×

Omega

Omega

Omega

David Haller asıl adıdır. X-men eski lideri ve fikir babası niteliğinde olan Charles oğludur. Kendisi küçük iken atlatmış olduğu terörist saldırısı sebebiyeti ile uyanmış olan güçleri ile kişilik bozukluğu vardır. Bu hastalığa yakalanması söz konusu olmuştur. Kendi etrafındaki kişileri zihnini emme ve kendi yaratmış olduğu mutasyonlar ile beraber zihninde bir kişilik oluşturma yeteneği vardır.

Bu her bir kişilikte 10 farklı gücü sağlar. Sevmeye kadar güce sahip olan Omega telepati ve tehlikesiz ve kontrolü ile kendi beyninde olabilir. Ateşi kontrolü telepati telekinezi ve zaman yolculuğu gibi gerçekliği bükülme özellikleri vardır. Işınlanma gibi üstün yetenekleri bulunan bu karakterde güçlü yeteneklere sahip olarak karşısındaki kişiye karşı avantajlı konuma gelebilir.

Omega

Özellikleri

Bu karakter oldukça güçlü bir karakter olup çoklu kişilik bozukluğu sebebiyle kontrolsüzlük yaratarak negatif anlamda geri dönüş sağlayabilir. Amerikalı çizgi roman tarafından yayınlanmış olan var ve ekonomik kurgusal bir karakter özelliğidir. 1976 yılından 1970 yılına kadar #77 ne kadar yayılmış sürmüş olabilir.

Steve bilemeli tarafından yazılmış olan tarafından resmedilmiş düşük satışların iptali öncesindeki 10 sayı yayınlanmıştır. Kısa zaman içerisinde ve göre ilginç karakterler ve sıra dışı hikâye anlatım sebebi ve küçük bir klasik olarak kalmıştır. Birçok süper kahraman oyunlarından farklı olarak bilinmeyen ama o da ilk komik bir kostüm ve polendeki süper gücü kişisi de olmamaktadır.

Bunun haricinde hikaye büyük anlamda çayınız Michel Starling isminde alışılmadık olgun 12 yaşındaki bir çocuk ile alakalı şekildedir. Orijinal çizgi roman serisinin 10 yıl sayılık çalışması ile beraber ve komik süper kahraman ve omurga ile ilgili garip bir analize çocuk arasında bir bağlantı olmuş olduğu çoğunu sorunu ilişkilerin gizemli doğasına katkıda bulunmuş olduğunu açıkça olarak belirtmiş olabilir. Orijinal dizinin devamı açıklanması sonrasında 2005 senesinde röportaj yapınız bu ortak yapımcı ve kimsenin yardımcısı olmayan gerçek bir çocuk hakkında Cesur ortamı olarak adlandırılmış şeyde gerçek sorunlar ile karşılaşmış bir dizi yapmak istediğini ve iş olduğunu belirtmiş olabilir. 1977’de iptal edilmiş fakat deyip de derste ki bitmemiş komploların tamamlayacağını karşı söz vermiştir.

Yorum gönder