×

Seksi Olduğu Kadar İnsanı Tedirgin Eden 23 Marvel Karakteri

Seksi Olduğu Kadar İnsanı Tedirgin Eden 23 Marvel Karakteri

Seksi Olduğu Kadar İnsanı Tedirgin Eden 23 Marvel Karakteri

Marvel serisinden birbirinden farklı kadın ve erkek birçok karakter vardır. erkek karakterler kadar güçlü olan kadın karakterlerin çoğunda oldukça seksi ve çekici olmasının yanı sıra, insanı tedirgin edici bir yan da vardır. Seksi Olduğu Kadar İnsanı Tedirgin Eden 23 Marvel Karakteri şunlardır:

Seksi Olduğu Kadar İnsanı Tedirgin Eden 23 Marvel Karakteri

  1. Polaris : Polaris, manyetik alanda oldukça güçlü bir Marvel karakteridir. Ne kadar seksi de olsa çok tehlikeli bir karakter olduğu da unutulmamalıdır.
  2. Tabitha Smith : Oldukça seksi bir Marvel karakteri olan Smith, çok tehlikeli bir Marvel karakteridir.
  3. Superia : Oldukça güçlü bir dövüşçü olan Superia karakteri, olağanüstü güçlere sahip, seksi ve tehlikeli bir karakterdir.
  4. Sin : En seksi Marvel karakterlerinden olan Sin, çok tehlikeli bir karakterdir. Bir yerden başka bir yere ışınlanma gücü de olan Sin, hem çok seksi hem de çok tehlikeli bir karakterdir.
  5. Madelyne Pryor : Oldukça seksi bir karakter olan Pryor, muhteşem sihir yapma özelliği sayesinde, Marvel karakterleri arasına oldukça tehlikeli bir karakter olarak varlığını göstermektedir.
  6. Medusa: Bir kralla evli olan Medusa karakteri, uzun saçlarıyla bilinmektedir. Bu saçlarını el kol gibi kullanan Medus, en güçlü karakterlerden biridir. Hırsızlık yapma yetisinin de oldukça gelişmiş olması, bu karakteri oldukça tehlikeli yapmaktadır.
  7. Scarlet Witch : Kızıl Cadı olarak Marvel serisinde yerini alan Scarlet Witch, mutantlaşmış bir karakterdir.
  8. Selene : İnsanüstü yetenekleri olan bu karakter, canlı cansız bütün şeyleri himayesi altına alabilmektedir. Aynı zamanda bunları kontrol etme gücüne de sahip olan Selene, hem çok seksi hem de çok tehlikeli bir karakterdir.
  9. Moonstone : Dokunulmazlığa sahip olan bu karakter, seksi olduğu kadar tehlikeli bir Marvel karakteridi
  10. Black Mamba : Oldukça seksi bir karakter olan Mamba, telepati yapma gücüne sahip tehlikeli bir Marvel karakteridir.
  11. Typhoid Mary : Kılıç kullanımında oldukça başarılı olan Typhoid Mary karakteri, hem çok seksi hem de çok tehlikeli bir karakterdir.
  12. Silver Sable : Silver Sable karakteri seksi olduğu kadar silah kullanımında da oldukça iyi bir Marvel karakteridir.
  13. Lady Mastermind : Mutasyona uğramış ancak oldukça seksi bir Marvel karakteri olan Lady Mastermind, telepati yeteneği sayesinde oldukça tehlikeli bir karakter konumundadır.
  14. Lady Octopus: Oldukça ileri seviyede bir akla sahip olan Octopus, hem çok seksi hem de zekasına bağlı olarak oldukça tehlikeli bir Marvel karakteridir.
  15. Black Cat : Marvel karakterleri arasında en güzel kadın karakterlerden biri olan Black Cat, Türkçeye kara kedi olarak çevrilmektedir. Kara kedi karakteri çok profesyonel bir hırsızdır. Hırzlığının yanısıra çok güçlü bir dövüşçüdür.
  16. Emma Frost : Hem seksi hem güçlü olan Emma Frost karakteri mutantlaşmış bir karakterdir. Telepati yeteneğiyle donatılmış bu karakter Marvel serilerinde en güçlü karakterlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır.
  17. Black Widow (Yelena Belova) : Türkçeye kara dul olarak çevrilen black widow karakteri, bir ajan ve süikastçıdır. Oldukça başarılı olan ajan Widow, çok iyi casusluk yapabilmesi sayesinde en güçlü Marvel kadın karakterlerindendir. Güçlü olmasının yanı sıra seksi olan Black Widow, aynı zamanda çok tehlikeli bir kahramandır.
  18. Dark Pheonix : Farklı evrenler arasında geçiş yapma yeteneğine sahip olan Dark Pheonix karakteri, karşısındaki kişinin düşüncelerini kolaylıkla etkilyebilir ve değiştirebilir. Bu sayede oldukça tehlikeli karakterler arasına girmeyi başarmıştır.
  19. Elektra : Oldukça güçlübir süikastçi olan Elektra, bu yönüyle en güçlü kadın karakterler arasına girmeyi başarmıştır.
  20. Enchantress : Farklı evrenler arasında gidiş geliş yapabilen bu Marvel karakteri, hem çok seksi hem de çok tehlikelidir. Karşısındaki kişinin aklından geçeni okuma yeteneğine de sahip olan Enchantress, çok güçlü bir karakterdir.
  21. Lady Deathstrike : Oldukça seksi bir karakter olan Lady, oldukça güçlü bir sporcudur. Ancak sporcu olmasının yanı sıra oldukça tehlikeli bir yanı da bulunmaktadır.
  22. Princess Python : En seksi sporculardan biri olan Python, hem çok seksi hem de çok tehlikelidir.
  23. Mystique : Ömür boyu genç kalma özelliğine sahip olan bu karakter, ne kadar seksi görünse de oldukça tehlikeli bir Marvel karakteridir.

Yorum gönder