×

Ultron

ultron

Ultron

Amerikan çizgi kitap tarafından yayınlanmış olan Marvel comics terim en çok süper kahraman grubunda olan ve düşman ve yaratıcısı ile yarı ailesel ilişkisi olarak nitelendirilebilir. Kurgusal biçimde metal alaşım ile adamantium kullanmış ilk Marvel comics karakteri olma niteliğini taşır. Ultron birçok Medya uyarlamasında göre birkaç kişi tarafından seslendirilmiştir.

Marvel karakterler tarafından oynanmış Marvel Cinematic Universe filmi Avengers ultron çağı 2015 yılında gösterime girmiştir. Yayımcısı Marvel çizgi romanları olup ilk görünüşü 1968 yılında Temmuz ayında Yenilmelerdedir. Ağustos 1968 yılında ilk olarak adlandırılmış olan görünümü Yenilmezler hd-55dir.

ultron

Takma Adları

Ultra 15, Kızıl kaporta, Ultra 6, Ultra 18, Ultra 17, Ultra12, Ultra19, Ultra Moon, Ultra 11, Ultra 14, Ultra 13, Ultra 15, Ultra 16, Ultra 18, Ultra 17, Ultimate ultra, Ultra Prime

Yetenekleri

Hangi yeteneklere yapay zekâ ile dahil zekâsı vardır sebebi içi ile beceriler değişiklik gösterebilir. Fakat genel olarak şunlar vardır. Güç, insanüstü güç, hız, çeviklik ve dayanıklılık enerji patlamaları uçuş karakter ilk olarak biri isimsiz karakter olarak ortaya çıkmıştır. Ultra bir ilk tam sebebiyeti ile hd50 1968 yılında The Adventures #55 1968 yılında meydana çıkmıştır. Adlandırmak zor bulunmasının sebebi dinini kabul eden Temmuz son eklenen sevmiş ola oradan gitmiş olduğunu söylemiştir.

Belirsiz bir robot kötü adamı olarak dayandırılmış ve Kaptan video çizgi roman olmuştur robotun kötü görünümü sebebiyle gülümsemesini beğenmiştir. Bunu yıllar içerisinde pek çok isimle düzenlenmiş olabilir güçler ve yetenekler karakterin görsel görünümü bakımından korkutucu olsa da güçleri oldukça çeşitlidir. Fakat ortak güçlerin insan gücü dayanıklılığı, hızlı, dayanıklılık ve refleks seviyelerini bulundurur.

Ses hızlarında uçuş ve Optik sen sörlerinden veya ellerinden çıkmış olan sarsıntının ses patlamaları sebebiyle karşı tarafa oldukça korkutucu bir şekilde yansır. Kurbanlara ölüm gibi komaya sokan bir işin gibi çeşitli saldırgan silahları mevcuttur. Ayrıca Ultranın kurbanların belirlenmesinde ve zihin kontrolüne izin verme konusunda daha sonraki bir zamanda ise yürürlüğe girmesi bakımından zihinlerinin bilinçaltında notlar komutlar yerleştirmiştir.

Ultra daha sonrasında elektromanyetik radyasyonu depolama ve kullanım alanları niçin elektrik enerjisine dönüştürme yeteneği bulun ultranın oldukça dahiyane bir zekâsı mevcuttur. Yaratıcısı kendini onarma ve zekâ kapasitesi bakımından yetenekleri insanüstü hız ve doğrulukla bilgi işleme ve hesap yapma becerisi gibi becerileri vardır. Karakter stratejisi ve uzman bir robottur. Ultra Bazen ben üzerindeki insansız bir görünümü bulunur.

Uçuş için traktör aparatı da dahil olur, karmaşık bir makinenin görünümü gibi gösterir ve kendinin iyi yenilemiştir. Bir sonraki oturan modeli aynı anda ultra organların hareketlendirmek babında ve kontrolün de yüzlerce bunu sağlayan zekiyim ve kovan teknolojisini geliştirmiştir. Yapmış olduğu savaşlar da sık sık bir şekilde kullanmış olduğu bir şeyin enerjiye dönüştürülmesi konusunda ve irade gücü ile geri dönüş gibi kendin yaratıcısının hayal etmediği şekilde kullanımı mevcuttur. Ultra’nın hangi devreden zarar görmemesi dikkatli bir şekilde korunmuş olduğu halde bazen vücudu ile arızalara sebebiyet verebilir.

Yorum gönder