×

Birbirinden Farklı Ofis Dekorasyonları

Birbirinden Farklı Ofis Dekorasyonları

Birbirinden Farklı Ofis Dekorasyonları

Depolamayla Başlayın

Tasarımcılar , depolamanın herhangi bir ev ofisinin ayrılmaz bir parçası olduğunu kabul ediyor ve hatta tasarımları için bir atlama noktası olarak kullanıyor.

Yerleşik ürünler mümkün değilse, gün geçtikçe kanepe kılığına giren bir divan, konuklar geldiğinde önemli görevler üstlenebilir . Alanı en üst düzeye çıkarmak için altında depolama olan ürünler kullanmalısınız.

Birbirinden Farklı Ofis Dekorasyonları

Yatıştırıcı Bir Renk Şeması Oluşturun

Yeni sezonda göze çarpan ev ofisi, ağırlıklı olarak siyah, beyaz, altın ve gri parçaların muhteşem bir karışımıdır.

Dekor, tamamen beyaz bir palet ve stratejik olarak yerleştirilmiş renk vurgularıyla minimalist bir his veren mekanın geri kalanıyla uyumlu olacak şekilde tasarlanmalıdır. Bu puf pek çok işi üstlenir: kitaplık, tabure ve çalışma arkadaşı için ekstra sandalye gibi unsurlar kullanılarak da minimalist bir ofis düzeni olabilir.

Temiz ve Parlak

Bu parlak, hafif ev ofisi, düşünmek ve yaratmak için mükemmel bir yerdir. Bunun için ışığa da önem vermek gerekir. Mobilya düzenlemesini değiştirmek , bir ev ofis için gereken alanı yaratır.

Kullanılmayan bir duvar köşesini, ayakta da kullanılacak şekilde, etrafı saran, çubuk yüksekliğinde bir masaya dönüştürmek için ucuz ahşap ve uygun fiyatlı bodrum raf destekleri kullanabilirsiniz. Oturma zamanı geldiğinde, bir bar taburesi çekip evde ofis deneyimi yaşayabilirsiniz.

Bu ev ofis kurulumundaki büyük bir masa, iki kullanıcı için çift taraflı bir masa görevi görür. Yemek odası olarak ikiye katlanan ikili bir ev ofis alanı istiyorsanız bu özellikle uygundur, çünkü birkaç sandalye daha ekleyerek ideal bir aile yemek alanına sahip olursunuz. Akşam yemeğinden önce tüm iş eşyalarını uygun şekilde temizlemek için yakınlarda bol miktarda alan olduğundan emin olun.

Kurumsal ofislerin yeni bir fenomen olduğu günlerden bu yana çalışma kültürü büyük ölçüde gelişti. Ofis hayatının insanların genel refahı üzerindeki sonuçlarını yıllarca görmek, ofis tasarımında birçok yeni gelişmeyi ateşledi. Ofis mobilyası üreticileri için tasarımcıların yanında iç mimarlar da dizayn çözümlerinde oldukça yaratıcıdırlar .

Açık Kat Planları

Modern ofis tasarımında daha az duvar görülmesi güzel bir manzara sağlar. Açık bir kat planı, etrafta dolaşmayı da kolaylaştırarak insanları daha sık hareket etmeye teşvik eder.

Renk tasarımının birlikte kullanılması günümüzde çağdaş ofis tasarımında çok popüler bir trend . Renklerin, bilinçli olarak bile bilmeden veya anlamadan insanlar üzerinde belirli etkileri olduğu gösterilmiştir.

Örneğin portakal, yaz güneşini ve taze, olgun portakalları andırdığı için insanlara daha enerjik hissettirir. Yeşiller, sarılar ve maviler, modern ofis tasarımında da yaygın olarak görülür.

Ev Dokunuşları

Çalışanları tamamen meşgul tutmayı hedefliyorlarsa, çalışma ortamları artık kısır ve çekici değildir. Bir masanın etrafına toplanan rahat koltuklar, iş arkadaşlarınızla beyin fırtınası yapmayı daha eğlenceli ve davetkar hale getiriyor.

Çok Amaçlı Alanlar

İş birliği ve çok yönlülük, modern ofisin iyi çalışmasına yardımcı olur. Birden çok amaca hizmet eden ofis tasarımı , işin iyi yapılmasına yardımcı olur. Şimdilerde hızlı tempolu yerlerde ve isteklerin verimli bir şekilde ayak uydurulmasını sağlar.

Bir alan, iki iş arkadaşının birlikte rahatça çalışabileceği, zihinsel bir mola verebileceği ve sadece bir masanın etrafına birkaç koltuk veya kanepe koyarak küçük ve gayri resmi bir departman toplantısının yapılabileceği bir alan olarak hizmet edebilir, Alanı tanımlamak için bir halı veya onunla bir sonraki alan arasında yeşil bir duvar gibi bir ayırıcı fakat eğlenceli bir şekil oluşturulabilir.

Hem toplantı alan, hem geri eğlence alanı hem de öğle yemeği sırasında dinlenebileceğiniz bir yer olarak hizmet verebilecek alanlar, küçük ofislere daha fazla alana sahip olma lüks hissini verir.

Mobilyada Modern Entegrasyonlar

Günlük yaşama hitap eden mobilyalar çalışmayı kolaylaştırır. Enerji ve internete bağlı olmak hepimizi aklı başında ve üretken tutar, ancak her zaman güzel değildir. Teknolojinin ne kadar yakışıksız olduğunu gizlerken başarılı ve sorunsuz bir şekilde entegre eden masalar ve çalışma alanları, büyük bir amaca hizmet eden bir forma sahiptir. Kordonlar hem çirkin hem de bazen tehlikeli olabilir. Çalışma alanınızın yakınında bir priz bulamazsanız, kordonları gitmeleri gereken yere kadar gerdirirsiniz. Modern ofis tasarımında uzmanlaşan mobilya şirketleri, çalışanların bilgisayar pilleri için değil iş görevleri için çözüm bulmaya devam edebilmeleri için masalara prizler ekliyor ve kabloları güvenli ve gizli bir şekilde uzağa atıyor.

Yorum gönder