×

Enza Home Oturma Odası Dekorasyonu

Enza Home oturma odası

Enza Home Oturma Odası Dekorasyonu

Modern bir Enza Home oturma odası sade ve soğuk olmak zorunda değildir. Bunu daha çok, iyi bir dinlenmeye elverişli , kısaltılmış, şık bir görünüm olarak düşünebilirsiniz. Lüks oturma grupları takımlarını , zengin malzemeleri ve ara sıra renk patlamasını birleştiren, aynı zamanda rahat olan gösterişli, modern bir estetik yaratmak. Sahil evi şıklığından endüstriyel ihtişama, alanınızı temiz ve rahat bir sakinleştirici ortama dönüştürmenize yardımcı fikirlerden yardım alabilirsiniz.

Enza Home oturma odası

Dekorasyon Fikirleri

Bununla birlikte, kişisel tarzınızdan ve estetiğinizden ödün vermeden uyumanıza yardımcı olan sakin, düzenli bir sığınak olan her notaya hitap eden bir oturma odasını dekore etmek zor olabilir . Çok fazla zaman veya para harcamadan bir oturma odası yapmak için bu basit ipuçlarını izleyin.

En parlak, en neşeli yatak odaları bile karanlık, cazibe unsuruna ihtiyaç duyar. Denge anahtardır. Evindeki yatak odası gibi, Lake August kumaşıyla döşenmiş bir oturma grubu çerçevesine sahip ve eski bir Fas battaniyesi ile kaplı yatak odası gibi birkaç dramatik parça ile oluşturabilirsiniz.

Tabii ki oturma grubunuz olabildiğince yumuşak, ancak odanızın geri kalanında dokuyu da unutmayın. Kanepe ile televizyon masanızda veya pencere pervazında olsalar da çiçek aranjmanları uyanmak için hoş bir şeydir.

Özellikle kışın bir doz yeşile ihtiyaç duyduğunuzda. Kanepenizin bir ucuna, kondurabilirsiniz.

Bir kır evinin yatak odasında, vintage bir kıyafet sandığı, dekorun dikkatini çekerken, aynı zamanda size çok ihtiyaç duyulan alanı sağlar. Çoğu tasarımcı oturma odanızda çalışmamanızı tavsiye etse de bu her zaman bir gerçek değildir. Evrak işlerini bitirdiğiniz için kendinizi suçlu hissetmemeniz için oturma odanızda, tercihen yatağınızdan mümkün olduğunca uzakta belirli bir çalışma alanı belirleyin.

Enza Home Oturma odası Dekorasyonunda yapabileceğiniz birçok tasarım size bu konuda yardımcı olacaktır. Aynalar oldukça büyülü bir tasarım öğesidir. İster asmaya karar verin, isterse duvara yaslayın, herhangi bir alanı daha büyük, daha parlak ve daha benzersiz hissettirirler. Rustik tarzdaki bir aynanın antika oturma grubu ve İsveç sandığını mükemmel şekilde tamamlayabilirsiniz. Özel bir odanın çerçevesi ile kişisel alanınıza biraz ihtişam katın.

Çarpıcı odak noktası sıcak pembe bir şömine çevresi de dahil olmak üzere hoş renk patlamalarında mobilyalar ve dekor, bu çağdaş mekân da Enza Home ile modern dekorasyonun ne anlama geldiğini yeniden tanımlıyor . Odanın etrafına canlı gölgeler dağıtırken duvarları beyaz tutmak, olumsuzluk yaratmaz, bunun yerine odanın muhteşem ocağını tamamlar.
Modern ve Geçişli Oturma Odası

Klasik ve nötr bir renk düzeni, modern bir oturma odasında da vay faktörünü göz ardı etmeden çalışır. Enza Home’nin geçiş havasına sahip şık modern mekân da lacivert vurgulu sandalyelerin ve dekoratif yastıkların yumuşak gri mobilyalara nasıl çarptığına dikkat edebilirsiniz.

Modern oturma odasını kalıcı tarzı göz önünde bulundurarak yaratabilir. Ana yaşam alanını oymak, alanı muhteşem yeşilliklerle canlandıran bir ekici oda bölücüdür. Retro, yüzyıl ortası havasına sahip düşük profilli mobilyalar davetkar tonu belirler.

Klasik parçalar hem rahat hem de anlaşılırdır, her ikisi de modern tarzın ayırt edici özellikleridir. Hepsinin ötesinde, mükemmel avizeye çağdaş bir hava katan bir aydınlatma armatürü vardır. Muhteşem bir manzaraya sahipseniz, mükemmel bakımlı arka bahçeye odaklanan Enza Home’nın örnekleri gibi modern, minimalist bir oturma odası ile gitmek mantıklı gelebilir.

Temiz çizgiler, minimal mobilyalar ve harika dış mekanlarla güzel bir şekilde uyumlu olan basit bir renk şeması, bu alanı konuksever kılıyor. Küçük oturma odasını çarpıcı modern desende güzel duvar kâğıdı yeni bir şıklığa taşıyabilir.

Rattan sehpadan her türlü masa lambalarına kadar pek çok zıt doku görsel ilgiye katılıyor. Birçok oturma odasında şömine odak noktasıdır. Siyah beyaz soyut bir otoportre, bu boho esintili mekanın kalbidir. Süslediğiniz her odada renk ve dokuyu dengelemek çok önemlidir. Saksılı keman yaprağı incir ağacının odun kömürü kanepesini nasıl yumuşattığına dikkat edin.

Sonra geometrik halı ve deri yan koltuk var. Her ikisi de endüstriyel esintili sehpa ve bakır sehpayı dengeleyen oda ısıtma unsurlarıdır. Parlak ve havadar, çoğu insan modern dekorasyon dendiğinde akla gelen iki kelimedir. Böyle bir oturma odası bu düşüncenin somut örneğidir. Burada renk patlamaları, çoğunlukla nötr tonlu odayı canlandırabilir. Duvarlardaki büyük baskılar canlılık hissini artırıyor olabilir.  Metalik vurgular her zaman tamamen moderndir. Buraya, anın metali olan bakır, bir lüks katmanı ekler.

Yorum gönder