×

Avize Modelleri

avize modelleri

Avize Modelleri

Ahşap Avize :

Ev dekorasyonlarımızda çok önemli bir yere sahip olan AVİZELER günümüzde hem aksesuar hem de aydınlatma bakımından, oldukça önemli bir yere sahiptir. Şıklık , spor, klasik modern istediğimiz her çeşit avizeyi günümüz koşullarında rahatlıkla bulabiliriz. Eşyalarımız ne kadar güzel olursa olsun avizemiz ile tamamlamazsak eksik bir görüntü sergilemiş oluruz. Öncelikle doğal bir hava yansıtmasını istiyorsak evimizde, beyaz bej krem gibi ahşap avizelerle evimizde doğallığı ve şıklığı kolaylıkla yansıtabiliriz. AHŞAP avize modellerinde istediğimiz bir çok çeşidi de rahatlıkla bulabiliriz.

Sıradanlıktan kurtulmak isteyen kişilerin tercihi genelde beyaz renk seçilip ahşap tahta altında ampullerin direk göze temas ettiği bir avize olabilir. Köşklerde tarihi yapılarda da çoğunlukla kullanılan ahşap avizeler, herkes tarafından hayranlık uyandıracak kadar şık görünüme sahiptir. Bu avize modelimiz ise mum görünümünde bir çok lambanın ahşap üzerinde asılı olmasıyla göze çarpmaktadır. Eskitme tarzı mobilyalarda kullanılan eskitme oval tarzda küçük ampullerden oluşan bir avize olmaktadır. Eskiden un elemek için kullanılan eleklerde günümüzde avize olarak şık bir görünüm şeklinde tasarlanarak kullanılmakta ve çok güzel bir geri dönüşüm örneği de olmaktadır. Doğayı evde hissetmek isteyen herkes ahşap avize seçerek doğallığı evinde rahatlıkla hissedebilir. AHŞAP avize modelleri genel olarak ortama dekoratif zenginlik katmaktadır. Halatlı, sarkıt, dümen, zincir halatlı, Post modern FLAKE, MOZİLYA ahşap palanga, MOZİLYA ızgara modelleriyle oldukça ilgi görmektedir. Doğallığı evinde hissetmek isteyen herkes AHŞAP AVİZE modellerinden rahatlıkla yararlanabilir.

avize modelleri

Su Damlası Avize Modelleri:

Farklı tasarım modellerine sahip su damlası avizeyle evimize hoş bir hava katabiliriz. Birbirinden özel farklı özelliklere sahip bir çok su damlası tasarım bulunmaktadır.

Kristal su damlası avize modelleri, büyük avize su damlası modelleri, küçük ölçülü su damlası avize modelleri, altın renginde su damlası avize modelleri, gümüş renginde su damlası avize modelleri, sarkıt,   mavi renkli su damlası avize modelleri olmak üzere daha bir çok çeşit ve tasarıma sahiptir. Her biride klasik spor tarzda çizgilere sahiptir. Klasik mobilyalara sahipseniz ışıltılı büyük bir su damlası avize tercih etmeniz gerekir. modern evleriniz için sarkıt avizeyi kullanmanız hoş olur. Su damlası avizeler ahşap avizelerin yanı sıra daha ışıltılı ve ihtişamlı görünüşe sahiptir. Klasik evlerde daha  çok tercih edildiği görülmektedir.

Şık Su Damlası Avize Modelleri:

Genel görünümü itibari ile, Şık bir görselliğe sahiptir. Klasik evlerde çok tercih edilerek güzel bir ambiyans oluşturabilir. Keza büyük küçük su damlası modelleri ve sarkıt modeller de spor tarza daha çok hitap etmektedir. Salonlarda daha çok  büyük, ve çoklu avize modelleri kullanılmakla birlikte, bir kaç su damlası bulunduran farklı tasarımlarda kullanılır.

Trend Su Damlası Avize Modelleri:

Tasarımlarıyla her zevke ve göze hitap eder. son zamanlarda daha çok trend olan sarkıt su damlası avize modelleridir. Modern evlere sahip olanlar sarkıt bir avizeyle dekorumuzu zenginleştirip, hoş bir hava katar. Klasik eve sahip iseniz eğer parlak görünümlü su damlası avize seçerek dizayn edebilirsiniz. Yüksek tavanlı evler için yine büyük gösterişli avizeler kullanılabilir fakat alçak tavanlı evler için aynı şey geçerli değildir.  Bunun için bir avize seçerken evimizin mobilyaları yüksekliği, büyüklüğü küçüklüğü gibi bütün yönleriyle değerlendirilmelidir.

ülkemizde avize aydınlatıcı olmak üzere, her markanın çeşitli tarzda tasarımları mevcuttur. şık klasik spor olmak üzere bir çok çeşidi bulunur. Marka ve modellere göre fiyatlarda değişkenlik gösterir her bütçeye uyan avizeler günümüzde mevcuttur. küçük ve daha gösterişsiz avizeler büyük ışıltılı avizelere göre daha makul fiyatlara sahiptir. Su damlası avize modelleri tasarım modernlik açısından farklı olduğu için fiyatları daha yüksektir. Tekli su damlası avize modeli 60 TL den başlayıp, çoklu su damlası modellerine göre 3 bin TL ve daha üstü şeklinde satışa sunulmaktadır.

TEKLİ AVİZE MODELLERİ: su damlası avize ve ahşap avize modellerine göre daha sade bir avize çeşididir.

TAVANDAN AYDINLATMA: Yaşam alanları için çok büyük bir öneme sahiptir. Aydınlatmanın en güzel tarafı ise avizeler olmaktadır. çünkü avizeler ışığın eşit şekilde dağılmasını sağlar. Tekli avize modelleri de sadeliği sevenler için çeşitli modelleriyle bir çok evde tercih edilmektedir. Avizeler dekorasyonumuza genel anlamda şıklık katmaktadır ve evimizin olmazsa olmazlarındandır.

TEKLİ SARKIT AVİZE MODELLERİ:  Bu avize modelimiz genel olarak küçük odalarda tercih edilmektedir. Bu tür yerler az metrekareye sahip olduğundan bu tür tekli sarkıt avizeler ışığı yansıtması ve sadeliğiyle göze hitap etmesi açısından, oldukça kullanışlı bir tasarım ürünüdür.Aynı zamanda  iyi bir ampulle tasarlandığı için odanızın aydınlatılmasında oldukça iyi bir rol oynamaktadır. Çok ışık ortamlardan hoşlanmıyorsanız eğer, tekli avize modellerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Enerji tasarrufu için de güzel bir tercih yapmış olursunuz.

Her eve zevke modele ve göze hitap eden birden fazla avize modeli ve tasarımı bulunmaktadır.

Yorum gönder