×

Deri Koltuk Modelleri

deri koltuk modelleri

Deri Koltuk Modelleri

İsterseniz evde isterseniz de ofis alanında tercih edebileceğiniz deri koltuk modelleri sayesinde oldukça şık ve modern bir görüntüye sahip olacaksınız. Deri koltuklar yıllar geçse de modası geçmeyen çok şık parçalardan biridir. Her sezonda başka renklerin ve modellerin moda olduğu deri koltuklar tartışmasız zamansız parçalardandır. Deri koltuk modelleri çok rahattır ama bir o kadar da pahalı ürünler olduğunu da belirtelim. Normal koltuk fiyatlarına göre deri koltukların fiyatı her zaman daha üstünde olacaktır.

Deri detaylar aslında modern tarzı sevenler ve yaşadığı alanlarda bu tarzı yansıtmak isteyen kişilerin tercih edeceği koltuklardır. Deri koltuklar özellikle geniş alanlarda daha iyi bir görüntü yaratır. Çünkü oldukça geniş ve rahat bir şekilde yapılan bu koltukları küçük bir alana sığdırdığınız zaman istediğiniz o modern havayı vermeyecektir.

deri koltuk modelleri

Deri koltukların renklerine bakıldığı zaman kahve, siyah, beyaz renler oldukça göze çarpan renkler olabiliyor. Kahverengi deri koltuklar ise deri denilince akla ilk gelen ve en çok tercih edilen renk olabilir. Tamamı siyah olan deri koltuklar üzerinde yer alan taş detaylar ise oldukça şık bir görüntü oluşturacaktır. Deri koltuk modelleri aslında diğer koltuk modelleri kadar fazla değildir ama yer alan modeller pek çok kişiyi mutlu etmeye yetecek modellerdir. Evinizin salonuna eğer bir deri koltuk takımı alacaksanız öncelikle rengine karar verin. Duvarların ve perdelerin rengiyle olan uyumuna da oldukça dikkat etmeniz gerekiyor.

Perde ve halı seçimlerinde ise deri koltuğun tarzına yakışır şekilde kombinler yaparak salonunuzu oldukça havalı gösterebilirsiniz. Bunun dışında deri koltuklara uygun aksesuarlarla ortamın modern tarzını bir adım daha öne çıkarmış olacaksınız. Deri koltukların bir başka güzel yanı ise kolay bir şekilde temizlenebilir olmasıdır. Yani koltuklarda herhangi bir leke kalmadan çok rahat bir şekilde silebilirsiniz.

Avantajları olduğu kadar dezavantajı yok sanıyorsanız aslında yanılıyorsunuz. Deri koltuklar çok kolay bir şekilde yırtılabilir ya da çizilebilir. Evinizde kedi ya da köpek besliyorsanız kesinlikle bu koltukların çok kolay bir şekilde yıpranabileceğini bilmelisiniz. Bunun dışında küçük çocuklu olan aileler için de bu koltuklarla başa çıkmak biraz zor olacaktır.

Ofis ortamında ise gönül rahatlığıyla deri koltuktan yana tercih yapabilirsiniz. Sizi hiçbir sıkıntıya sokmayacaktır ve ofisinizi oldukça şık gösterecektir. Ofiste tercih edeceğiniz deri koltuk renklerinin ise biraz daha koyu olmasına dikkat edin. Böylesi daha ağır ve modern bir hava katacaktır.

Yorum gönder