlilik hayatı

Merkür gezegeninin etkisinde olan burçlardan biri olan İkizler burcu inişli ve çıkışlı olan hayatlarıyla da gündeme gelirler. Bu durum onların dış etkenlerden çabuk etkilendiklerini kanıtlayan bir durumdur. Uzun lafın kısası arkadaşları ve etrafındaki kişiler tarafından çok çabuk etki altına alarak dediklerini ve isteklerini yaptırabilirler. İkizler burcu özellikleri incelendiği zaman bu özellikleri, ilişkilerine oldukça ciddi zarar verebilmektedir. Özellikle de başka kişiler tarafından yapılan olumsuz eleştiriler ile birlikte ilişkilerini harcamak konusunda en usta olan burçlarda ikizler burcunda yer alan kişilerdir. Yay burçlarının en çok da sakin ve havalı olan halleri, ikizler burcunda olan kişileri etkilemektedir. Bu durum onlardan ciddi anlama etkilenmelerine neden olacaktır.

Yay burcunda olan kişiler genellikle diğer burçlar tarafından oldukça özgür ve istediği gibi takılan burçlar olarak bilinmektedir. İkizler burcu ile ilişki kurmak kolay gibi görünse bile yay burçları için de son derecede zorlu bir durumdur. Çift karakterli olmaları nedeni ile ikizler burçlarının ne hissettikleri ya da düşündükleri kolay bir şekilde anlaşılamaz. İkizler burcunda yer alan kişiler yay burcu insanının bir anda bütün özgüvenini de elinden alabilmektedir. Belirtilen sebepler de yay burcunun ikizler ile ilişkisi esnasında dikkatli olması gerekmesine neden olmaktadır. Hem yay burcunun hem de ikizler burcunun tehlikeli burçlar olması nedeni ile her iki burcun da ilişki içerisinde son derecede dikkatli olmalarında fayda vardır.

Yay Kadını ile İkizler Erkeği Aşk Hayatı

Yay kadını ile ikizler erkeği aşk hayatı her ne kadar tehlikeli ve zor görünse bile yine de bu zorlukların üstesinden gelmek mümkün bir durumdur. Burçlar söz konusu olduğu zaman en tutkulu aşıklarından biri olan yay kadını ve en çapkın burcu olan ikizler burcu erkeğinin aşkı kıskançlık durumunun sıklıkla meydana gelmesine neden olacaktır. İlişki konusunda beklentisi genel anlamda düşük olan ve kendini oldukça rahat olarak gören ikizler burcu erkeğinin bu sorumluluk duygusu azlığı yay kadınını son derecede zorlayacaktır. Karakter yapısı söz konusu olduğu zaman birbirlerine zıt olsalar bile çekici yanları daha baskın gelirse eğer oldukça uzun soluklu bir ilişki yaşamaları da söz konusu olmaktadır. Yay kadını ve ikizler erkeğinin mükemmelliğe yaklaştığı ilk alan yatak odası ve daha sonrasında ise sosyal yaşam olmaktadır. İlerleyen süreçlerde evlilik meydana gelmesi zor olsa da güzel bir birliktelik geçirmeleri mümkündür.

Yay Erkeği ile İkizler Kadını Aşk Hayatı

Yay erkeği sevdiğini kollarının arasına alıp sıkacak kadar sahiplenen erkeklerdir. İkizler burcunda olan kadınlar ise tıpkı erkeği gibi çapkınlığa meyilli olan kadınlardır. Genellikle kendilerini aşka çok fazla kaptırmayan bir duruşları bulunmaktadır. Arada yer alan duvarı yıkacak olan yay erkeğinin romantik olma durumudur. Birlikte bir hayata başlamanın sorumluluğunu almaları durumunda ise ideal çift bir çift bile olabilmektedirler. Seks hayatlarında doyuma ulaşmak onlar için son derecede tutku dolu bir durumdur. Şehvetli ve tutku dolu taraf ikizler kadını olmaktadır. Bununla birlikte romantizmle birleşen yatak odası anları da her iki burçta yer alan insanı da mutlu edecektir.

Yorum gönder