×

10 Adet Yatak Markası Önerisi

10 Adet Yatak Markası Önerisi

10 Adet Yatak Markası Önerisi

Yatak seçimi iyi bir uyku için çok önemlidir. Çünkü yanlış yapılan yatak tercihi belinizin ağrımasına ve daha farklı sağlık problemleri ile karşı karşıya kalmanıza neden olabilir. İyi bir uyku uyumak için yatakta hangi pozisyonda yattığınızın ve bel boşluğunuzun dolup dolmadığının bile çok büyük bir önemi var. Piyasada bulunan pek çok yatak modeli ve markasında bulabileceğiniz oldukça farklı yataklar var. Sizin için en iyi 10 yatak önerisinde bulunduğumuz bir liste hazırladık. Öncelikle yatak markaları neler onlara bir göz atalım.

Yatak Markaları

Ortopedik Yataklar

Sağlıklı ve rahat bir uyku için oldukça ideal tercihlerden biridir. Bel ve boyun bölgesini koruyarak en iyi şekilde uykunuzu almanıza yardımcı olur. Sürekli ayakta duran ve gün boyu çalışan kişiler tarafından rahatlıkla tercih edilebilir.

Visko Yataklar

Stressiz bir uyku ortamı isteyen kişilerin tercih edebileceği yataklardan biri olabilir. Hemen hemen herkes tercihini visko yataklardan yana kullanabilir.

10 Adet Yatak Markası Önerisi

Lateks Yataklar

Uyku kalitesini daha verimli hale getiren yataklar olarak kabul edilmiştir. Yapısı ve görünümü diğer yataklardan biraz farklıdır. Oldukça uzun ömürlü kullanılabilecek olan bir yatak çeşididir.

Bambu ve İpek Yataklar

Konforuna düşkün olan kişiler için tercih edilebilecek yataklardan biridir. Doğal ve ortopedik malzemelerden üretilir genellikle. Bu yüzden iyi bir yatak tercihi olabilir.

Yatak Almadan Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler

Doğru bir yatak seçimi yapabilmek için vücudunuzun tam olarak neye ihtiyacı var onu bilmek lazım. Her insanın yapısı farklı olduğu için iyi bir yatak seçimi de daha rahat bir uykuya dalmanıza yardımcı olacaktır. Gelin yatak seçiminde dikkat edilmesi gerekenler neler önce onlara bir göz atalım.

  • Yaylanan yatakları seviyorsanız tercihinizi bu yönden yana kullanın. Yay sistemleri aslında hangi teknolojinin kullanıldığına ve yatak yapısında bulunan yay sayısına göre değişkenlik gösterecektir. Bu yüzden yaylanan bir yatak tercih etmek istediğinizde daha ileri bir teknolojinin ve iyi bir yay sisteminin kullanılıp kullanılmadığına bakın.
  • Sert yatak seven kişiler için visko yatakların kalınlığı, kişinin ne kadar derine gömüleceğini gösterecektir. Lateks yataklar ise daha fazla itici bir kuvvet uyguladığından nedeni destekler. Sertlik derecesi daha yüksek olan bir yatak modeli tercih edilebilir.
  • Bütçenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Çünkü yatak tercihinde oldukça uçuk fiyatlara kadar çıkan yatak modelleri bulunuyor. Bu yüzden piyasada bulunan markaların yataklarda yapmış olduğu kampanyaları ve indirimleri takip edin. Aynı zamanda her gün kullanacağınız bu yatağın sağlam ve rahat olması da sizin için oldukça önemli olacaktır, bunu da göz önünde bulundurun. Bir günün üçte birini yatakta geçirdiğinizi düşünürseniz yatağa vereceğiniz paraya değecek bir yatak almaktan kaçınmayın. Yoksa ileride sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz.
  • Alışverişe çıkmadan önce yatak boyutuna da karar vermiş olmanız gerekiyor. Çünkü odanızın büyüklüğüne göre bir yatak seçmezseniz oda içerisinde yaratacağınız kötü bir alan sonrasında pişman olacaksınız. Bu yüzden yatak ölçüleri oldukça önemlidir.

Bu kriterleri gözden geçirdiyseniz piyasada bulunan en iyi yatak markalarına bir göz atalım.

1-Bambi

Bambi markası piyasada bulunan kaliteli yataklara sahip bir markadır. Visco modeli ya da bebek yatağı modeli arayan kişiler için iyi bir tercih olabilir.

2-Yataş

Yatak denilince akıllara gelen ilk yatak markalarından biridir. Birbirinden farklı oldukça güzel yatak modellerine sahiptir ve herkes ihtiyacına uygun bir yatak modeli bulabilir.

3-Yatsan

Sunmuş olduğu oldukça rahat ve kaliteli yataklar sayesinde iyi markalar arasında yer almayı başarmış bir markadır.

4-Bellona

Bellona mobilya markalarından en bilinenler arasında yer alıyor. Aynı zamanda yatak modelleri sayesinde oldukça iyi modellere sahip olduğunu söyleyebiliriz.

5-İşbir Yatak

Uyku ürünleri konusunda oldukça başarılı olan markalardan biridir. Ürettiği yataklarda kullanmış oluğu farklı teknolojiler sayesinde piyasada bulunan en iyi yatak markaları arasında yer almıştır.

6-Visco Love

Bu yatak modelleri en iyi yatak modelleri arasında yer alır. Birçok kişi tarafından oldukça beğenilen ve tercih edilen modelleri vardır.

7-Heyner

Çocuklar için ideal yatak modelleri olan bir markadır ve sadece çocuk yatakları üretimi yapar.

8-Tempur

Ortopedik yatak modelleri üretimi yapan ve bu işte oldukça başarılı olan markalardan biridir. yatak modellerinin en dikkat çekici özelliği ise kişinin vücut yapısına göre şekil alır ve sertliğini de ona göre ayarlar.

9-Halsa

İsveç’e ait bir markadır ve üretmiş olduğu yatak modelleri oldukça kalitelidir. Bebek yatakları ve %100 pamuk yatak arayanlar için iyi bir tercih olabilir.

10-Sui Sleep

Bu marka kişinin ihtiyacına göre yatak üreten bir markadır. Bu sayede yataktan yana oluşan sorunları da tamamen ortadan kaldırmış oluyor.

Yorum gönder