×

Ego

EGO

Ego

Yaşayan gezegen EGO Marvel comics tarafından yayınlanmış Amerikan çizgi romanlarından görülmüş olan kurgusal bir karakterdir. Karakter ilk olarak Thor ile Eylül ayında 1960 altından ortaya çıkmıştır. Yayın geçmişi yaşayan gezegen EGO başka olarak da zor ile Eylül ayında 1966 senesinde ortaya çıkmıştır. İlk o isminde evlenin genişliğine hayran kalmış bir aşamada yaratılmıştır.

EGO yabancı krizi ve sunucular ile beraber hemen oluşturulması takip eden Galaktoz böylece Marvel ile kendini kurmuş ve Uzay çağı mitolojisi haline gelmiş olabilir. 1969 senesinde karakterin çıkışından kısa bir süre sonrasında hazırlanmıştır.

Ego 1969 senesinde Şubat ve ocak ayları arasında bir kahraman niteliği ile beraber görülmüştür.  Konuk bir görüntü yapmıştır ve kökeni Thor #228 araştırılmıştır. Fantastik Dörtlü de #234 ile #235 de Eylül ve Ekim aylarında 1981 senesinde vermiş. #69’da ağustos ayında 1985 senesinde ortaya çıkmıştır. Olayları çıkan sonrasında EGO 1987 ile 1989 yılları arasında Sylvester büyüklerin de tekrar eden bir rol haline gelmiştir. Karakter 1991 senesindeki Thor yıllık dönmüş olan ve 448 ile 450 yıl arasında Haziran ve ağustos aylarında 1992 yılında yayınlanmıştır.

EGO

Güç ve Yetenekleri

EGO isminde yaşayan gezegendir biyolojik ters olarak nitelendirilebilir. Etrafı atmosferde içine alan ve maddenin her parçası egonun bir tarafından kontrol edilmiş kadar canlılardan meydana gelmiş olabilir. Genel olarak yüzlerini güçlü varlıklara hitap etmek maksadıyla dev bir yüz olarak görülmeye dönüştürülmüş olabilir. Arazisinin koşullara göre şekillendirilebilir. EGO malzemesi bitki benzeri büyüme göstermek babında şiddetli rüzgarlar ve Fırtınalar için kendi hava koşulları değiştirmek içinde kullanıp sağlayabilir. Depremler volkanlar kamyonlar oluşturmak için uzay saldırılara karşı savunma hazırlanması için katı bulutların koruyucu bir kalkan halini alabilir. Zihinsel olarak komuta etmiş olduğu güçlü ve uzaya ulaşan duyarlı olmaya insansı olan çok sayıdaki antikor üretmiş dokun araçlardır.

EGO dikkatsiz uzay gezginlerinin tüketmiş olduğu yüzeyine çekmek babında yüzeyine ölü bir dünyaya veya güzel bir cennet haline getirebilir. Karşılaşmış olan büyük cümleler bir biyolojik yaşam formunda benzer çeşitli iç özellikleri bulunur. Bilinci yüzeyi derinliklerindeki beyin bezlerin bir organın içerisinde yer alır.

EGO içerisinde oluşmuş yaşam formları yakmak için nasıl sıcaklığı yükseltilebilir. Canları emmek babında sindirim organlarına ve yüzeylerinde veya adlarını davetsiz misafirlere saldırmak ve avında önceden belirtilmiş olan antikorları serbest bırakılmasına izin veren bağışıklık sistemleri mevcuttur. Tarama teknolojisinden saklanmak babında kendi radyosunu ve manyetik alanlarını kontrol etme özelliği vardır. Eko zirvesinde aç bir rakip büyük bir siyonik enerjiler üretebilir.

Yıldız gemilerini veya gezegenleri yok etmek babında zihinleri okumak ve biyolojik yapılarını taramak farkında enerji patlamaları yansıtabilir. Özelliği sayesinde canlı varlıklarla konuşabilir enerji rezervleri tükenmiş ise EGO gezegenin yiyerek Yıldızlara dokunarak veya çok sayıda canlı varlıkları sindirmek onları geri olarak yükleyebilir. Pisiyonik yetenekleri aynı zamanda biyosferin nasıl kontrol etmiş olduğunda gösterebilir. EGO son derece akıllı olup alacak ardından da anlaşılacağı gibi aşırı bir üstünlük Komplekse sahip olan bir yerdir.

Engellenirse duygusal olabilir EGO Güney kutbunda yerleştirilmiş galaktoz miktarı ile uzayda ilerlemiştir. Fakat sonunda büyük güçleri sebebiyle kontrolü ele kalmıştır. Devasa hızlarda seyahat etmesini sağlamış ama cihazdan sonra çıkarılmıştır.

Yorum gönder