×

Crome Otomatik Kapanıyor Nasıl Çözebilirim

Crome Otomatik Kapanıyor Nasıl Çözebilirim

Crome Otomatik Kapanıyor Nasıl Çözebilirim

 Crome tarayıcısı sorunu olarak değerlendirebileceğimiz sorunlardan biri de crome tarayıcının otomatik olarak kapanmasıdır. Herhangi bir internet sitesinde gezinirken aniden tarayıcının kapanması oldukça can sıkıcı bir durumdur. Ancak adım adım bazı işlemleri uygulayarak sorunu çözebilirsiniz.

Crome Otomatik Kapanıyor Nasıl Çözebilirim

Otomatik Crome Kapanmasına Crome Sıfırlayarak Çözüm

Crome otomatik kapanma sorununu her zaman sizler çözemeyebilirsiniz. Bunun nedeni ise bilgisayarınızın virüs kapmış ihtimalinin olmasıdır. Genel olarak virüs girmesinden kaynaklanan bu sorunu çözmek için öncelikle virüs taraması yapmanız gerekir. Buna bağlı olarak crome tarayıcısını silip yeniden yüklemek ayarları sıfırlayacak ve sizi istediğiniz sonuca ulaştıracaktır. Crome kaldırıp yeniden yüklemek için takip etmeniz gereken bir kaç adım vardır. Kendiliğinden otomatik kapanan crome sorununu çözmek için profesyonel destek almadan birkaç adım uygulayarak sizler de kolayca çözebilirsiniz. Bu adımlardan öncelikli olarak denetim masasını açmakla başlayabilirsiniz. Denetim masasını açtıktan sonra yapacağınız işlem proğram ekle ya da kaldır kısmına giriş yapmaktır. Sonrasında ise crome’u bulup kaldır seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Bu adımdan sonra ise google üzerinden tekrar crome tarayıcısını indirmeniz gerekir. Yeniden tarayıcıyı indirdiğinizde tüm ayarlar sıfırlanmış olacaktır. Otomatik crome kapanma sorunu böylelikle çözülmüş olacak.

Google Crome Kapanması İçin Deneyeceğiniz İkinci Çözüm Yolu

Otomatik crome kapanması sorunu için Crome tarayıcısını silmek biraz zaman alacağı ve sizi uğraştıracağı için bir diğer yöntemi de uygulayabilirsiniz. Bu yöntem hem daha kısa hem daha kolaydır. Eğer ki bu çözüm yolu ile istediğiniz çözüme ulaşamazsanız crome tarayıcısını tamamen silip yüklemeniz gerekecek. Tamamen crome tarayıcısını silmeden çözüm bulmak için uygulanacak adımlardan bahsedecek olursak ilk önce masaüstünde bulunan crome kısa yoluna sağ tıklamanız gerekiyor. Önünüze gelen menüde ise özellikler kısmına tıklamanız gerekir. Devamında ise açılan pencerenin dosya konumunu aç seçeneğine tıklayarak devam etmelisiniz. Bu işlemin hemen ardından google crome tarayıcısının bulunduğu klasörü açmanız gerekir. Açtığınız klasörde debug dosyası göreceksiniz. Eğer bu dosyayı silerseniz büyük ihtimal ile otomatik crome kapanma sorunu çözülecektir. Eğer ki çözülmezse crome tarayıcısını yeniden yüklemeniz gerekecektir.

Yorum gönder