×

Tyrant

Tyrant

Tyrant

Bir siyasi drama televizyon dizisi şeklindedir. Tyrant 10 bölümden oluşmuştur. Bir oğlunun Küçükoğlu 20 yıldır geçmişinden kaçmaktadır. Şimdi ise Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşar, çocuk doktoru ve Amerikalı bir karısı oğlu ve kızı bulunur.

Kökenlerinin yeniden görme arzusu yoktur bununla beraber yeğenlerin düğünü için kendi ülkesindeki gönülsüz bir şekilde geri dönmeye mecbur kalmıştır. Babası iktidardaki aileye karşı büyümüş bir halk Devriminin ortasında vefat etmiştir. Hızla gergin ve siyasi krize doğru sürüklenmiştir. Tyrant  ise şimdi nüfusunu yeni başkan acımasız ve istikrarsız ara ağabey ile kanlı bir çatışmayı önleyecek bir şekilde siyasi bir çözüme yönlendirmek babında kullanmaya çalışmıştır.

Tyrant

Bölümleri

10 tane bölümü şeklinde 24 Haziran 2014 tarihinde, son yayınlanan ise 26 Ağustos 2014 tarihindedir. 12 bölümden başka bir yayını ise 16 Haziran 2015 ve 1 Eylül 2015 tarihleri arasındadır.

32 tane bölümü vardır orijinal dili İngilizcedir. Amerika Birleşik Devletleri tarafından yapılmıştır. Bu durum aile draması ve siyasidir.

Tyrant bazı karışık eleştiriler almıştır. Türkiye’de 2014 senesinde hayali ülkesi ile belirli bir ulus veya nitelikte birkaç farklı gerçek ülkenin karışık dizinin yapımcıları herhangi belirli bir mezhebe yakalanan isimlendirme yiyeceğini belirtmişlerdir.

Yorum gönder