×

Mephisto

Mephisto

Mephisto

Hayali bir karakter gibi görülmüş ve Amerikalı çizgi roman tarafından yayınlanmış Marvel comics bir karakter ilk olarak 3 bölümünde Gümüş sörfçü tarafından 1968 senesinde Aralık ayında Marvel evreninde tanıtılmıştır. İçerisine çizgi roman Gümüş çağı karakter var ve sürekli olarak 4 yılda ortaya çıkmıştır. Karakter de animasyon televizyon sinema filmi dizisi oyuncak dahi ilişkisi Marvel görüntü ticari kartlar ve videoları mevcuttur.

Mephisto üniversite yaratılmasının yanı sıra Yüce varlık tarafından birçok İblis tarafı ile birlikte oluşturulmuş olduğu iddia deniliyor. O da yüce varlık iyi hale getirmek için çünkü varlık bunun kavramını yok etmiştir. Toplam kötülük doğada olduğunu iddia etmiştir. Gizli savaşlar 2 hikayesi Mephisto çalmak istemiştir.

Black Heart dünyanın birçok kahraman da veba ve şeytani varlıktır. Sonrasında büyücü işleyen olan frantzen ile talihsiz bir karşılamaya kaydedilmiştir. Ruhunu 5 tane parçalarını toplamak bakımından ne zaman Scarlett kocası çocuklarına büyük kullanmaya çalışmıştır.

Mephisto

Güçler ve Özellikler

Mephisto son derece güçlü olan bir karakter olup ölümsüz büyük işleri Manipülasyon şeklinde kazanılmış olan sihirli güçleri ve yetenekleri olan bir karakterdir. Süper mukavemet boyut değiştiren şekil değiştiren çıkıntı yanılsama Manipüle anılar ve değiştirme süresi de dahil olarak kullanımı çeşitli gücünü kullanarak yeteneklerine sahiptir.

O da yaralanmalara karşı dayanıklı bir şekildedir. Karakter gibi yabancı insan alanında şer kaynağına enerjilimesin gösterilmiştir. Diğeri simbiyotik şekilde bağlantısı vardır. Kendi aleminde içerisinde çok daha güçlük ve karakter iradesi yapıyı dönüştürmek konusunda yetkilidir. İçinde tam bir Galaxy tehdit ve beslenme genişlemeden etmiştir. Galaktoz ikincisi onun kurallarını tüketmek için tehdit oluşturmuş olabilir. Mephisto fiziksel tahrip edilse de karakter olarak yeniden onun etki alanındaki reformu söz konusu olabilir. Mephisto zorlukları edilme isteği ile tanınabilir fakat genel olarak bir çeşit ile yapılır.

Yorum gönder