×

Evinize Uygun Duvar Saati Seçimi Ve Harika Örnekler

Evinize Uygun Duvar Saati Seçimi Ve Harika Örnekler

Evinize Uygun Duvar Saati Seçimi Ve Harika Örnekler

Evinize uygun bir şekilde seçtiğiniz duvar saati mobilyalarınızla beraber uygun bir kombinasyona neden olarak evinizde şıklığın bütünleşmesini sağlayacaktır. Bu anlamda diğer aksesuarların yanında duvar saatlerinin seçimine ayrı bir parantez açmak gerekecektir. Evlerde bulunan duvar saati pek çok açıdan diğer aksesuarlardan daha göz alıcıdır çünkü gerek şekli gerek önemi nedeniyle insanlar duvar saatine daha fazla odaklanmaktadır. Bu açıdan duvar saatlerinin seçimi yapılırken önemli detayları atlamamak ve bunları kendi zevkinizle harmanlamak çok önemlidir. Evinizde modern bir havanın devam etmesi açısından duvar saatinizi de o yönde tercih etmek ve evinizdeki mobilyalarla olan tarz uyumunu sağlamak bu açıdan önemli bir konu olarak karşımıza çıkacaktır.

Evinize Uygun Duvar Saati Seçimi Ve Harika Örnekler

Ahşap duvar saatleri son dönemde oldukça yaygın bir şekilde kullanılan modern duvar saatleri arasında yer almaktadır çünkü son yıllarda ahşap eşyalar çok fazla taleple karşı karşıya kalmıştır. Bu açıdan ahşap ürünlerin sık tercih edilmesi bu malzemenin saat gibi aksesuarlarda da kullanılmasına neden olmuştur. Bu açıdan evlerde kullanılan ahşap saatler evde bir modern havanın yaratılmasını sağlayacak ve bu açıdan evin atmosferini değiştirecektir. Bu yüzden ahşaptan meydana gelmiş olan saatlerde farklı renk seçeneklerinin kullanılması da mümkündür. Özellikle koyu kahve rengi ve siyahın ağırlıkta olduğu ahşap saatlerde aralara bordo ve beyazın serpiştirildiği pek çok model vardır. Bu hoş renklerin bir arada kombinlenmesi evde modern bir görüntüye neden olabilecektir.

Duvar saatlerinde rakamların büyük ya da küçük olması da farklı modelleri beraberinde getirmektedir. Bazı saatlerin rakamları çok büyüktür ve bu büyüklük evin mobilyalarıyla bir uyum içindeyse sıkıntı yaratmamaktadır. Çünkü büyük rakamlar daha spor – şık bir dizayna yakışmaktadır. Bu açıdan evdeki modern görüntünün büyük rakamlardan meydana gelmiş bir saatle desteklenmesi mümkündür.

Roma rakamlarıyla meydana gelen saatler yıllardır popülerliğini yitirmemiş saat türlerinden olup ev dekorasyonuna çok yakışmalarıyla bilinmektedir. Bu açıdan bakıldığında roma rakamlarıyla ortaya çıkmış saatler modern görüntüsüyle beraber birçok insanın tercih sebebi olmuştur. Bu saatlerin siyah ve beyaz renginin birleştiği modelleri çok fazla olup bu ikilinin yakışmasıyla ev dekorasyonuna ayrı bir şıklık katması söz konusu olmuştur.

Çark şeklinde meydana gelmiş saatler de oldukça şık bir görüntüye sahip olup bunların metal versiyonları da pek çok evde kendisine yer edinmiştir. Bunlar biraz daha eskitme modeller olup bu saat türlerine vintage tarzı saat modelleri de eşlik etmektedir. Bu açıdan bakıldığında iki türün de ayrı ayrı evin tarzına çok yakıştığı bilinmektedir ancak burada önemli olan evin nasıl bir şekilde dizayn edildiğidir. Çünkü ev çok şık ve yeni mobilyalardan meydana geldiyse ayrıca klasiklik çok fazlaysa bu tarz saatler çok uygun olmayacaktır. Bunun yerine daha şık ve kristal parçalardan meydana gelmiş saatler kullanılırsa evin klasik görüntüsüyle hoş bir şıklık ortaya çıkabilecektir.

Yorum gönder