×

Franklin Richards

Franklin Richards

Franklin Richards

Marvel Comics tarafından yayınlanmış Amerikan çizgi romanlarında görebileceğimiz kurgusal bir karakter olan Benjamin Richards Fantastik Dörtlü de destekleyici bir karakter olarak nitelendirilebilir. Genel olarak bir çocuk ve deneyimsiz bakımından nitelendirebileceğimiz bir süper kahraman olarak anlatabiliriz. Ötesinde Omega seviyesi ile Ergin gerçeklik Manipüle sayesindedir.

Fantastik ve görünmez kadın ile beraber fantastik Four abi Valentino Witchers ve görünmez kadar Kardeşi yeni İnsan Tortur Frankling Benjamin Richard adını Ailesi tarafından verilmiştir. Franklin’in ilk isminin büyükbabası Frank Kingston’tan gelmektedir. Powerscope ismini kullanmaya başlamıştır. İlk bu karakteri Fantastik 4 yıllık 6 Kasım 1968’de görülmüştür.

Franklin Richards

 Yetenekleri

Enerji ve madde manipülasyonu enerji projeksiyonu telepati ve telekinezi astral projeksiyon tanıma psikolojik yetenekler gibi yetenekleri vardır. Işınlanma cep evrenin yaratılması ve ölümsüzlüktür. Jack Kirby tarafından oluşturulmuş olan bir karakterdir.

Görülmeye Başladığı Yerler

Fantastik Four en iyi 6 Kasım 1968’de görülmeye başlanmıştır. Fantastik Dörtlü Franklin Richards Çınar Kasım 2005 tarihinde yayınlanmıştır. Herkes Frank’i seviyor Nisan 2006, Super Summer Spectacular Eylül 2006, Monster Mash Kasım 2007, Dünya uyarılır 2 Ağustos 2007, Çok Gizli Olmayan İstila Temmuz 2008, Bahar Tatili Mayıs 2008, Dahilerin Oğulları Ocak 2009, Karanlık Hüküm Süren Kediler ve Köpekler Nisan 2009, Okul Çıkışı Temmuz 2009 ‘dur.

Televizyonda ise Fronting Features, Süper Hero, Yerel Gökyüzü, Babanı Destekleyin diye bir oyun parkında Thor açılıyor 4 ile işaretlenmiş mavi bir tişört bulunmuştur.

Video oyunları Marvel Ultimate Alliance oyununda asker potansiyelinde görünmez kadın ile konuşmuş ve Fransa’nın en kısa bir şekilde bahsedilmiştir. Oyunun devamı kısmındaki Marvel Ultimate Alliance 2 de Franklin kız kardeşi var. Diğerleri içeride ile beraber uyurken görülmüştür. Şubat 1991 senesinde Frame #62 numaralı fethine kadar iptaline süre kadar bu başlığın 17 numaralı 1985 yılında aralık ayında sayısında ergenlik öncesindeki süper kahraman takımında Power Pekin bir kişisiydi.

Kasım 1994’ten bu zamana aynı karakterlerini daha bir eski versiyonu şeklinde bir hikâye için üstelik insan 1996’dan itibaren ise yayın sona ermiş olana kadar Marvel’in Fantastik Dörtlü sayfalarında ortaya çıkan bir karakterde, Fantastik Dörtlü çizgi roman Temmuz 2007 serisinin Şubat 2009 tarihine kadar alternatif bir versiyonu şeklinde Marvel Adventures oyuncu olarak çıkmıştır.

Başka Diğer Takma İsimleri

Santral, Ego-Spawn, Psi-Lord, Avatar, Franklin Benjamin, Tattletale, Richard Franklin

Güçleri ve yetenekleri konusunda gerçek konuyu çarpıtma konusunda herhangi bir düşünceyi veya talebi kozmik bir niteliğe kadar gerçekleştirme gücüne sahip bir karakterdir. Enerjinin ve maddenin moleküler yapısını yeniden düzenleyip bilip ve irade konusunda sağlayabilir. Franklin bir zaman beyinsiz bir şekilde dünya sanal bir kopyasını oluşturmuş kendi cep evlerini yapmıştır. Sonuç niteliğinde dahil olarak birçok kozmik varlıkları olabilir. Moleküler ve gerçeklik şeklinde manipülasyonu haricinde Franklin telekinezi ve telepati yetenekleri ile sarsıntılı kuvvetinin enerji patlamaları astral projeksiyon ve ön tanıtma olarak ortaya çıkmış büyük pis iyonik güçleri vardır.

Yorum gönder