×

Çocuk Odası Dekorasyon Fikirleri

Çocuk Odası Dekorasyon Fikirleri

Çocuk Odası Dekorasyon Fikirleri

Çocuk Odası Dekorasyon Fikirleri; Bu yatak odası stilinde , pembemsi pembe perdeler havayı aydınlatıyor ve üst ranzaların altında bölünmüş bir “oyun alanı” yaratıyor. Sıcak kahverengiler ve ahşaplar sıcak bir temel oluşturur ve her parça çocuk dostu hissettirse de aynı zamanda bir bütün olarak evin tarzına da uyum sağlar.

Eğlenceli ve yetişkinler arasında çok dikkatli bir denge sağlayarak modernlik yaratan bir stil ile karşı karşıyayız. Heykelsi parçaları tercih edebilirsiniz. Çizgili masa lambasından ahşap tabure, grafik halı, keten yatak takımı ve göz alıcı halıya kadar her şey hem genç hem de zamansız hissettirir.

Sarı aksesuarlar, bir erkek veya bir kız çocuğuna uygundur. Oluklu bir duvar, ağırlıklı olarak beyaz odaya doku ekler ve bir grup çerçeveli resim, eşyaların çocuk odası gibi görünmesini sağlar. Kademeli teşhir rafları, koleksiyonları kontrol altında tutar ve şık görünmesini sağlar.

Cinsiyetten bağımsız başka bir stil, serin mavi dokunuşlara sahip güneş turuncusu ve beyaz rengin birleşimi oldukça canlı ve eğlenceli bir çocuk odası yaratmanıza yardımcı olur. Birkaç ahşap parça, olgunlaşan gençler için küçük bir incelik katıyor. Tuhaf bir masa alanı, çalışma süresini biraz daha çekici hale getirmeye yardımcı olabilir.

Çocuk Odası Dekorasyon Fikirleri

Dağınıklıktan Kurtulun

Depolama basamakları, ranzaların altında başka bir çalışma ile birlikte derin çekmece alanı sunar. Kireç yeşili, parlak maviye karşı elektrikli görünüyor ve mor vurgular, genel şemanın çok oldukça parlak görünümünü sağlar. Gri vurgular, bu alana daha büyük bir çocuk için harika bir görünüm verir ve çim yeşili yatak, aksi takdirde mavi renkli odaya sportif bir his katar.

Parlak mor ve parlak yeşil, bol beyazla birleştiğinde soğuk bir renk çatışması yaratır. Bu alanda çocuk kitaplarını vurgulayabilir ve ödevi dosyalamak için mükemmel bir kurulum sağlayabilirsiniz. Seyahat temalı bir oda, çocukların yaşadıkları ilginç dünya ve gelecek tüm maceralar hakkında düşünmelerini ve hayal etmelerini sağlayacaktır.

Odayı Aılı Işıklarla Aydınlatın

Çocuklarınızın seveceği bir alan yaratmak için fikirler mi arıyorsunuz? Bir çocuk odası, ark şeklindeki kitap rafından kelebek duvar kağıdına ve neon yatak çerçevelerine kadar yaratıcı fikirleri keşfetmek için mükemmel bir yerdir .

Bir odaya taze bir boya vermek, servet harcamadan yeniden dekore etmenin harika bir yoludur. Kara tahta boyayı bir özellik duvarı olarak kullanmak, çocuğunuzun yatak odasını hem eğlenceli hem de pratik hale getirmenin harika bir yoludur . Çocuğunuza, ev ödevleri veya ev işleri için bir duvar düzenleyicisi olarak hizmet ederken, aynı zamanda yaratıcı olma fırsatı da verebilir.

Pahalı fotoğraf çerçevelerine çok para harcamak yerine, fotoğraflarınızı çerçevelemek için renkli ve desenli çarpraz bandı tercih edin. Çocuğunuzun seveceği güzel bir duvar tasarımı olarak hareket ederken fotoğraflarınıza güzel bir kenarlık kazandırır.

Çocuklarınızın çevresindeki arkadaşlarının duvar fotoğraflarını asarak onlarında odaya dahil olmasına izin verin. Duvarlarından birini kendi fotoğraflarıyla dekore etmek, yatak odalarına kişisel bir dokunuş sağlarken aynı zamanda gurur duyabilecekleri bir şey verir. Bu, çocuklarınızın odalarının nasıl görünmesini istediklerine aktif olarak karar vermelerini sağlarken aynı zamanda size para tasarrufu sağlamanın harika bir yoludur.

Düz perdelerin sıkıcı olması gerekmez ve onları daha eğlenceli hale getirmek için yeni bir perdeyi kurmanız gerekmez. Çocuğunuzun perdelerine stil oluşturmak için ponponları veya desenli malzemeleri kullanabilirsiniz. Bu, çocuğunuzun yatak odasına daha fazla renk ve özgünlük katarken yeni, taze perdelerin yansımalar yaratır.

Peri ışıkları ve aksesuarları asmak, odayı gerçekten canlandırabilir. Yeniden duvar kağıdına veya yeniden dekore etmeye gerek kalmadan daha fazla ışık ve renk katar, bu, özellikle geceleri çocuklarınızın bakması için hem daha ucuz hem de eğlencelidir. Çocuğunuzun odasını tazelemenin iyi bir yolu oyuncakları akıllıca saklamaktır. Duvar saklama , duvarlara dekorasyon eklerken dağınık olmayan zeminler oluşturmanın kullanışlı bir yoludur. Kitapları ve diğer parçaları ve çocukları duvardaki depoda saklayarak, çocuğunuzun oynamak için bol bol alanı olur ve bu aynı zamanda dağınık bir yatak odası için hiçbir bahane olmadığı anlamına gelir.

Kağıt Ponponların Kullanımını Benimseyin

Kağıt ponponlar sadece partiler için değil, kümeler halinde dizilmiş bu renkli kağıt topları çocuğunuzun tavanında ilginç bir özellik yaratmak için mükemmeldir. Eski mısır gevreği kutularından ve kağıt mendillerden geri dönüştürülmüş bazı kartonlarla bunları sıfırdan yapabilir veya satın alabilirsiniz. Bu, bir öğleden sonra yatak odasını dönüştürecek kadar hızlı ve basit bir güncellemedir.

Hala eski bir şifonyeriniz varsa, bu kullanışlı bir masaya veya el işi masasına dönüştürülebilir. Yeni bir kat boya ile eski şifonyeriniz yeni bir çalışma / el işi alanına dönüştürülür ve çocuğunuza yaratıcı ya da ders çalışacak bir yer sağlar.

Yorum gönder