×

Bay To Breaks Festivali

Bay To Breaks Festivali

Bay To Breaks Festivali

Bay To Breaks Festivali Nereden Gelir? Ne Zaman Gerçekleşir?

Bay To Breaks Festivali Mayıs ayında gerçekleşen bir festivaldir. Kaliforniya’da düzenlenen bir koşudur. 1912 senesinden itibaren düzenlenen bu festival San Francisco’nun önemli festivallerinden biridir. Bu Gözde Festival koşu yarışı niteliğinde olur. Bu koşu yarışı karnavalda kişiler bolca mutlu anlar yaşar.

Bay To Breaks Festivali

Bay To Breaks Festivali Nasıl Olur?

İnsanlar birbirleriyle kaynaşmak için ve garip kostümler giymek için bahane arayan bir festivalidir diyebiliriz. Bunun için her yıl insanlar Bay to Breaks Festivali’ne gelir. Koşulduğuna bakmayın normal festivalden hiçbir farkı yoktur. Büyük bir alanda şenlikler oluşur. Bununla beraber yarı çıplak insanlar da görmek mümkündür. İnsanlar birbirleriyle kaynaşmalarını anlaşmalar için oluşturulmuş olan bu Festival aynı zamanda 69 dolar gibi ucuz bir fiyata katılım sağlanır.

Bay To Breaks Festivali Nede Yapılır?

Bu yarışların düzenlediği ve şenliklere katılım sayesinde koşan insanlara izlemeyi tercih edebilirsiniz. İlgi çekici özelliklere sahip olan bu festival birbirinden değerli konukları ağırlıyor. Birbirinden ünlü isimler bu festivale gelerek dünyanın en iyi festivallerinden biri olarak koşu festivalinde koşuyorlar. Kostümlerle koşan ya da yarı çıplak koşan insanlar haricinde bir amaç doğrultusunda hastalıklara yardım gibi etkinlikler yüzünden koşan insanlar da görmeniz mümkün. Dolayısıyla eğlenebilen bir Karnaval olması nedeniyle zaman zaman ilginç kostümleri tanıklık edebilirsiniz.

Birbirinden ünlü DJ’leri ağırlayan bir koşu festivali olması nedeniyle karnaval niteliğini taşır. Bu Festival ile ilgili görsel cümbüşün adresi olur. Gece boyu dans eden insanlar gündüz akşama kadar koşarlar. Birbirinden ilginç Karnavallardan biri olarak bu koşu yarışa festivali büyük eğlencelerin adresidir.

Yorum gönder