×

Bilgisayarda Silinen Fotoğrafları Geri Getirme

Bilgisayarda silinen fotoğrafları geri getirme

Bilgisayarda Silinen Fotoğrafları Geri Getirme

Bilgisayarda silinen fotoğrafları geri getirme oldukça sıkıntılı bir iştir. Bazı durumlarda silinen dosyalar ve fotoğraflar geri gelmezken, bazı durumlarda silinen dosya ve fotoğrafları getirmek oldukça mümkündür. Tüm verilerini bilgisayarında taşıyan bir çalışanın yanlışlıkla tüm verileri, dosyaları ve fotoğrafları sildiğini düşünürsek; çalışanın en çok merak ettiği ve araştırdığı konu bilgisayarda veri kurtarma nasıl yapılır olacaktır. Bilgisayarda silinen fotoğraf ve veriler için shift ve delete tuşuna basılıp silinmeyen dosyaların kurtarılabileceğini unutmayınız. EaseUS Data Recovery Wizard uygulaması ile sildiğiniz dosya, veri, mesaj, fotoğraf ve videolarınızı rahatlıkla kurtarabiliyorsunuz. Bilgisayarınızda depolanan bellekte silinen dosya ve fotoğrafları en iyi şekilde tarayarak size daha iyi bir hizmet sunar. Dosya ve fotoğraf kurtarma işlemi bazı zamanlarda oldukça kolay yapılan bir işlemdir.

Bilgisayarda silinen fotoğrafları geri getirme

EaseUS Data Recovery Wizard Nasıl Çalışır?

EaseUS Data Recovery Wizard uygulaması çalıştırıldığı zaman uygulamanın taramasını istediğiniz seçenek seçilir ve Scan tuşuna basılır. Daha sonra tüm aygıtı aramak için tercih yapılır ve bu durum sonucunda EaseUS Data Recovery Wizard bilgisayarınız için tarama yapar. Fakat yapılan bu işlemin riskleri olduğunu da unutmamanız gerekmektedir. EaseUS Data Recovery Wizard tarama sonucunda karşınıza delete files adlı dosya çıkarmaktadır. Sildiğiniz veri, mesaj, dosya ve fotoğraflarınızın kurtarılmış kısmı bu dosyada bulunmaktadır. Kurtarılan dosyalara bakmak için dosya üzerine çift bastığınız zaman size ön izleme olarak karşınıza çıkarır. Kurtarmak istediğiniz dosyanın üzerine tıklayarak Recovery seçeneğine tıklanır ve istediğiniz dosya kurtarılmış olur.

Tarama Uygulamaları Olmadan Fotoğraf Kurtarma Nasıl Yapılır?

Tarama uygulamaları fotoğraf ve verilerinizi kurtarma da size yardımcı olmaktadır. Fakat bazı zamanlarda istediğiniz şekilde istediğiniz performansı vermez. Recuva yardımı ile de tarama uygulamalarına gerek kalmadan verilerinizi manuel yolla kurtarabilirsiniz. Recuva uygulaması çalıştıktan sonra karşınıza kurtarmak istediğiniz birçok dosya menüsü çıkmaktadır. Karşınıza çıkan dosya menüsü sonrasında silinen belgelerinizin nerede olduğunu, üzerine hangi bilgilerin eklendiğini sağ üst köşede bulunan linke tıklayarak örebilirsiniz.  Karşınıza çıkan kurtarıyor menüsünden dosya kutusunu seçin ve bu işlem bittikten sonra kurtarmak istediğiniz dosyaları kurtarmış olacaksınız.

Yorum gönder