×

Lord Caos

lord caos

Lord Caos

Lord Caos Marvel comics tarafından yayınlanmış Amerikan çizgi romanlarını görülmüş kurgusal bir karaktere olma özelliğini taşır. Karakter ilk olarak Marvel to in The Moon 1977 senesinde ortaya çıkmış ve Jim starlin tarafından oluşturulmuştur. Kurgusal karakter ve biyografisi Kaos kargaşa ve kafa karışıklığı içermiş soyut bir varlık niteliğindedir. Quester onların karşı gücü halindedir bir şekilde görünüş fakat istemiyor olayları Manipüle etme konusunda görülmüştür.

Örümcek Adam mübarek Titan ile karşıda ilk savaştığı çoğunlukta olabilir Word ve Master sonrasında tanrıları ile Kralı Odin ve Usta kötü adam kozmik bir satranç oyunu oynamış olduklarını gözlemlemiştir. Lord ve üstat düzeni bundan sonrasında bir onlara karşı diğer metafizik ve her şeye gücü yeten varlıklarla kompakt olmuştur.

World Goals ve Master Order ile sonrasında Silver star ver tarafından hizmetkârları ile yeniden kazanmak için çağrılmıştır. Aradaki kişiyi suçlarını sebebiyle hapse atılmışlardır. Lord Master Taunus’un sonsuzluk eldiveni kullanma uygunluğunu belirleme konusunda metafizik ve soyut varlıklara Kongresi’ne katılım sağlamışlardır.

lord caos

 Konusu

Durdurmak bakımından adam varlık ve diğer kozmik paralarla beraber katılmaktadır. Diğer soyut varlıklar ile beraber Thranos ile savaşmışlardır. Nebula ile savaşmışlardır soyut varlıkların Kongresi sonrasında adam Warlock sonsuzluk eldiveni kullanmış ve diğer olup olmadığı konusu belirlemek bakımında yapmış olduğu kozmik duruşmaya tanık haline gelmiş olabilir.

Restorasyonu sonrasına Lord Master ile beraber yıkım gücünden yaratma gücüne evrilmesinden rahatsızlık meydana gelmiştir. Sonunda galaktoz yaşayan mahkemede yargılanmışlardır. Mahkeme kadar kutusunda yine karar vermiş yeni bir yinelenme evrenin yeni bir yenilenemedi olmasını kozmik yarar. Senin yeniden kurulmadığı anlamına gelmiş olduğunu iddia etmiş ve onun için diyeni biçimde kalmasına izin vermiştir.

Master Order ve Lord kongre yürekten almış ve Evren hukukunun kişiselleştirilmesi konusunda onun yerine almak için mahkemeyi öldürmüştür. Gücü ve yetenekleri Lord kaskosu megapiksel kavramını bünyesinde barındırması soyut bir varlık niteliğindedir. Bu sebeple fizikseldir ama bazen bedensiz kel insanlık dışı bir şekilde çarpık bir baş görüntüsü olarak tezahür etmiştir. Modeli Master Order’nun etki alanları içerisinde olayları ince bir şekillerle Manipüle etmek babında kullanmış oldukları geniş güçlere sahiptirler. Bilinmeyen bir süreç boyunca Lord ve Üstat düzenin arasında olan binilen metafizik varlığını yaratmak için birlikte çalışmış oldukları bilinmektedir. Ancak sonrasında Master Order ve Living tribunal enerjilerinde patlatmış ve kolay bir şekilde öldürebilirler.

Yorum gönder