×

Sentry

sentry

Sentry

Nöbetçi hayale olan süper kahraman niteliğinde görülen Amerikalı çizgi film Roman tarafından yayınlanmış Marvel Comics’tır. Karakter ilk olarak sentry #1 2000 senesinde Eylül ayında Kings tarafından tanımlanmamış kavramsal katkıları ile yaratılması söz konusu olmuştur. Takım bağlantıları, Güçlü Adventures, Yeni Adventures, Karanlık ev incir ve ölü maddelerdir.

sentry

 Yetenekleri

Moleküler Manipülasyon tüm güçleri buna dayanmıştır. Zaman yönetimini yapabilir, insanüstü gücü ve hızı dayanıklılığı söz konusudur. Rejeneratif iyileşme faktörü vardır, Işık manipülasyonu karanlık manipülasyonu vardır. Tam olarak dokunulmazlığı söz konusu olup pisiyonik güçleri vardır. Uçuş geliştirilmiş duygular ve madde manipülasyona gibi özelliklerin bulunur. Enerji emilimi ve projeksiyonu alanında iyidir. Işınlanma, ölümsüz, telepati alanlarında, astral projeksiyon, görünmezlik, hava durumu yönetimi, zihin düşünce projeksiyonu, süper dayanıklılık, şekil değiştirme, gerçeklik, zihin kontrol direnci, Diriliş, güç sanatı, ruh manipülasyonu, ölüm dokunuşu, saldırı, enerji yansıması ile yaşam yaratma, Aura tespiti, empati, Duygu manipülasyonu ve akıllı vardır.

Yetenekleri ve güçleri Sentry’nin güçleri bakışa göre moleküllerini mevcut zaman içerisinde bir adım önünde hareket ettirme süper asker serumu vardır. Bu kaptan Amerika’da kullanılmış olan orijinalinden 100,000 kat daha güçlü şekilde tasarımı mevcut olup silah X tarafından değiştirilmiştir. Nöbetçi Mini serisinde nöbetçinin canlı bir yaşam gücünün yeni bir evi için başka bir evrenden ayrımı konusunda çalışan başka bir evrenden mülteci olmuş olduğunu ve bunun bir serum tarafından yerleştirilmiştir. Her ne kadar karakterin kesin yetenekleri söz konusu olsa da sınırları bilinmese de aynı zamanda her şeye gücü yetmesi konusunda bu karakterin güçlü bir karakter olduğu anlamına gelir.

Ayrıca Tor ile zahmetsiz bir şekilde oyun oynamış olduğunu görmüş ve bunu gezegeni etrafında hissettirilmek şok dalgaları ile üretilmiş yumruklarla uçurmuştur. Nöbetçi mutasyona uğramış Emma tarafından dünyada bulunan 616’daki en iyi telefon hatlarından biri olarak nitelendirilmiştir.  Baltasının sapını zahmetsiz bir şekilde kırmak ve yemek konusuna gezegenleri yarıya bölecek kadar güçlü biri olduğunu ciddi bir şekilde püskürtülmüş ve neredeyse parçalara ayrılmıştır.

Nöbetçinin ilk sırasında Örümcek Adam bir düşünüldüğü vakit nöbetini bir noktada galaksisi ile savaşmış olduğunu ve çıkarıldığını hatırlatıyor. Nöbetçi ayrıca insanlık dışı akut duygulara sahip olan birisidir. Rakibe sinir merkezlerinin görebileceği ve başka bir vesile ile Amerika Birleşik Devletleri’nde iken Afrika’daki Bir kelebeğin kalp atışlarını söylemiştir. Sakinleştiricisi etkisi bulunabilecek ışık yayabilir. Ona sınırsız enerji sağlayan herhangi bir kaynaktan enerji alma yeteneğine de sahip ve nöbetçi ellerinde ve gözlerine muazzam bir enerji projeksiyonuna olan gücüne sahiptir.

 Video Oyunları

Nöbetçi, nöbetçi Marvel, Super Hero Squad online, Marvel şampiyonlar yarışması, Marvel puzzle, Quest Lego Marvel ortaya çıktı.

Tür bakımından insan mutasyonudur. Başka bir İsimleri ise ölüm ve boşluktur. İlk görünüşü 19 Temmuz 2000 senesindedir. Diğer sürümleri vardır bu sürümler Kıyamet çağı, Marvel Zombies, M hanesi, nöbet çağı, Deadpool Öldürücü Farz edelimdir.

Yorum gönder