×

Yay Burcu ile Başak Burcu Evlilik Hayatı

Yay burcu ile Başak burcu evlilik hayatı

Yay Burcu ile Başak Burcu Evlilik Hayatı

Yay burcu ile Başak burcu evlilik hayatı pek olumlu olmayabilir. Duygusal bir Başak burcu ile mantıklı bir Yay burcu çoğu konuda zıt düşebilirler. Sosyal yönü ağır basan bir kişi isteyen Yay burcuna nazaran, Başak burcu da son derece romantik ve sevgisini gösterebilen birini ister hayatında. Bağımsızlığına düşlün olan bir Yayyı evliliğe ikna etmek çok da kolay olmaz ama bunu başarabilen Başak burcu çok fazla duygusal olmamalı. Çünkü Yay burcu duygusallıktan ziyade mantığa bakar. Aşka önem veren bu ikili, gerçek bir tutku ile evlenirlerse tüm zorlukların üstesinden gelebilirler. Ama şunu söylemek de fayda var ki realist bire birey olan Yay burcu, çoğu zaman balığın hayal dünyasına dalmaktan kaçınır. İki taraf zıt özelliklerini törpülemeyi başarırsa güzel bir aile kurabilirler.

Yay burcu ile Başak burcu evlilik hayatı

Yay Burcu Kadını ile Başak Burcu Erkeği

Yay burcu kadını ile Başak burcu erkeği uyumu çok fazla olumlu olmasa da olumlu olan yanları da vardır. Özgürlükçü bir yapıya sahip olan Yay burcu kadını, özgürlüğünü kısıtlayan herkesi hayatından çıkarır. Bu nedenle evliliğe de çok fazla sıcak bakmaz. Onu evliliğe ikna edecek olan Başak burcu erkeği ile büyük bir aşk yaşamaları gerekir. Belki o zaman özgürlüğünden bile feragat edebilir. Etrafına neşe saçmaya bayılan Yay burcu kadını, hayatındaki erkeğe de çok fazla değer verir. Hayalci bir yapıya sahip olan Başak burcu erkeği, bu yanları ile çoğu zaman Yay burcu kadının canını sıkabilir. Çünkü Yay burcu kadını her şeye mantıkla yaklaşır. Mantık demişken, mantığı ile ön plana gelen Yay kadını, duygusallığı ile ön plana çıkan Başak burcu ile çoğu zaman anlaşamaz. Bu iki burç, her zaman için birbirlerini etkileyebilmeyi başarır. İyi birer sırdaş olan bu ikili isterlerse bir uyum yakalayabilirler.

Yay Burcu Kadını ile Başak Burcu Erkeği Evlilik Uyumu

Yay burcu kadını ile Başak burcu erkeği evlilik uyumu burç severler tarafından merak edilen bir konudur. Aşırı sahiplenici bir yapıya sahip olan Başak erkeği, özgürlüğüne düşkün olan Yay kadınını çoğu zaman sıkabilir. Yay kadınları kıskanmak ve kıskanılmaktan fazla hoşlanmazlar ve Başak burcunun aşırı sahiplenici, kıskanç tavırları onu evlilikten bıktırabilir. Evine ve eşine bağlı olan bu ikili, aile hayatlarında uyum yakalayabilirler. Çocukları ile ilgilenmeye bayılan bu ikili, çocuklarına her zaman bir şeyler katmak isterler. Sorumsuz ve rahat tavırlar sergileyen Başak, bu davranışları ile Yay kadınını çoğu zaman sinirlendirebilir. Büyük bir aşk ile evlenen bu ikili, sorunlara rağmen uzun soluklu bir evlilik yaşayabilir.

Başak Burcu Kadını ile Yay Burcu Erkeği

Başak burcu kadını ile Yay burcu erkeği uyumundan söz etmek gerekirse; bu ikili çoğu konuda bir uyum yakalamayabilir. Başak burcu kadını evlilik düşünen, aile hayatına önem veren bir burçtur. Yay burcu erkeği ise evliliğe kolay ikna edilemeyecek, özgürlüğüne düşkün sosyalliği seven bir burçtur. Bu birliktelik bazen çok sıkıcı gibi görünse de bazen çok eğlenceli olabilir. Duygusal ve kimi zaman dengesiz hareketler sergileyen Başak burcu kadını, Yay burcu erkeği ile bir uyum yakalayabilmek adına çoğu zaman mantıklı davranışlarda bulunabilir. Birbirine karşı anlayış gösteren bu ikili, uyumu yakalayabilirler. Başak burcu bu ilişkide daha fazla sorun çıkaran taraftır ve geçip giden sorunları gündeme getirmeye de bayılır. Yay burcu erkeği ise alttan alarak konunun tatlıya bağlanmasını sağlar.

Başak Burcu Kadını ile Yay Burcu Erkeği Evlilik Uyumu

Başak burcu kadını ile Yay burcu erkeği evlilik uyumu evliliğe çok fazla sıcak bakmayan bir Yay erkeği, partneri tarafından ikna edilebilirse evine çok sadık bir baba olacaktır. Başak burcu kadınları sıcak kanlılığı ve sempatikliği ile Yay burcu erkeğini evliliğe ikna edebilir. Yay burcu erkeğinin ailesi için yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Evliliğe çok fazla önem veren Başak burcu kadını, eşine sadıktır ve eşinden her zaman ilgi bekler. Evliliğin uzun soluklu olması için ortaya çıkan kavgaları her iki tarafta alttan alarak kaldırmalıdır. İki taraf da zıt yönlerini törpülerlerse bu ikili uzun süre bir evlilik sürebilir. Karşılıklı sevgi ve saygı bu ikilinin mükemmel bir evlilik sürmesini sağlayabilir.

Yorum gönder