×

Mikaboşhi

Mikaboşhi

Mikaboşhi

Bir hayali karakter gibi görülmüş Amerikalı çizgi roman tarafından yayınlanmış Marvel comics genel olarak tasvir edilmesi konusunda olarak iyi düşman olarak bilinir. Mikaboşhi diye ait Japon mitolojisinde ve Tanrıların Japonya olarak bilinen kamildir. Nike boş ilk olarak Thor altıda Şubat ayında 2006 sayısına Diriliş #43 varisler tarafından uyarlanmıştır. Karakter sonrasında Mart ayında 2006 senesinde yayınlanmıştır.

Mikaboşhi

 Yetenekleri

İnsan gücü ve dayanıklılığı ve hızlı vardır. Ölümsüzlük, şekil değiştirme, şeytani mistik güçler, uçuş, gölge, kopyaların oluşturulması, boyutları anında geçiyor ve köleleştirme gücü, ışınlanma, telepati, madde Enerji boyut ve ruh manipülasyonu ve diriliştir. İlker karanlık bir süre sonrasında Mikaboşhi olmuş olduğu ve Amadeus Herkül’ün gücünün Kral ile karşı karşıya yarası olacağı söylenmiş İlker bir karanlık ile büyük bir mücadeleye karşı yıllar boyunca hasar almış olduğu meydana çıkmıştır.

Kaos sonrasında çoğunun süper dahi yeter zekâsı onlara zafer getirebilir şekildedir. Hele sonrasında Mikaboşhi ırkının tanrıları niteliğinde olan başka birini öldürmüş sonrasına dair bir vizyona girip Mikaboşhi dünyanın yaratılmasının öncesinde var olmuş falan karanlığın kişiselleştirilmesi olarak da tanımlanabilir Savaş tanrıları Mikaboşhi yaklaşmış olduğunu fark etmesi sonrasında yayılmış olan karanlığı ile savaşmak için bir aradadırlar.

Bilim Aziz tavanın Marvel evrenindeki bir kâğıt ve hiçlik boşluğundan yörünge organizasyon ve cüzdan vermiş. İlk hareket çağlar öncesinde ahir zamanın habercisi olarak gelişmiş olduğunu tahmin etmiş olmasına söyleyebiliriz. Köleleştirilmiş uzaylı tanrılardan oluşmuş olan bir orduyla Mikaboşhi zanlının paralarını kozmik düzlemini işgal etmiş ve birleşik çabalarına göre onları kolay bir şekilde yok etmiş. Güçlerin daha da güçlendirmek babında olmaları eleştirmiştir. Olimpos’un düşmüş paralarını köleleştirilmesi sonrasına onları yeniden oluşturulmuş. Tanrı takımına saldırmak ve ağzına kullanmış sonrasında hatta güçlü kanat Zeus ile alt etmeyi başarmıştır.

 Güç ve Yetenekler

Mikaboşhi birbirini konveksi yönel yeteneklerine sahip olan kamil böyle insanüstü Kuvvetleri vardır. Sürat, dayanıklılık, Çevik, reküperatif yeteneklerinin haricinde güçlü Japon Kara Büyü çeşiti ellerinde yüksek yeteneği vardır. Bir marka olarak Japon tanrıları sırasında olimpiyat oyunlarına karşı nitelikte görülmüş büyücülüktür.

Vücut bulunan fiziksel gücü önemli ölçüde daha az Zeus veya uzunluğundan daha fazla olmuş olduğu ortalama kabaca eşit eldedir. Fiziksel bir varlığın haricinde bir doğal gücüne benzemiş ve bir zaman sonra dünyaya hakim olman karanlık İlker bir boşluk nitelendirilmiş var olmuş olmak ve kendi içinde yenerken günlerde mi komşunun gerçek korkunu yakalanmaz perdedir.

Görünüşe göre karakterize edilmiş tek bir altın göz olarak vardır. Göz mikrobu işinin kırbaç benzeri dokun ağaçlar ve insansız bir vücudu ile her edilebileceği hemen hemen her türden somut nesnelere dönüştürülebilen şekilsiz karanlık enerjisi kütlesine çevrimi söz konusudur. Kuyruklu yıldız benzeri bir gününde bürünmüş olabilir. Kendisi inanılmaz hızlara da ilerleme söz konusu olabilir. Çoğu hastalıklara karşı bağışıklığı vardır ve son derece hızlı reflekslere sahip birisidir. Dahi seviyesinde rekabet etmiş ve son derece yüksek bir zekasını bulunur. Başarılı bir stratejidir fakat tercih etmiş oluyor. Taktiği şeytani piyadelerinin sayısına edip geçmeli konusunda Etkin olabilir.

Yorum gönder