×

Cam Avize Modelleri

Cam Avize Modelleri

Cam Avize Modelleri

Aydınlatma modelleri her zaman önde gelen ve vazgeçilmez dekorasyon çeşitlerinden biri olmuştur. Özellikle avize üretimlerinde üreten firmalar çok dikkatli ve hassas davranmaktadırlar. Çünkü hem çeşitlilik fazla olmalı hem de şık bir görüntü elde etmeliler. Evde hemen her yerde farklı bir avize modeli kullanmak isteriz. Artık hemen hemen her maddeden avize çeşitleri üretilebiliyor. Bunlardan biri de camdır. Cam üretim avizeler şık ve parlak görüntüler elde etme konusunda birebirdir. Zarif ve kibar modeller elde edilebilir.

Cam Sarkıt Avize Modeli

Bu model tavandan aşağı doğru asılı şekilde olan bir avize modelidir. Avize camdan yapılmış ve şeffaf bir görüntüye sahiptir. Tabi ki her zaman şeffaf bir görüntüye sahip olmayabilir. Cama çeşitli şekiller verilerek yapılır. Büyüklüğü ya da küçüklüğü verilen şekle bağlı olarak gelişebilir. Bu avizeler şık ve parlak bir görüntü elde etmeye yardımcı olur. Evin hemen hemen her yerinde kullanılabilir ancak genel olarak salonda tercih edilen bir avize modelidir.

Cam Avize Modelleri

Cam Kollu Avize Modeli

Bu model tavandan aşağı doğru asılı şekilde olan bir avize modelidir. Avizenin asılı olan kolları camdan yapılmıştır. Hassas ve dikkatli bir kullanım gerektirir. Bunun sebebi ise darbe aldığında kollarının kırılma riskidir. Bu nedenle dikkatli kullanılması gerekir. Parlak ve şık bir görüntüye sahiptir. Işıl ışıl bir yapısı vardır.

Taşlı Avize Modeli

Bu model tavandan aşağı doğru asılı şekilde olan bir avize modelidir. Avizenin camdan yapılmış olan kısmının dışı çeşitli süslü ya da parlak taşlar ile kaplıdır. Estetik görüntü açısından farklı ve güzel bir görüntüye sahiptir. Kullanımı son derece hoş olacaktır.

Tekli Avize Modeli

Bu model tavandan aşağı doğru asılı şekilde olan bir avize modelidir. Avize tek başına aşağı doğru sallanan bir avize modelidir. Tek olan kısmı camdan yapılmış olup bu avize çeşitli şekillerde olabilir. Kullanım açısından çok sade ve hoş bir görünüme sahip bir modeldir.

Modern Avize Modeli

Bu model avizeler yeni üretim olup kullanımı çok şık ve göze hitap eden avize türleridir. Camdan yapılmış olup çok çeşitli şekillerde olabilirler. Yeni nesile uygun cam avize modelleridir. Kullanımı oldukça hoş olacaktır.

Klasik Avize Modelidir

Bu model avize türünü hemen hemen her evde görmek mümkündür. Camdan yapılmış olan bu avizeler genel olarak kalabalık görüntü oluşturur. Çoklu aydınlatma mekanizmalarından oluşmaktadır. Yan yana ya da çapraz şekillerde oluşturulmuş olan çoklu cam başlıklardan oluşur. Bu cam başlıklar çok çeşitli şekillerden meydana gelebilir. Genel olarak çiçek motiflerinden yola çıkılarak yapılır. Şeffaf ya da farklı renklerde olabilir. Genel olarak yaygın kullanılan bir avize modelidir. Temizlik açısından biraz uğraştırıcı olsa da tercih edilişinden hiçbir şey kaybetmemiştir.

Yorum gönder