×

Yengeç Burcu ile İkizler Burcu Evlilik Hayatı

Yengeç burcu ile ikizler burcu evlilik hayatı

Yengeç Burcu ile İkizler Burcu Evlilik Hayatı

Yengeç burcu ile ikizler burcu evlilik hayatı bu burca mensup olan kişiler tarafından merak edilmektedir. Özgürlüğünü her şeyden üstün tutan bir ikizler burcunun karşısında, geleneklerine son derece bağlı olan bir yengeç burcu yer almaktadır. Bu ikilinin uyum yakalayabilmesi biraz zor olsa da, isterlerse her şeyin üstesinden gelip mükemmel bir beraberlik yaşayabilirler. Dost canlısı yanı ile ön plana çıkan bir partner arayan ikizlerin yanı sıra yengeç burcu da romantik ve duygusal bir partner aramaktadır. Karşılıklı olarak ikilinin birbirlerini anlaması ve kendilerinden ödün vermesi ile beraber güzel bir beraberlik yaşayabilmeleri söz konusudur. Kıskanç bir yapıya sahip olan yengeç burcu, özgür bir ruha sahip olan ikizler burcunu çoğu zaman sıkıntıya sokabilir. Kısıtlandığını anlayan ikizler bu nedenle evlilikten kaçabilir. İkizler burcunu evliliğe ikna eden yengeç burcu, evine son derece bağlılığı ile de ön plana çıkar. Birbirlerini tamamen tanıdıktan sonra bu ikili, birlikte vakit geçirmekten son derece keyif alacaklar ve birlikte ömürlerini birleştirmek isteyecekler.

Yengeç burcu ile ikizler burcu evlilik hayatı

Yengeç Burcu Kadını ile İkizler Burcu Erkeği

Yengeç burcu kadını ile ikizler burcu erkeği özellikleri ile dikkatleri üzerine toplamaktadır.  Tamamen zıt karakterlere sahip olan bu ikili, isterlerse hayatlarını birleştirebilirler. Yengeç burcu evine ve ailesine bağlılığı ile çok geçmeden ikizler burcunun dikkatini çekebilir. Uyumlu bir ilişki yakalamak isteyen bu ikilinin, ellerinden gelenin daha fazlasını yapmaları gerekmektedir. Aşka aşık olan yengeç burcu kadını, bu taraklarda bezi olmayan ikizler burcu ile bir takım uyumsuzluklar yaşayabilir. Çift bir karakter yapısına sahip olan ikizler erkeği, çoğu zaman yengeç kadınını bunaltabilir. Sadakate önem veren yengeç kadını, ikizler erkeğinin çapkınlığı bırakmasını bekler. Kırılgan ve duygusal bir yapıya sahip olan yengeç kadını, ikizler burcu erkeğinin bazı huylarından vazgeçmemesi durumunda arkasına bakmadan çekip gitmesine sebep verebilir.

Yengeç Burcu Kadını ile İkizler Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Yengeç burcu kadını ile ikizler burcu erkeği evlilik hayatı da yine merak edilen burç yorumları arasındadır. Evcimen oldukları kadar ailesine önem vermesi ile ön plana çıkan yengeçler, bu yanları ile ikizlerin dikkatini çekebilir. Çok fazla evlilik hayali kurmayan ikizler, yengeç kadınının büyüsünü fark ederse güzel bir evlilik yapma şansı bulabilir. Ben merkezci ve bağımsız bir tavra sahip olan ikizler, yengeç kadını ile evliliğe ikna olmaya da bilir. Anlaşılması zor bir burç olan ikizler erkeği, yengeç kadınının beklentisini karşılayamayabilir.

İkizler Burcu Kadını ile Yengeç Burcu Erkeği

İkizler burcu kadını ile yengeç burcu erkeği burç özelliklerine bir açıklık getirmek isteriz. Çekici bir dış görünüme sahip olan yengeç erkeği, çok geçmeden ikizler kadınının dikkatini çekecektir. Kendine has giyim tarzı ve bakımlılığı ile neredeyse tüm kadınların dikkatini çekebilen yengeç erkeği, evlendiği zaman ailelerine bağlılığı ile de göz önüne gelir. Karşısındaki insanı kırmaktan çekinen ve ona çok fazla değer veren yengeç erkeği, ikizler kadınının gönlünü hoş edecektir. Aranan ideal erkekler arasında bulunan yengeç erkeği, yalan söyleyen insanlardan uzak kalır. Enerjik yapısı ile yengeç erkeğinin dikkatini çekecek olan ikizler kadını, duygusallıktan ziyade mantıktan yanadır. Her şeyi dengede tutmayı seven ikizler kadını, değişken bir ruh haline sahip olduğundan çoğu zaman yengeç erkeğini hayattan soğutabilir. Heyecansız ve rutin ilişkilerden haz etmeyen ikizler kadını, heyecanlı bir ilişki arayışı içerisindedir. Zıt huylarının birbirini çektiği yönde iddialar olan bu ikili, isterlerse güzel bir beraberliği evlilik ile taçlandırabilirler.

İkizler Burcu Kadını ile Yengeç Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

İkizler burcu kadını ile yengeç burcu erkeği evlilik uyumu hakkında gelin daha detaylı bilgi sahibi olalım. Aşk ve evlilik kavramlarına son derece uzak kalan ikizler, heyecansız ve rutin bir evlilik yapmaktan korkabilir. Ruhsal sorunlar yaşayabilen ikizler kadınına her zaman anlayış göstermek de bir süre sonra yengeç erkeğini yorabilir. İkizler kadınınıza duyduğu sevgiden emin olan yengeç erkeği, onu her hali ile kabullenmekten de geri kalmayacaktır. Birbirlerini alttan alıp, zıt yönlerine taviz gösterdikleri sürece bu ikilinin şahane eğlenceli bir evlilik yapabilmeleri söz konusudur. Son derece eğlenceli ve heyecanlı bir anne baba olmaları da söz konusudur.

Yorum gönder