×

Tp Link Yapılandırma Sorunları ve Çözümleri

tp link

Tp Link Yapılandırma Sorunları ve Çözümleri

Modem sürümlerine tp link adı verilmektedir. Tp linkler internet hızlarına arttırmaya yardımcı olmaktadırlar. Tp linklerin temel amaçları bulunmaktadır. Bu temel amaçlarından biri ise kablosuz olarak almak da olduğu sinyalleri gücünü arttırarak tekrar olacak bir şekil de kablosuz bir şekil de yaymaktır. Tp link bir fonksiyon olarak da bilinmektedir. Aynı zaman da tp link modemler de bulunmaktadır. Ayrıca tp linkler bireysel ve kurumsal olan hizmetlerin internet kullanımları daha mümkün bir şekil de kılmak da olan bir hizmettir. Aynı zaman da ağ donanımı görevi de üstlenmektedir. Tp linklerin fiyatları da oldukça uygun fiyatlar olarak bilinmektedir. Fiyatlarına göre kaliteleri de oldukça iyi internet hizmetleridir. Bu yüzden tp link kullanılan yerler de çok fazla problem ile karşılaşılmamaktadır.

tp link

Birçok kullanıcılar ise tp link accesspoint ip yapılandırma hatası ile karşı karşıya kalabilmektedir. Tp link hataları hata olarak değil de modemlerin vermelerinden kaynaklanmak da olunan hatalardır. Modemler de 5008 hatası olarak da bilinmektedir. Modemler wan bacağı ile bağlanmaktadır. Wan bacakları internetlerin gelen bacakları olarak bilinmektedir. Wan bacakları istenildikleri zamanlar da iptal edilebilmektedirler. Bu özellik iptal edilerek firewall seçeneği kullanılabilmektedir. Ya da modemin kendi dhcp sunucusu bulundurularak kullanılabilmektedir. Tp link bloğu istenildiği gibi şekillendirilebilmektedir. Sonrasın da ise lan konumuna getirilerek, ip aralığı belirlenmektedir.

Tp linkin öncellikle güzel bir şekil de kurulumun tamamlanması gerekilmektedir. Kurulumdan önce, internet servi sağlayıcının doğruluğundan emin olunması gerekilmektedir. Kurulum doğru değil ise, bilgiler bir kez daha kontrol edilmelidir. Modem de cd ile kurulum asistanı çalıştırmak da önem taşımaktadır. Aynı zaman da hızlı bir şekil de kurulum başlatarak, hızı başlatılmalıdır. Windows bilgisayarlar da bilgisayara uygun olan mini bir disk olması gerekmektedir. Eğer bilgisayar da mini bir disk yok ise internet sitelerin de linklerden kurulum yapılabilmektedir. Diğer bir çözüm olarak için de web ara yüzüne giriş yapılması gerekilmelidir. Veya hızlı kurulum ile hızlı başlat seçeneği seçilmelidir. Aynı zaman da bilgisayarlar da wan durumu da önem taşımaktadır. Bu yüzden wan durumu da kontrol edilmesi gerekilmektedir.

Tp Link Modem Işıkları Yanıp Sönüyor

Tp link modemleri birçok hizmete internet hizmeti sağlamak da olan internet modemleri olarak bilinmektedir. Tp link modem kullanıcılarının birçoğu ise modem ışıklarının yanıp sönmesinden ve internet kullanılmamasından şikayetçi olmaktadır. Böyle sorunlar olduğu zamanlar da ise modemin ara yüzüne girilmek de sıkıntı çıkmaktadır. Birçok kullanıcı bu hataya çözüm olarak resetleme yöntemini kullanmaktadır. Modemi resetlemek, modemde ki sorunları çözmek de ve internet hızının artmasına yardımcı olmaktadır. Modeme reset atabilmek için de modemin arka yüzün de bulunmak da olunan reset tuşuna basılı bir şekil de tutulması gerekilmektedir. Böylelikle modem resetlenmiş olmaktadır.

Tp Link Müşteri Hizmetleri

Tp link iyi bir internet hizmeti verebildiği gibi, kullanıcıları bu hizmeti kullanırken birkaç sorun ile karşı karşıya kalabilmektedir. Bu durumlar da ise kullanıcılar çözüm yolu olarak tp link müşteri hizmetleri bölümünden yardım almaktadırlar. Tp link müşteri hizmetlerine ise telefon yolu ile iletişime geçilebilmektedir. Tp link müşteri hizmetleri numarası ise, 0850 724 44 88 şeklindedir. Tp link müşteri hizmetleri kullanıcılarına 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Herhangi bir tp link ile ilgili sorunlar da veya modemler de oluşan hatalar da müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek kolay bir şekil de yardım alabilmek mümkündür.

Yorum gönder