×

Karakterimizin Oluşum Aşaması ve Oluşumunun Tarihçesi(ONSLAUGHT)

Karakterimizin Oluşum Aşaması ve Oluşumunun Tarihçesi(ONSLAUGHT)

Karakterimizin Oluşum Aşaması ve Oluşumunun Tarihçesi(ONSLAUGHT)

Karakterimiz bir profesör tarafından oluşturuldu ve psikotik bir yaratığa dönüştü. Çok klonlu olması onun en şaşırtıcı özelliklerinden biriydi. Bir savaş sırasında televizyonlarda gördüğümüz X Man kötülükle mücadele için böyle bir karaktere ihtiyaç duydu. Daha sonra profesörümüz bu karakteri geliştirdi.

Karakterimizin Oluşum Aşaması ve Oluşumunun Tarihçesi(ONSLAUGHT)

İlk Görünüm

Bir süre normal bir insan olarak kaldı. Daha sonra mutasyon geçirerek değişik özelliklere sahip olmaya başladı. Her geçen gün mutasyona uğradı. Mutasyona uğramaya alıştı. Bir süre sonra artık mutasyona uğramadan duramıyordu. Bir nevi her ihanet mutasyonla başlıyordu. Bu noktada benliğini kabul ettirmeye çalıştı kime mi dünyaya. Artık o bir ihanetin parçasıydı. Ama aynı zamanda kahraman olma yolunda ilk adımını atmıştı. Gerisi çok kolaydı. Tereyağından kıl çeker gibi bu mevzunun üstesinden gelecekti. Muhtaç olduğu gücü damarlarında akan kanda hissedebiliyordu. Bu hikâyede yanan o olmayacaktı. Kahramanlığın sınırlarını zorlayacaktı. Belki başlangıcı belliydi bu noktada Ezel’den farklıydı. Ama bir gerçek varsa o da sonunun olmayacağıydı. O sonsuza kadar gidecekti.

Bazı karşılaşmalardan sonra bu mutasyonlarını tüm dünyaya ispatlamıştı. Öz benliğini ispat etmenin fırsatları eline geçmişti. O da bu fırsatları boş göndermemişti. Başta da söylediğimiz gibi yanan o olmamıştı. Başkalarını yakmıştı o da bununla mutluluk duyuyordu. Tüm dünyaya kendini ispatlamıştı artık bu mevzu başlamıştı. Kendisiyle gurur duyuyordu özgüveni yerindeydi. Zihniyse karmakarışıktı çünkü mutasyonları bir süre sonra bünyesi kaldırmamaya başladı. Bu mutasyonlar bünyesini kaldıramadı. Zihni bulanıktı deli hastanesine yatacak seviyeye geldi. Telepatik olarak siz onunla iletişime geçebildiniz mi bilmiyorum. Ama biz çılgın insanlar kendisiyle konuşabiliyoruz. Zihni bir süre sonra bunu kaldırabilecek hale geldi. Artık mevzuların aranan adamı oldu. Her kavgaya çağrılmaya başlandı. Mutasyonlarla nasıl başa çıkabileceğini öğrendi. Bunları nasıl kullanacağını çözdü herkesle başa çıkabilecek düzeye geldi. Xavi ile birleştiler ha ha isim tanıdık geldi değil mi sizlere de hemen aklınıza Iniesta geldi ama o değil. Bu profesör olan Xavi onunla birleştiler hemen plan yapar hale geldiler. Profesör mutasyonları hala beyninin kaldırabileceğini düşünmüyordu ona fazla güvenmiyordu. Profesörün güvenini kazanmak için uzun bir yol kat etmesi lazımdı o kadar kolay olmayacaktı. Amaçları New York’u kötülerden kurtarmaktı ve bir anda kolları sıvadılar. Artık Profesör Xavi’nin güvenini kazanmıştı. Bu işi bitireceklerdi. New York’un ortasına dev bir projeksiyon cihazı koydular. New York’un üstesinden becerileriyle geleceklerdi. Bu hikâyede yanan onlar olmayacaktı tüm New York yansa bile onlar sağlam kalacaktı, Kötülerden temizlenecekti New York. Parolaları buydu zafer parolalarına inanmışlardı. Bu yolda her şeyi yapacaklardı. Bu projeksiyon cihazı ne işe mi yaradı peki. Size hemen bunun bir özetini geçeyim. Bu projeksiyon cihazı sayesinde klonlanmış gibi oldu. Düşmanlar hangi hedefi vuracağını şaşırdı. Bu bize bir yeteneği hatırlatıyor. Eğer aranızda Göreve Çağrı oyunu oynayan varsa bilir. O oyunda Battle Royale isminde bir mod vardır. O modda böyle bir yetenek vardır. Kendinden iki klon daha yapar ve düşmanlar bu hedefi vururken hangisinin gerçek olduğunu idrak edemezler. İşte bu anlattığım yetenek tam da budur. Bu projeksiyon cihazı sayesinde ikiye üçe bölündü. Düşmanların kafası karıştı hangisini vuracağını şaşırdı. Bu sürede New York’u kötülükten temizlediler ilk işlerini başarıyla tamamladılar.

Daha sonra tüm Amerika2nın yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüler. Ancak ikisi bu işin üstesinden gelemezdi. Fantastik dörtlü ekibiyle birleştiler amaçları tozu dumana katmaktı. Tüm ABD’yi korumak için bu yola başvurdular.  Bir gün kahramanımız hastalandı tam bu yolculuğa çıkmadan önceydi. Kendisinin eğitmeni tıp fakültesinde takılmıştı bir zamanlar, eğitimi mevcuttu.  Hemen kolları sıvadı tedavi için çalışmalara başladı. Bir süre sonra profesör kendisini bırakmak zorunda kaldı, başka hastalarıyla ilgilenmeye başladı. O an karakterimizin ağzından şu kelimeler dökülmeye başladı. Bu sözler belki de doktorunu aradığının açıkça göstergesiydi. Peki, neydi bu sözler. Hadi bir göz atalım buna. Şu an başucumda bir kitap gibi bulunsaydın sana neler anlatırdım. Kafam hafif dumanlıyken sana her şeyi anlatırdım. Seninle sabaha kadar dertleşir giderdim.  Daha sonra kahramanımız iyileşti. Daha sonra tuhaf bir durum oldu kahramanınız bir patlama yaşadı. Klon mutasyonlarından kurtuldu. Kendine geldiğinde tüm mutasyonlarını kaybetmişti. Artık halkın da imrendiği büyük bir adamdı. Fantastik dörtlü tam bu noktada devreye girdi ve kahramanımızın elinden tuttu.

Onslaught’un Yeniden Doğuşu

Bu patlamadan ve kahramanımızın yeni bir ekiple birleşmesinden sonra eminim ki sizler de benim gibi dört gözle bekliyorsunuz. Peki, sizce orda neler oldu. Bunun adına yeniden doğuş desek yalan söylemiş olmayız. Artık bambaşka bir kimliğe bürünmüştü. Yeni bir ekibi vardı yeni arkadaşlar edinmişti. Az önce bahsettiğimiz gibi Yıldız Tilbe dinlemiyordu artık. İşlerin üstesinden gelmek için motivasyon şarkıları dinlemeye başlamıştı. Aklınıza hemen ben fero geldi değil mi. Ha ha ama ondan bahsetmiyoruz. Artık yeni bir ekip ve yeni savaş arkadaşlarına sahipti. Bu yeni ekiple onu yepyeni maceralar bekliyordu. Eskiden olduğu gibi artık ABD hedef değildi. Tüm dünya hedefteydi. Tüm hedeflerini dünyaya yönelttiler. Herkes merak ediyordu devamında ne olacağını ama merak etmesi zor değildi. Kahramanlarımız bunun da üstesinden gelecekti. Her zamanki gibi. Profesör de baktığı hastaların başından dönmüştü. Artık profesör de yanlarına katılmıştı. Bundan sonrası çok kolay olacaktı.

Kahramanımızın Güçleri ve Özellikleri

Kahramanımız az önce de bahsettiğimiz gibi psikotik bazı özelliklere sahipti. Kendini çoğaltabilirdi. Aynı zamanda üst düzey bir manipülasyon yeteneği vardı. İnsanları manipüle etmekte üstüne kimseyi tanımazdık. Daha önce böyle bir kahraman eminim görmemişsinizdir. Ben bunları sizlerle paylaşırken sizlere şöyle söyleyebilirim ki bu kahraman diğerlerinden farklı. Çok fazla oyunbozan. Çok fazla hileci ve yalancı. Ama biz seviyoruz neden mi. Çevremizde de böyle değil midir böyle insanlarda bir şeytan tüyü olduğunu hissederiz. Onlara bir türlü kıyamayız dayanamayız. Bizi en çok etkileyen insanlar onlardır. Bir başka bahsetmemiz gereken konu daha vardır. O da ney diye merak edeceksiniz biliyorum. O diğer kahramanlardan daha dirençli olmasıdır. Şimdi bir insan düşünmenizi isteyeceğim sizden. Bu insanın hayatı yalan dolan dümen. Bu insanı çok seviyorsunuz. Peki, size sormak isterim siz bu adama yalan söylediniz. Evet diyelim ki böyle bir hata yaptınız. Bu adamın bunun farkında olmama ihtimali çok düşüktür değil mi. İşte bu kahraman da bu şekilde direnç gösteriyor. Çünkü her şeye adapte olmuş her yalana karşı hazırlıklı. O yüzden siz siz olun bir gün karşınıza bu kahraman çıkarsa çok dikkatli olun.  Yazı yazmadığım sürece özletmeyin kendinizi çok iyi bakın kendinize muhteşem okurlarım benim.

Yorum gönder