×

Amerikan Mutfak Dekorasyonları

Amerikan Mutfak Dekorasyonları

Amerikan Mutfak Dekorasyonları

Açık plan Amerikan mutfaklarında mutfak, yemek odası ve salon alanı tipik olarak tek bir alanda birleştirilmiştir. Bunun hem işlevsellik hem de estetik açısından birçok faydası vardır. Alanın olabildiğince akıllıca kullanılması gereken küçük evler için idealdirler. Yer tasarrufu sağlamak ve yemek pişirmek ve yemek yemek için gerekli tüm unsurları yoğunlaştırmak, bu tür mutfağın sunduğu önemli avantajlardır. Amerikan renklerinin en zor yanı, bunların ezici ve kullanımının zor olmasıdır. Örneğin, mutfağınızın duvarlarını pas kırmızısı veya lacivert boyamak, odanızı önemli ölçüde karartabilir, çok daha küçük görünmesini de cabası. Renk kullanımınızın mutfağınızı zorlamadığından emin olun; Amerikan rengini, çok büyük bir mutfağınız yoksa, boya ve duvar kağıdından ziyade aksesuar açısından düşünün. Küçük renk sıçramalarıyla başlayın ve yavaş ama emin adımlarla ek renk ekleyin, böylece fazla ileri gitmeden durabilirsiniz. Amerikan Mutfak Dekorasyonları;

Amerikan Mutfak Dekorasyonları

Bu Amerikan renklerini mutfak dekorunuza dahil etmenin birçok yolu vardır. Aşağıdaki aksesuarlarda Amerikan temalarını arayabilirsiniz:

Sandalye pedleri

Masa örtüleri

Mumlar

Abajurlar

Işık anahtarları

Perdeler

Kilim atın

Ahşap bayraklar ve diğer duvar sanatı

Raflar

Masa koşucuları

Odanız varsa, koyu mavi kitaplık veya pas kırmızısı sandalyeler gibi Americana renklerinde mobilya parçaları güzel eklemeler yapar. Hem de mutfağınızla beraber önemli ölçüde uyum sağlamış mobilyalar elde edersiniz.

Mutfağınızın renklerini bağladıktan sonra, odayı bir araya getirmek için kalan parçaları eklemeniz gerekir. Burada yine, modern mi yoksa daha rustik mi tercih ettiğinize bağlı olarak biraz esnekliğe sahipsiniz. Hafif ahşaplar ve modern cihazlar, modern renklerle dekore edilmiş bir mutfakta gayet iyi çalışabilir. Daha geleneksel olmayı seçtiyseniz, doğru parçaları almak görünümünüzü tamamlayacaktır. Ahşabı seçerken koyu yüzeyler veya doğal ahşap parçaları düşünün.

Gerçekten otantik olmak istiyorsanız, tıpkı ilk Amerikalı sömürgecilerin kullanacağı gibi bölgenize özgü ahşapları seçin. Bakır tabanlı tencere ve tavalar, tıpkı bakır pişirme kapları gibi mükemmel bir katkı sağlar. Asılı bir tencere rafı veya duvar rafı, tüm pişirme kaplarınızı harika bir şekilde sergileyecektir.

Daha mükemmel son rötuşlar için, duvarlarınız ve raflarınız için harika dönem antikalarına dikkat edin. Americana mutfak dekoru ile sadece hayal gücünüzle sınırlısınız. Buradaki fikir, aile dostu, konforlu bir oda yaratmaktır – katı ve hızlı kurallar yoktur. Bu, zekice dağınıklığı karşılayan bir iç tasarım stili – çocukların çizimlerinin evde buzdolabında göründüğü bir mutfak türünü düşünün.

Amerikan Mutfak Tasarımı

Amerikan mutfakları pratik, işlevsel ve rahattır. Bu tarz mutfak, tüm mutfak mobilyalarını ve aletlerini entegre etmek için en iyi türlerden biridir ve zarif ve özgün bir alan yaratır. Bir Amerikan mutfağında bulunan klasik aksesuarlardan biri, yemek hazırlamak veya servis etmek için kullanılabilen son derece çok yönlü ve büyük bir unsur olan adadır.

Mutfak adaları, çok işlevli bir alan sunmak için birçok farklı boyut ve şekilde gelir. Silestone, evin geri kalanıyla süreklilik oluşturmaya yardımcı olabilecek geniş renk yelpazesi sayesinde bu stile mükemmel bir şekilde uyum sağlar.

Amerika stili ile tasarlanmış bir mutfak, samimi ve misafirperver olacak, ailenizin ve arkadaşlarınızın saatlerce eğlenmek isteyeceği şeklinde bir mutfak olacaktır.

Sakla ve Gizle

Asla çok fazla depolama alanına sahip olamayacağınız için , sürgülü dolap kapısının arkasındaki stand mikserleri gibi hacimli cihazları saklayın. Ya da daha hızlı bir çözüm için, tatil kurabiyesi kesiciler veya serpme gibi mevsimlik ürünleri tutmak ve gizlemek için iyi sepetlere dönün.

Moody Tonlar

Siyah, herhangi bir pişirme alanına şık bir tarz katar. Daha az sade ama aynı derecede şık bir seçenek için, derin maviler ve rahat bordo gibi zengin ve sıcak “neredeyse siyah” renkleri düşünün.

Basit ve Kolaylaştırılmış

Şık malzeme çok sayıda cesur renkte gelir, süper dayanıklıdır ve geleneksel bir mutfağı çağdaş bir mutfağa dönüştürebilir.

Çok uyumlu olmayan özel bir görünüm için birden fazla doğal taş türünü, farklı ahşap tonlarını ve hem mat hem de parlak yüzeyleri birleştirin. Boya , mutfağınızı dönüştürmenin en hızlı ve en etkili yoludur. Tavanı kaplayarak bir sonraki seviyeye taşıyın. Eşit bir renk dengesi elde etmek için birkaç duvar parçasını beyaz tuttuğunuzdan emin olun.

Rustik bir yemek masası, bu yaz büyük aile yemekleri için rahat bir hazırlık istasyonu olarak ikiye katlansın . Yemekli bir mutfak mı hayal ediyorsunuz? Tezgahı bir blok adanın kenarına uzatın ve rahat bir yemek alanına dönüştürün . Şık gölgeler, doğru miktarda aydınlatma ile filtreleme yapmanızı sağlar.

Nane Yeşili Dolaplar

Yapabileceğini düşünmeyebilirsiniz, ancak dar bir mutfak, parlak renkli dolapları tamamen kaldırabilir.

Grinin tonları

Neşeli bir tabak koleksiyonu bu soluk mavi ve koyu gri mutfağa biraz daha kişilik katıyor.

Bembeyaz

Çerçeveli baskılar ve ahşap bir tepsi ile eşleştirilen tek renkli tema, bu mutfağa temiz ve kırsal bir his veriyor.

Gösterilen Tencere

Uzun pirinç tencere rafı, bu eski bakır tencere ve tavaları sergileyerek mutfak aletlerinizi çarpıcı mutfak dekoruna dönüştürür. Kasap blok tezgahı, bu geri kazanılmış ahşap rafların yanında güzel görüntü sağlar. Amerikan temalı bir mutfak için bu stili de önerilerin içine ekleyebiliriz. Ürün sepetleri, mutfağınızı açık tutmanın harika bir yoludur.

Sepet Işıkları

Bu büyük boy sepet ışıklarında rustik ama şık bir şey var. Bu büyüleyici mutfakta yumuşak tonlarla güzel bir şekilde eşleşiyorlar. Herhangi bir mutfağı ısıtmanın bir yolu, odayı güçlendirmeden toprak tonu getiren bu pişmiş toprak gibi fayanslardır. Keskin donanım ve renkli dolaplar daha da rahat bir his verir.

Yorum gönder