×

Dekorasyonunuzu Tamamlayacak Tarz Aynalar

Dekorasyonunuzu Tamamlayacak Tarz Aynalar

Dekorasyonunuzu Tamamlayacak Tarz Aynalar

Aynalar birçok evde birden fazla bulunan yapılar olup oldukça gerekli görünen ve dekorasyon açısından da eve şıklık katan eşyalar arasındaki yerini almıştır. Aynalar evin hemen hemen bütün bölümlerinde bulunabilir ve bunların başında banyo, oturma odası, salon, yatak odaları, evin giriş ve ara kısmı gelmektedir. Bu yüzden çok fazla tercih edilen aynalar farklı birçok çeşitte bulunarak piyasadaki yerini almıştır. Eskiden daha çok tek tip aynaların olmasının yanı sıra günümüzde daha farklı ayna modelleri ortaya çıkmış olup şıklık ve zarafetin bir arada bulunduğu çok fazla ayna modeli üretilmiştir. Bu açıdan ayna seçerken birçok seçenekle karşı karıya kalmanız muhtemel olduğu için seçim konusunda kafa karışıklığı yaşamanız normaldir.

Dekorasyonunuzu Tamamlayacak Tarz Aynalar

Aynalar birçok farklı şekilde bulunabildiği gibi boydan ayna, makyaj aynası, duvar aynası gibi pek çoğu bunlardan bazılarıdır. Aynalar banyoda da bulunmakla beraber özellikle bu alanda oldukça gerekli bir yapı olarak karşımıza çıkmaktadır. Günümüze bakıldığında aynaların boydan olanları daha çok yatak odalarında kullanılmaktadır. Boydan ve zarif aynalar ayakta duran çeşitleriyle yatak odalarına ayrı bir şıklık katmaya devam etmektedir. Bu aynalarda genellikle beyaz olan kenar kısımları girintili çıkıntılı bir desene sahip olabileceği gibi o kısmın düz olanları da çok fazla kullanılmaktadır. Özellikle yatak odalarında çok fazla kullanılan ayakta boydan aynalar yerine gardıroba ait bir ayna da kullanılabilmektedir. Bunun yanında duvara montelenmiş boydan aynalar da en çok kullanılan aynalar arasındaki yerini almıştır.

Aynalar farklı modellerde yer almaktadır ve bu aynalar arasında çiçek desenleri, yaprak desenleri ve kelebek desenleri çok fazla kullanılan şekillerdir. Genel anlamda zarif bir görüntü çizen bu desenler sayesinde aynalar evinize ayrı bir şıklık katmaya devam edecektir. Evin giriş bölümünde dilerseniz yuvarlak aynalardan kullanarak burayı modern bir havaya kavuşturabilirsiniz. Aynı zamanda aynaların içlerinde dolabın da yer aldığı versiyonları mevcuttur ve bu şekilde ayakta durabilen ayaklı aynaların dolap gibi açılıp kapanması mümkündür. Özellikle genç odalarında çok fazla kullanılan bu ayna çeşidi kullanışı açısından pratiklik sağladığı için tercih listeleri arasındaki yerini sağlama almıştır.

Led ışıklı olan şık aynalar genel olarak makyaj masalarında çok fazla tercih edilmekte olup bu aynalar masa üzerlerinde kullanılırsa da oldukça farklı bir görünüm elde edilebilecektir. Bu açıdan bunların küçük ve elle taşınır halleri de bulunmakta olup bu şekilde kullanımı daha işlevsel hale getirilmiştir. Aynaların ikili bulunanları da özellikle salon gibi alanlarda çok şık bir görünüm elde edilmesini sağlamaktadır. Bu açıdan biri daha büyük diğeri ondan biraz küçük aynaların yan yana ya da çarpraz vaziyette yer alması oldukça farklı bir dekorasyon olup evin şıklığını tamamlamaktadır. Aynaların etrafında ahşap bir kaplamanın yer alması oldukça farklı bir dekorasyon çeşidi olup evin sahip olduğu havayı daha modern bir görünüme dönüştüren bir uygulama olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yorum gönder