×

Grand Master

Grand Master

Grand Master

Grand Master bir karakter olup en güçlü varlıklarından bir tanesidir. Bir de kardeşi bulunur ve ismi Koleksiyoncu şekildedir. Koleksiyoncu ve Grand başka bir köşesinde gitmiş oradan varlıklar toplamaktadırlar onları birbirleriyle savaştırırlar ve Grand Master Thor ile ilişkileri bulunur.

Marvel comics tarafından yayınlanmış Amerikan çizgi romanlarında meydana çıkmış olan bir karakterdir. Karakter ilk olarak Avengars #69’da meydana gelmiştir. Evrenin büyüklerini ve en hâkim olan uygarlıklarının şans ve oyun becerilerinden farklı görünümleri ve koleksiyonları kardeş olarak tasvir etmek mümkün hale gelmiş olabilir.

Grand Master

Grand Master Özellikleri

Büyük Usta ilk kez Avengars #69’da Ekim ayının 1969 senesinde meydana gelmiştir. Kurgusal karakter biyografisi kökeni tam olarak bilinmemekle beraber gelişmiş olan akıllı öğütlerden bir tanesinden gelerek evrendeki en eski canlılardan bir tanesi de bir zamanlar altı sonsuz taşından biri olan mind Gem’e sahipmiş. Ama Avanos’ta kaybetmiştir tercih edilmiş oyunda birbirlerine karşı iki tane takım rakip olmuş ve oynamış olduğu pozitif bir oyun oyuncusu haline gelmiştir. Büyük görünümü altında ilk görüşte piyon olarak kullanmış ve olmayı veya kan gezegeni yok etme için karşı bir oyun oynamıştır.

Beraber kanun çabaları sayesinde Kara Şövalyenin mücadelesini sebebiyet ile başlarız hale gelmiştir. Yani Avengars teknik olarak savaşlarını kazanamamıştır. Bu da öldürme gücünü feda etmesine sebep olmuştur. Daha sonrasında sağ bulmacaları için kullanmış ve primavera karşı bir oyunda piyon olarak görev almış olabilir.

2004 senesinde Grand Master toplantı düzenlenmiş ve Justice League intikamcılar kurtarmak babında bir girişim Marvel Universe isimli dizisi komik yaratılış kökeni hakkında yanıt arayan Marvel Universe gelmiştir. Evini Kurtarmak babında Grand Master ve eşya için bir çöpçü alın da almış.

Marvel evrenindeki bir varlığın kimliğine yönelik bir oyunda meydan okumuştur. Güçler ve yetenekler bu büyük usta büyük patlamadan sonra radyasyon bakımından 27 güç primordial olarak isimlendirilen radyasyonun Manipüle olarak tanımlanmıştır. Grand Master Türkiye’nin tam olarak bilinmez yemeksiz ve yiyecektik hayatta kalabilir. Özellikle de havasız hayatta kalması ona yemeksiz ve yiyecektik hayatta kalabilir. Özellikle de havasız hayatta kalması ona başka avantajlar sunması sebebiyet gösterebilir. Kozmik enerji patlamalarının projeksiyonu uzay ve zaman ışınlanması konusunda alternatif boyutlar ve boyutu ayarlama gibi insanüstü hızda hareket etmiş varlıklar ile etkileşime geçme konusunda zamanı kontrol etme ve babında ve dönüşü ve dahil olmak üzere çeşitli efektler de kullanabilir.

Maddenin gezegensel yeniden düzenlenmesi konusunda da yardımcı olabilir. En korkunç yeteneği akşam ve yaşam ve ölüm üzerindeki gücü duyup bir varlığın ölümünü oluşturabilir. Başka bir ölümsüz varlığın ölümünü yapıp yapmayacağı konusunda bilgi sahibi değiliz. Dünyada çok ötesinde oyunlar ve oyun Teorisi hakkında geniş bilgiler vardır.

Evrende oynanmış binlerce egzotik oyunun ansiklopedik olarak bilgisine konusunda fikir sahibi deri son derece gelişmiş insan olsun zekâsı bulunur. Saniye’nin yaklaşık olarak onda biri de çeşitli düşük bilgi olasılıklarını hesaplama konusunda iyidir. Sayısız Kural ve veriyi hatırlayabilir şu anda ötesinde normal duyular tarafından algılanmamış ve çevresi hakkında bir şeyler algılama konusunda temel dünyasının son derece gelişmiştir. Bilgisayarlarla pişik bir bağlantısını korumuş ve zihin algılamanın bazı duygusal yeteneklere sahip olmuş olması ona da bazı avantajlar sunumu konusunda önemli adımlar olabilir. Büyük Usta Yıldız gemilerde dahiliye etinde gerekli olduğu zaman çeşitli egzotik Dünya dışı cihazları erişimi söz konusudur.

Yorum gönder