×

Vizon Rengi Dekorasyon Önerileri

Vizon rengi dekorasyon

Vizon Rengi Dekorasyon Önerileri

Vizon rengi dekorasyon son yıllarda oldukça popüler olmuş ve bu rengin kullanıldığı alanlarda bir genişleme meydana gelmiştir. Çünkü birçok renkle uyum sağlama konusunda başarılı olan bu renk farklı birçok alanda yer almaya başlamıştır. Özellikle giyim ve ev dekorasyonunda çok fazla tercih edilen bu renk insanların zevkine hitap etmeyi başarmış olup çok fazla risk almadan ortaya hoş görüntülerin çıkmasını sağlamıştır. Bu açıdan bakıldığında gerek mutfakta gerek oturma alanlarında karşımıza çok fazla çıkan vizon rengi evlerin giriş kısmında, salon kısmında ve yatak odalarında da çok fazla yer almaktadır. Mobilyalar üzerinde oldukça iyi bir görüntü sağlayan bu renk sayesinde evler uygun bir dekorasyonla tamamlandığında fazlasıyla şık bir tasarım ortaya çıkabilecektir.

Vizon rengi dekorasyon

Vizon rengi  koltuklarla aynı rengin biraz daha açık tonunda kullanılan perdeler oldukça iyi bir bütünlük sağlayabilecektir. Bunun yanında perdelerin daha açık renkli olmasına dikkat edilmeli aksi halde her yerin aynı tonda yer alması evde boğucu bir havanın ortaya çıkmasına neden olacaktır. Bununla beraber krem rengi ve aralarında vizon renginin yer aldığı bir halı bu oturma grubuyla birleşerek klasik bir uyum sağlayacaktır. Orta sehpanın açık siyah renginde bir camdan meydana gelmesi ve bunun minderlerin desenleriyle beraber bir uyum yaratması oldukça şık bir kombine neden olacaktır.

Bordo ve vizon renginin uyumu da oldukça başarılı bir kombinasyon olup özellikle vizon rengi koltuk takımına bordo şal ve minderler farklı bir görüntü sağlayabilecektir. Bu açıdan seçtiğiniz vizon rengi oturma grubunda bordo renkli aksesuarlar kullanırsanız ortaya şık bir görüntünün yansıdığına şahit olabilirsiniz. Burada perde kısımları yine vizon ya da daha açık bir renkte olabileceği gibi ara kısımlarda bordoyu kullanmanızda bir sakınca yoktur. Aksesuar alanlarında kullanabileceğiniz bordo renklerin yanı sıra siyah renkleri de kullanabilirsiniz hem böylece üçüncü bir rengi aralara serpiştirmiş olursunuz. Bu şekilde sakin ancak dikkat çekici bir dekorasyon ortaya çıkararak evinizin daha hoş gözükmesine olanak tanırsınız. Aynı zamanda kiremit rengi ve koyu turuncu renkler de vizon rengine çok fazla yakışan renkler arasında olup  bunların aksesuarlarda kullanılması daha uygun olacaktır.

Yorum gönder