×

Tüm Marvel Karakterleri Listesi

Tüm Marvel Karakterleri Listesi

Tüm Marvel Karakterleri Listesi

Marvel Serileri tüm dünyada ilgi uyandırmayı başarmıştır. Kimisi kötü karakterleri severken kimisi iyi karakterleri sevmektedir. Ancka iyi kötü fark etmeksizin bütün karakterlerin birbirinden farklı özel güçleri bulunmaktadır. Kimi karakter gücünün öfke gibi soyut bir duygudan alırken kimi karakter de tahta gibi somut bir şeyden almaktadır. Birbirine bu kadar zıt olmasına rağmen oldukça başarılı olan ve büyük hayran kitlesi yaratabilen Marvel karakterleri şunlardır:

  1. Kaptan Amerika: Yenilmezlerin efsane karakterlerinden biridir. Hem fiziksel hem de zihinsel çok kötü bir durumdadır. Ancak bir şekilde Amerika’yı kurtaracak seviyeye gelmektedir.
  2. Thor: Marvel serisinde şişek tanrısı olarak adlandırılır. Avangers filminin efsanevi karakterlerinden olan Thor, Yenilmezlerin en güçlü karakterlerinden biridir.
  3. Black Widow: Kılık değiştirmede usta bir karakterdir. Avangers ekibinin üyesi olan Black Widow, en zeki karakterlerden biridir. Hastalık ve hasarlara karşı vücudu oldukça dirençlidir.
  4. Scarlet Witch: Dünyanın dengesini yeniden oluşturma gücüne sahiptir. Avengers ve X- Man filmlerinin efsane karakterlerindendir.
  5. Gamora: Süikastçı bir karakter olan Gamora, tüm gücünü yoksullara yardım etmek için kullanan iyi bir süper kahramandır. Guardians of Galaxy Vol.1 ve Vol.2, Avengers filmerinin efsane karakterlerindendir.
  6. İron Man: 1903 yılında yaratılan bir Marvel karakteridir.
  7. Spider-Man: Mutasyona uğramış bir örücek tarafından ısırıldıktan sonra hayatı değişen Peter Paker, artık bir örümceğin sahip olduğu tüm özelliklere sahiptir. Amcasını kaybettikten ve örümcek tarafından ısırıldıktan sonra, yaşadığı şehrin kahramanı olmaya hazırlanmaktadır. Bir örümcek gibi yapışkan ağa sahiptir ve bunu insanüstü şekilde kullanabilmektedir.
  8. Spider-Gwen: Tıpkı Spider-Man gibi mutasyona uğramış bir örümcek tarafından ısırılsıktan sonra hayatı değişen kahraman Spider-Gwen’in macera dolu hayatını anlatan filmdir. Tıpkı Spider-Man gibi yapışkan ağlara, evrenler arası geçiş sağlamaya ve olağanüstü güçlere sahiptir.
  9. Hulk: Süper gücünün kaynağı öfkedir. Onu öfkelendirdikçe gücünün arttığını görmek mümkündür. Aşırı büyük olan Hulk, dünyadan yörüngeye ulaşabilmektedir.
  10. Ant – Man: Var olan halinden milyon kat daha da küçük olabilmeyi başarmıştır. Yaptığı karışım sayesinde kendi isteğine göre büyüyüp küçülebilmektedir. Karınca kadar küçülebilen Ant- Man, karıncalarla konuşmaya da çalışmıştır.
  11. Vision: İnsanüstü güçlere ve zekaya sahip Vision, Avengers’in efsane karakterlerindendir.
  12. Tüm Marvel Karakterleri Listesi

12. Loki: Oldukça güçlü bir büyücü olan Loki, Thor ve Avengers’te oynamış efsane karakterlerdendir. Her şeye dirençli çok güçlü bir vücudu vardır. Evrenler arası geçiş sağlayabilir.

13. Thanos: Ölümü çözebilmek için uğraşan Thanos, İnfinity War Part 1’in efsane karakterindendir.

  1. Kaptan Marvel: NASA’da görevli olan Kaptan Marvel, vücuduna bir enerjinin yayılması sonucu ortaya çıkmıştır. Avengers’in efsane karakterlerindendir.
  2. Wasp: Karşısındakini sersemletme gücüne sahip olan Wasp, aşırı hızlı Avengers’in efsane karakterlerindendir.
  3. Hawkeye: Yenilmezler ekibinden olan Hawkeye, en iyi silah kullanan Marvel karakterlerindendir.
  4. Scarlet Witch: Doğdu andan itibaren çok güçlü bir büyüye maruz kalan Scarlet, Yenilmezler’in efsane karakterlerindendir.

18. Ultron: Olağanüstü bir zekaya sahip olan Ultron, zihin kontorlü yapabilen bir Marvel Karakteridir. Aşırı hızlı ve darbelere dayanıklı bir süper kahramandır.

  1. Rocket: Çok başarılı bir nişancıdır. Galaksiyi koruması ve yoksullara yardım etmesiyle bilinen iyi bir karakterdir.
  2. Groot: Groot, tahta ile beslenip büyüyen bir karakterdir. Ağaçları koparık anında onları silah yapabilme gücüme sahip olan Groot, mükemmel dansıyla da Marvel hayranlarının kalbini çalmayı başarmıştır.
  3. Star Lord: Galaksinin koruyucularından biri olan Star Lord, Avengers ekibinin efsane karakterlerindendir.
  4. Doktor Strange: Ellerini kaybeden bir doktor olan Doktor Strange, hayatındaki bazı değişimler sonucu Avengers ekibinin efsane karakterlerinden biri olmuştur.

Yorum gönder