×

İstanbul Güzellik Festivali

İstanbul güzellik festivali

İstanbul Güzellik Festivali

İstanbul güzellik festivali Türkiye de kadınlar tarafından en çok ilgi gören festivallerden biridir. Bunun sebebi ise kadın eşittir güzellik. Genellikle her yıl Mayıs ayında gerçekleşen bu festival büyük ilgi odağıdır.

Festival’in İçeriği

Festivalin konusu içerisinde ise kişisel bakım, sağlıklı yaşam, kendini iyi hissettiren bir hayat, doğal nasıl güzel olunacağı ve bunları nasıl başaracağınızı özetler.
Bu festivale Türkiyenin hatta dünyanın her bir bölgesinden herkes katılım sağlayabiliyor.

Festivali daha eğlenceli ve yararlı olması açısından özel konuklar(dr. Uzman)  davet edilir. Dünyaca bilindik güzellik firmalarının kampanyalarından, indirimlerinden, ürün tanıtımlarından da bu festivalde faydalanabilirsiniz. Bilindik bu markalar örnek uygulamalar da gerçekleştirmektedir. Festivali eğlenceli hale gelmesi açısından da çeşitli etkinlikler, çekilişler, yarışmalar, seminerler ve daha bir çok güzellik adına aklınıza gelebilecek her şeyden bu festivalle yararlanabilirsiniz. Bu festival de kimyasaldan ziyade daha çok doğal güzellik nasıl olur konusu ele alınır. Sizlere doğru bilgi ve doğru aktarım vermek açısından Türkiyenin ve dünyanın en bilindik marka isimlerinden bir çok tanıtım ürünleri getirilmekte ve uygulanmaktadır. Uzm. Doktorlar tarafından festivalde sadece nasıl güzel olunur değil, nasıl güzel kalınacağından, yiyerek nasıl zayıflayacağımızı, kırışıklıkları nasıl engelleyeceğimizi, doğal yolla dolgu, botoks nasıl yapabiliriz, nasıl kontrol altına alacağımızı ve güzelleşmenin altının çizileceği bir çok bilgi vermiştir.

İstanbul güzellik festivali

İstanbul Güzellik Festivali Öncesi Uzman İsimlerden Tüyolar

3-5 Mayısta Vadofone Park da gerçekleşen İstanbul Güzellik Festivalinde tüm katılımcıların sorularının cevaplandığı bir seminer gerçekleşmiştir.
Bu festivalde bizim için en önemli şey güzel kalabilmek yani yaşlanmayı durdurabilmektir. Çok basit önerilerle neler yapmalıyız?

Örneğin yeşil yapraklı sebzelerin evde bulundurulması ve tüketilmesi gerektiği öne çıkmaktadır. Bol bol taze mevsimlik meyvelerin tüketilmesi bu sebze ve meyvelerin sadece tüketilmek amaçlı değil çeşitli güzellik maskelerinin yapımı içinde kullanılması önerilir. Yani evde bulunan bazı malzemler de yarar sağlayabilir. Örneğin; yaptığımız bu doğal maskerler sonrasın da bir çay kaşığının masaj açısından size yardımcı olabileceğini biliyor muydunuz?
Bu festival bunun gibi bir çok yararlı seminer ve örnekler vermektedir.

Festival katılımcıların da yüzünden anladığımız kadarıyla amacına uygun ve sağlıkla yaşam bakımından yararlı bir festival olmuştur. Bu güzel ve yararlı festivale sizlerin de ufak bir zaman ayırıp katılmasını tavsiye ederiz.

Yorum gönder