×

Marvel Karakterleri Filmleri

Marvel Karakterleri Filmleri

Marvel Karakterleri Filmleri

Birbirinden farklı Marvel filmlerinde birbirinden farklı karakterler yaratılmıştır. Bazı karakterler bir filmde karşımıza çıkarken bazı karakterler ise birden çok filmde karşımıza çıkmaktadır. Kimi iyi kimi kötü olan bu karakterler, oynadıkları filmler sayesinde büyük beğeni kazanmış ve Marvel karakterlerinin yediden yetmişe ün salmasına katkı sağlamışlardır.

Marvel Karakterleri Filmleri

  1. Kaptan Amerika/ İlk Yenilmez Filmi : 2011 yılında çekilmiştir. Ana karakteri Kaptan Amerika’dır. Asıl ismi Steve Grant Rogers’tır.
  2. Demir Adam Filmi: Bu film 2008 yılında çekilmiştir. Ana karakterin asıl ismi Anthony Edward Stark’tır.
  3. Demir Adam 2 Filmi : Bu film 2010 yılında Marvel severler sunulmuştur. Ana karakterin adı Demir Adam’daki gibi Anthony Edward Stark’tır.
  4. Demir Adam 3 Filmi : Diğer Demir Adam filmlerinde olduğu gibi bu filmde de anakarakter Anthony Edward Stark’tır. Marvel filmleri serisinde yedinci sırada bulunmaktadır.
  5. Galaksinin Koruyucuları Filmi: Marvel filmlerinden en popülerinden biri olan Galaksinin Koruyucuları filmi 2014 yılında çekilmiştir. Bu filmde yer alan Marvel karakterleri ise; Groot, Star-Lord ve Gamora,’dır.
  6. Galaksinin Koruyucuları 2 Filmi: Bu efsane Marvel filmi  ise üç yıl önce yani 2017 yılında çekilmiştir. Filmdeki ana karakterler  yine Galaksinin Koruyucuları 1 filmindeki ana Marvel karakterleridir.
  7. Thor Filmi: Bu film ise 2011 yılında çekilmiştir. Marvel karakterinin asıl adı Jane Foster’dır.
  8. İnanılmaz Yeşil Dev/ Hulk Filmi : Bu film 2008 yılında çekilmiştir. Marvel serisinin beşinci filmi olarak karşımıza çıkan Hulk’un asıl adı Doctor Bruce Banner’dır.
  9. Yenilmezler Filmi : Bu film ise 2012 yılında izleyicilere sunulmuştur. Bu filmde ise Marvel karakterlerinden; Thanos, Thor, Kaptan Amerika, Kara Dul, Demir Adam ve Loki gibi birbirinden başarılı süper kahramanlar yer almıştır.
  10. Thor/ Karanlık Dünya Filmi: Bu Marvel filmi ise 2013 yılında izleyicilere sunulmuştur. Biri iyi biri kötü olan Thor ve Loki kardeşlerin başından geçenleri ele alan bu filmde ana karakterler Thor ve Loki’dir.
  11. Kaptan Amerika/ Kış Askerleri Filmi: Bu Marvel filmi ise 2014 yılında çekilmiştir. Bu filmdeki ana karakterler ise Hydra ve Sheild olmuştur. Bu film, Marvel serisinde i9. Sırada izlenmesi gereken bir filmdir.
  12. Yenilmezler/ Ultron Çağı: Bu efsane Marvel filmi ise beş yıl önce yani 2015 yılında çekilmiştir.
  13. Ant Man- Karınca Adam Filmi : Bu film ise 2015 yılında çekilmiştir. Filmin ana karakterleri;
  14. Kaptan Amerika Kahramanların Savaşı Filmi: Bu film ise 2016 yılında sinemaseverlere sunulmuştur. Filmin ana Marvel karakterleri; Kaptan Amerika, Kara Dul, Kızıl Cadı ve Demir Adam’dır.
  15. Kara Panter Filmi: Bu film ise 2018 yılında çekilmiştir. Bu filmdeki ana Marvel karakterleri; Kara Parter, Shuri ve Okoye’dir.
  16. Thor: Ragnarok Filmi: Bu film ise 2017 yılında çekilmiştir. Marvel serisinin en değerli filmlerinden olan Thor/ Ragnarok filminde ise yer alan ana karakterler; Thor, Hel, Korg ve Hulk’tır.
  17. Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı Filmi : Bu film ise 2018 yılında çekilmiştir. Bu filmde ise neredeyse çoğu Marvel karakterini görmek mümkündür. Bunlardan bir kaçı; Demir Adam, Kaptan Amerika ve Örümcek Adam’dır.
  18. Karınca Adam ve Eşek Arısı Filmi : Bu film ise 2018 yılında çekilmiştir. Bu efsanevi filmde ise yer alan Marvel karakterleri; Wasp, Ghost ve Ant- Man’dir
  19. Örümcek Adam Eve Dönüş Filmi: Bu efsane Marvel film ise 2017 yılında çekilmiştir. Filmdeki ana karakterler; Örümcek Adam, Demir Adam, Şokcu ve Kaptan Amerika’dır.
  20. Doktor Strange Filmi: Bu film ise 2016 yılında çekilmiştir. Bu efsane filmde yer alan ana Marvel karakterleri ise; başta Dr. Strange olmak üzere, Baron Mordo ve Thor’dur.

Yorum gönder