×

Windows 10 Klonlama Sorunu ve Çözümleri

Windows 10 klonlama

Windows 10 Klonlama Sorunu ve Çözümleri

Bilgisayarlar da birçok yeni sürüm bulunmaktadır. Bu sürümlerden biri ise Windows 10 sürümüdür. Windows 10 sistemi yeni ve gelişmiş olan bir işletim sistemidir. Aynı zaman da önceki sürümler de sevilmek de olunan özellikler, yeni sürüm de daha da geliştirilmiş bir şekil de yenilenmişlerdir. Bu yüzden kullanıcılara göre tecrübe edilmiş bir deneyim olmaktadır. Windows 10 serisinin birçok seçeneği arttırılmış ve aynı zaman da sık kullanılmak da olunan uygulamalar daha kolay kullanılabilir bir hale getirilmişlerdir. Bu yüzden sürüm kullanıcılarına iyi bir başlangıç menüsü sunmaktadır. Ayrıca Windows 10 sürümün de aynı anda birçok iş bir ara da yapmak mümkün ve basit bir işlem olmaktadır. Sürüm de bulunmak da olunan 4 uygulama çok işlevsel uygulamalar olarak bilinmektedirler. Bilgisayar cihazları Windows 10 sürümüne yükseltildiği zaman uygulamalar ve tüm modlar çok iyi bir şekil de çalışmaya başlamaktadırlar. Windows 10 sürümüne sahip olunabilmek için Microsoft store göz atılması gerekilmektedir.

Windows 10 klonlama

Windows 10 sürümü kullanılırken cihaz da çok iyi bir şekil de oyun oynamak da mümkün olmaktadır. Sürüm kullanıcılarına iyi bir şekil de etkileşim kurmaya yardımcı olmaktadır. Takvim, müzik harita vb. Uygulamalar bu sürüm de standart olarak gelmek de ve bilgileri yedeklemektedir. Windows sürümü ile etkileşim de bulunmak da olunan birçok ve çok güzel cihazlar bulunmaktadır. Ayrıca bu sürüm de oyun oynayabilmek çok iyi bir seviye de olduğu için birçok kullanıcı bu sürümü kullanmayı tercih etmektedir. Windows 10 klonlama büyük veriler ile çalışmak da ve büyük grafikler oluşturabilmektedir. Mühendisler bu sürümü genel olarak tercih etmektedirler. Bunun nedeni ise bu sürüm de çok iyi bir şekil de grafik yapılıyor olabilmesidir.

Fakat Windows 10 sürümün de klonlama ve ssd yedekleme sorunu bulunmaktadır. Windows 10 sürümünün güncelleştirilmelerinden sonra cihazlar da bu sorun meydana geldiği bilinmektedir. Windows 10 sürümünün kurulumu yapıldıktan sonra klonlama yapılma işlemin de taşıma yüklemesi %0 da kalmaktadır. Bu sorunun geçici çözümü ise bilgisayarı kapatıp açmak olduğu bilinmektedir. Bu sorunun oluşma nedeni ise komutun yanlış yazılması olarak bilinmektedir. Komutlar yazılırken araların da boşluklar bırakılması gerekilmektedir. Araların da boşluk bıraktıktan sonra ise komutların kopyala yapıştır yapılmaları gerekilmektedir. Aynı zaman da kalıcı çözüm olarak da menü tuşuna ve s tuşuna basılarak cmd yazılmalıdır. Cmd arama sonuçların da ise komut sistemi bölümüne gelerek sağa tıklanması gerekilmektedir. Sağa tıklandıktan sonra da yönetici olarak çalıştır seçeneği açılmalıdır. Bu seçeneğe ise SFC/SCANNOW yazılarak enter tuşuna basılıp, sistem taramasının dolması beklenmelidir. Sonrasında ise bilgisayar yeniden başlatılıp sorun çözülmüş olmaktadır.

Windows 10 Kopyalama Sorunu

Windows 10 sürümün de birçok kullanıcı kopyalama sorunu ile karşı karşıya gelmektedir. Bu sorun dosyalar da kopyalama yapmaya engel olan sorunlardan biri olarak bilinmektedir. Bu sorun genel olarak sürüm güncellemelerinden sonra meydana gelmektedir. Bu sorun tanımlanıp onarılabilmektedir. Onarabilmek için birçok adım bulunmaktadır. Bu adımlar ilki ise sayfada ki indir düğmesini seçmektedir. Ardından ise dosya indirme kutusun da çalıştır ve aç seçenekleri bulunmaktadır. Bu seçeneklerde ki klasör sorun gidericiler ile sorunlar kolay bir şekil de onarılabilmektedir.

Orijinal Windows 10 u SSD ye Aktarma

Windows 10 ssd ye aktarılarak yedekleme işlemi yapılmaktadır. Birçok kişi hard disk kullanmak yerine kolay bir şekil de yedekleme yapabilmek için ssd yöntemi kullanmaktadır. Bunun için de bilgisayar üzerin de sıfırdan olacak şekil de kurulum yapılması gerekilmektedir. Herhangi bir sorun oluşmaması için de yapılan çalışmaların yedeklenmesi tercih edilmektedir.

Yorum gönder