×

Yay Burcunun Koç Burcu ile Evlilik Hayatı

yay burcunun koç burcu ile evlilik hayatı

Yay Burcunun Koç Burcu ile Evlilik Hayatı

Oldukça neşeli yapıları ile bilinen yay burcunun koç burcu ile evlilik hayatı oldukça iyi ilerleyebilmektedir. Söz konusu ilişki içerisinde hem yaylar hem de koçlar ateş grubuna mensup olmalarından dolayı bu ikili için doğru bir çift demek de doğru olacaktır. Doğru anlamda bakılacak olduğu zaman ateş grubunun temel özelliklerini taşıyan bu iki burç oldukça iyi geçinebilmektedir. Koç burcu ve yay burcu hem aşkta hem de yatakta son derecede iyi bir çift olabilmektedir. Her iki burç da birbirlerine duydukları bu tutku ve ihtirası korumaları durumunda ilişkinin ilerleyen zamanlarında evlilik ile sonuçlanabileceği gibi bu iki burç oldukça güzel bir evlilik hayatı yaşayabilmektedir.

Yay burçları için de koç burçları için de evlilik hayatında mutlu olmak bir hayli önemlidir. İçerisinde yer aldıkları ilişkinin sıkıcı olmaması için birlikte sosyalleşmeyi başarmaları gerekir. Bu durum yay ve koç burç uyumu bir hayli önemli olan bir durumdur. Yay burcu özellikleri ve koç burcu özellikleri incelendiği zaman bu iki burcun ortak negatif özellikleri çabuk sıkılmalarıdır. Eğer ilişki içerisinde birbirlerinden sıkılmazlar ise oldukça güzel bir evlilik hayatı onları bekleyecektir.

yay burcunun koç burcu ile evlilik hayatı

Koç burcu özellikleri incelendiği zaman bu kişilerinin genellikle uzun boylu ve uzun bir yüz hattına sahip olmaları genel özellikleridir. Aynı zamanda fiziksel olarak da genellikle güçlü bir yapıya sahip olmaları ile dikkat çekerler. Burçları en çok etkileyen özellikleri ise derin olan bakışlarıdır. Koç burcu insanları bakışları ile karşılarındaki insanı kolayca etkileme özelliğine sahiptirler. Güzellikle ve spor salonlarında büyük bir zaman ve aynı zamanda da para harcayan bu burçlar için dış görünüş son derecede önemli bir durumdur. Aynı zamanda yay burcunda olan insanlardan da daha ilk gördükleri anda etkilenmeleri bir hayli önemlidir.

Bir hayli etkileyici kişiler olan koç burçlarının en önemli ve sevilen özelliklerinden biri de çevreleri tarafından gerçek anlamda seviliyor olmalarıdır. Genel anlamda takıldıkları herkese içten bir tavır sergilemelerinin yanı sıra dostlarının sorunları ile yakından ilgilenirler.  Tüm bunların yanı sıra oldukça da yardımsever olmaları ile bilinirler. Koç burcu insanların sahip oldukları bu özellikler yay burcunu derinden etkileyebilmektedir. Bu durum da yay burcu ve koç burcu evlilik hayatı açısından oldukça önemli bir durumdur. Bu özellikleri yay burcunu oldukça etkileyecektir. İlişkinin ilerleyen süreçlerinde ise bir hayli iyi bir evlilik hayatları sürmeleri mümkündür.

Yay Kadını ile Koç Erkeği Aşk Hayatı

Yay kadını ile koç erkeği aşk hayatı incelendiği zaman ilişkinin bir an olsun durağanlaşmadığı bu burç uyumunda her şeyin genel anlamda yolunda gideceğini söylemek mümkündür. İlişki içerisinde her zaman heyecan duyulacak bir şeyler bulunmaktadır. Yay burcu kadını kıskançlık krizlerine girmese de belirli durumlarda koç erkeğini diğer kadınlardan kıskanmaktadır. Aynı zamanda koç burcu erkeğine duyacağı aşk nedeni ile onu diğer kadınlardan içten içe kıskanacak ve bu durumu kesinlikle belli etmeyecektir. Sosyal çevrelerine bakıldığı zaman bu her iki burçta dikkat çeken karakter özelliklerine sahip olmaları ile bilinmektedir. Koç erkeği iş hayatında oldukça barılı olan bir burçtur. Bu durum da yay burcu olan kadınları ciddi anlamda etkilemektedir. Birlikte bu kadar uyumlu olan çiftin ilişkileri ilerleyen zamanlarda evlilik kararı ile sonuçlanabilmektedir. Bu karar da çiftin son derecede mutlu olmaları ile sonuçlanabilmektedir.

Yay Erkeği ile Koç Kadını Aşk Hayatı

Yay erkeği ile koç kadını uyumu incelendiği zaman astrolojide görülen en ateşli ilişkilerden bir tanesi olarak bilinmektedir. Bu iki burç aşklarını ciddi anlamda tutku ve şehvet dolu bir şekilde yaşamalarının yanı sıra sosyal çevrelerinde de oldukça aktif kalaya devam edeceklerdir. Belirtilen sebeplerden dolayı kavga ve tartışmanın sık yaşandığı bir ilişki olsa da yay erkeği ve koç kadınının ilişkilerindeki bağ giderek güçlenecek ve kopamayacak kadar da sağlam bir hale gelecektir. Yay burcunda yer alan erkekler kadınına her platformda sahip çıkma duygusu duymaya devam edecektir. Koç burcu kadınları ise bu sahiplenme duygusundan ciddi anlamda hoşlanacaklardır. Bu durum da yay erkekleri ve koç kadınları arasındaki ilişkinin daha sağlam olmasını sağlayacaktır.

Yorum gönder