×

Adam Warlock

Adam Warlock

Adam Warlock

Hayali bir karakter şeklinde görülmüş olan Amerikalı çizgi roman tarafından yayınlanmış Marvel comics karakteridir. Karakteri ilk olarak fantastiktik Dörtlü 1967 Eylül’de Ekim’de yayınlanmıştır. Çizgi Romanların Gümüş çağındaki çıkış yapan karakterlerinden 40 yılı aşkın süredir Marvel yayınlarında ortaya çıkmış bir karakterdir. Adam Warlock animasyonu televizyon dizilerinde ve video oyunlarında da var olmak üzere Marvel ürünleri ile ilişkilendirildiği söz konusudur. 1960’lardan 1970’lere karakterin kökeni tarafından yazılmış ve ekibi tarafından yazılan beraber birlikte Eylül ayında 1967 tarihinde gösterime girmiştir.

Adam Warlock

 Güçler ve Yetenekler

Tüm iyonlarına hızı, güç, çeviklik ve enerji projeksiyonu iyileşme uçuş gibi ölümsüzlük için kozmik enerji Manipüle etme yetenekleri bulunur. Yüksek savunması bakımında erken çıkmış ve bu güçlerin çoğunu feda etmiştir. Tazminatı olarak Yüksel evrimsel ruhu taşını vermiştir. Varlık gücünü her dirilişte artırmış ve enerjiyi Manipüle edebilir boydan ulaştırılmıştır. Maddeyi tezahür ettirebilir daha sonrasında kuantum büyüsünü kullanma özelliği vardır. Kuvvet alanları oluşturmak bakımından kuantum enerjisini Manipüle etme özelliği bulunur. Işıktan ve ışınlanma dan daha hızlı seyahat eder ve uzaydaki solucan deliklerine diğer düzensiz tespit etmiş veya üretmiştir.

Ayrıca varlıkta bağımsızlığı manevi güçlere sahiptir.

Karakterler

Ayrıca Şeytan Çıkarma konusunda yapılabilir ve bireylerin orasını ve ruhunu gösterebilir. Başkasının ruh manipülatör güçlerini son derece dirençli olan bir karakterdir. Kozmik bir varlık olarak nitelendirilen bilen bu varlıkta Ultra duyulara hem de kozmik hem olayları algılayabilen gelişmiş algılamaları bulunur.

Astral yabancı ve diğer kozmik varlıkları tam olarak doğru algılanması önleyen bir pozisyondaki nitelik olarak kabul edilmesi söz konusudur.

 Filmleri

Adam Warlock animasyonu ile doğrudan video filmi Planet Hulk da konuşmamız ve bir kamera görünümü yapmıştır. Büyük bir koz olan tuvaldeki Koleksiyoncu Müzesi’nde görülebilir. Adam Warlock sonrasında Galaxy vol da egemen ırkının evrimi ile beraber bir sonraki adım olmuş olduğunu belirtir. Başlangıç filminin ayrılmaz bir niteliği olan ve yönetmen James kan tarafından çok fazla karakter olmuş olduğuna karar vermiştir.

Video Oyunları

Marvel Super Heroes: War of the Gems, Marvel:Avengers Alliance 2, Marvel:Avengers Alliance, Marvel Heroes, Marvel:Future Fight Yeniden Doğuşu Diriltilmesi sonrasından Thor ile bir kez sonrasına sonsuzluk taşlarının toplamış ve onları sonsuzluk haline getirmiştir.

Gümüş sörfçü asla karşı olmuş olduklarında onları ruh mücevherlerle yakalamıştır. Solgen dünyasında sofradan varlık ile tanışmış ve Tuana su gelmek bakımından yardımına tekrar ihtiyaç duymuş olduğunu ona karşı ikna etmiştir. Varlık bunu kabul etmiş ve Gamora ile ona eşlik etmeye karar vermiştir. Kendini ve iki arkadaşını bedenlerini aktarmıştır. Yenmiş bir grup dünya süper kahramanı yönetmiştir. Varlık sonsuzluk dayanağının tutması bakımından güvenilir olmayacağına karar vermiş ve mücevherleri varlığın seçmiş olduğu başka varlıklar arasında bölmeyi söylemiştir. Geçici olarak sahip olması bakımından varlığından kötülük ve iyilik temizlemiş onu tamamen bir mantık yaratığı bırakmıştır.

Yorum gönder