×

Kadıköy Kış Sanat Festivali

Kadıköy Kış Sanat Festivali

Kadıköy Kış Sanat Festivali

Kadıköy Kış Sanat Festivali Türkiye Gençlik Akademisi’nin sağladığı prestij ve Kadıköy Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen Kış sanat festivali ülke genelinde ses getirmeyi başardı. Programa birçok konuğun davet edilmesi ve insanlara duygularını, başarılarını anlatmaları eşsiz bir deneyim sunuyor. Birçok sanatçı ve zanaatçının katıldığı festival Kadıköy bölgesinin kalkınmasına destek olmuştur. Türk Milleti’nin sosyalleşmesini sağlamak amacıyla her yıl düzenlenmeye çalışılıyor.

Kadıköy Kış Sanat Festivali

Kadıköy Kış Sanat Festivali Boyunca Sergilenecek Tiyatrolar

  1. Duvarların Ötesi Tiyatro : Mapustan firar eden adamın bir hocayı rehin alarak zeytin deposuna kaçmasını anlatan, gerilim ve korku dolu bir tiyatrodur.
  2. Bulut Fabrikası Tiyatro: Bulut Fabrikasından uyarlanan mükemmel bir oyundur. İçerisinde 8 ayrı hikayeyi barındıran roman çocukluktan gelen açıkların gün yüzüne çıkışını anlatıyor.
  3. Dört Mevsim Tiyatro: Gerçek aşkı arayan iki insanın yollarının kesişmesiyle olaylar başlıyor.
  4. Yasemin Şefik StandUp: Yasemin Şefik’in düzenlediği Stand up gösteri tamamen hayatı üzerinden geçen olayları içeriyor. Eşsiz ve eğlenceli bir sunumla insanlara görsel şölen sunuyor.
  5. Ercan Kesal Söyleşi: Bir grup arkadaşıyla yazmış olduğu eseri hayata geçirmeye çalışıyor.
  6. Sarmaşık Konser: Türk Rock gruplarından birisi olan Sarmaşık’ın eşsiz performansını sergilediği bir konserdir. Toplum için sanat algısını öne koyarak çalışmalarına ses vermiştir.
  7. Melis Danışmend Konser: Türk solist ve gazetici olan Melis hanımın başından geçenleri insanlara sunduğu eşsiz bir konserdir.
  8. Ali Bilal Bal Söyleşi

Yorum gönder