×

Cappadoks Festivali

Cappadoks Festivali

Cappadoks Festivali

Cappadoks Festivali İlk olarak 2015 senesinde düzenlenmiş bir festivalidir. Açık hava etkinlikleri Sanat Müzik alanında yapılan etkinliklere görebileceğiniz gastronomi ile ilgili yeni tatlar keşfedebileceğiniz bir festivalidir. Kapadokya’nın coğrafi bakımından eşsiz doğasıyla ve yeraltı şehirlerinin keşke edebileceğiniz oldukça ilginç zaman dilimleri geçirme potansiyelinizi yüksek olduğu bir Festival alanıdır.

Kapadokya denince ilk akla gelen şeylerden bir tanesi de sanattır. Sanat alanında şehrin coğrafi özellikleri bakımından pek çok unsur barındırabilir. Coğrafyasının zaman içerisinde aşınması ile meydana gelmiş ve şaşırtacak derecede sanat eserlerine dönüşmüş harika Peri Bacaları sayesinde insana ilham kaynağı konusunda yol gösterebilecek çeşitli yollar sunabilir. Renk çeşit çeşit boyanmış birçok eseri görebileceğiniz taş evleri keşfedebileceğiniz bir yerdir. Uluslararası bakımından da büyük öneme sahip olabilecek bir yerdir Cappadoks vadilerin ve mağaraların ve müzik zevkine varabileceğiniz bir yerdir.

Cappadoks Festivali

Etkinlikleri

Peribacalarının gün batımında nasıl değiştiğini görmek isterseniz buraya gelerek Festivali’nde keyfini çıkarabilirsiniz. Müzik dinletileri Kızıl Valide, Perili Ozanlar, Üçhisar çiftlik evi, Bezirhanede, yapılacak konser etkinlikleri ile beraber konsere gidebilirsiniz.

Kapadokya pek çok konuda hem gastronomi alanında hem de sanatsal boyutlarda size farklı boyutlara taşıyacak bir Festivaldir. Açık hava etkinlikleri kapsamında size doğayı keşfettirme yardımcı olabilecek bir Festival olup kendinize dinlendirme konusunda yardımcı olur. Cappadoks 2015 senesinde ilk olarak düzenlenmiş bir Festival olup Kapadokya’nın ilham veren doğasına karşı insanları tanıştırmak babında müzik deneyimleri yaşatmak için önemli bir Festivaldir. Sanat ve gastronomi alanlarında insanlara daha farklı boyutlara daha farklı konumlara ulaştırabilecek yeni bilgiler edilmesinde yardımcı olan bir etkinliktir.

Yaz aylarının gelmesi ile beraber eğlenceli festivallerde kendini göstermeye başlamıştır. Tatilin muhteşem bir atmosferde gerçekleşmesi ve yeni insanlarla iç içe bir şekilde bir uyum bir ahenk yakalamanız da olası bir festivalidir. Cappadox Festivali’ne dönüp baktığımız zaman geleneksel olarak bir geçmişinin fazla olmamışı sizi ağlatmasın Cappadox Festivali’ne bakıldığı zaman unutulmayacak anılar bırakmanız da mümkündür.

Yoğun bir katılım sağlanan bu festivale Kapadokya’da ziyaretçileri ile beraber tarihi doğal görüntüsünü gözler önüne serer bilecek bir Festivaldir. Festival etkinlikleri Cappadox isimli festivalde herkese keyif alabileceği etkinliklerin var oluşu sebebiyle güzel zamanlar geçirebileceğiniz bir etkinliktir. Doğa yürüyüşlerine katılarak doğa hakkında yeni bilgiler edinebilirsiniz katılmış olduğunuz konserlerden doğanın size sunmuş olduğu atmosferleri değerlendirerek müzik zevklerinize başka boyutlara da taşıya bilmeniz mümkündür.

Cappadox Festivali’nde gastronomi alanında da daha önce tatmadığımız yiyecekleri tadarak damak zevkinizi gelişmesine de yardımcı olabilirsiniz. Canlı müzik festivali müzik babında pek çok alanda sizi tatmin edebilecek sanatçıların varlığı söz konusu olabilir. Sevilen isimleri canlı bir şekilde inanılmaz bir atmosfer işlerinde dinleme şansına sahip olabilirsiniz. Bazı sponsor kişilerin düzenlemiş olduğu konserlerde Cappadox etkinliği kapsamında yerini alacaktır. Ziyafetin çoğunluğunu gastronomi ve müzik alanında duyma şansımız artma şansınız mümkün olabilir.

Sanat sergisi Kapadokya’nın muhteşem doğası sayesinde sanat alanında size ilham verebilecek peribacalarını kullanarak tek çok şeyi öğrenme imkânı elde edebilirsiniz. Özellikle sanat sergilerine gezme imkânı Cappadox Festivali size tanımaktadır. Yüreğe ve Göze hitap eden serginin açılışı ile beraber Cappadox insana sergisinde belirlenmiş tema üzerinde yapılmış olan objeleri veya nesneleri gözlemleyebilirsiniz. Uluslararası olan sanatçıların hazırlamış olduğu bu yapılarda derin izlenimler bulabilirsiniz Festivali ait olan etkinlik ve sergi alanlarında Festival boyunca devamı söz konusu olup sanat ile ilgili sunumlarınızı da kendi çapımızda değerlendirme şansı elde edebilirsiniz. Damak tadı yolculuğu Kapadokya’da sanat alanında olduğu kadar birçok lezzeti bulunan bir konumda olup eşsiz lezzetlerini tatma imkânı sunabilir. Cappadox festivale boyunca düzenlenmiş gastronomi alanında yapılan etkinlikleri tadabilirsiniz. Usta kişilerin ellerinden çıkmış olan yiyecekleri tadarak yöresel halk hakkında veya yiyecekleri hakkında da bilgi edinebilirsiniz.

Yorum gönder