×

Enza Home Oturma Odası Dekorasyonları

Enza home oturma odası

Enza Home Oturma Odası Dekorasyonları

Enza home günümüzde birçok insanın tercih ettiği mobilya markası olup kendisi ünlü markalar arasındaki yerini korumaya devam etmektedir. Oldukça şık ve kaliteli ürünler ortaya koyan bu mobilya mağazası pek çok yerde ürünlerinin satışını yapmaya devam etmiştir. Kaliteli mobilyalar ortaya çıkmasını sağlayan bu marka sayesinde pek çok evde modern doku oluşmuş ve bu sayede evin atmosferi olumlu yönde ilerlemiştir. Enza home oturma odası dekorasyonlarında da farklı fikirler çok fazla görülmüştür ve bu fikirler her evde uygulanması açısından uygun kriterlere sahiptir. Kişilerin farklı zevklerine uygun olarak tasarlanmış olan bu mobilyalar birçok kişinin zevkine hitap etmeyi başarmıştır. Kendileri farklı düşünceleri göz önünde bulundurarak pek çok çeşit ortay çıkarmayı başarmış olup insanlara bu konuda seçenek alanında yardımcı olmayı başarmışlardır.

Enza home oturma odası

Gri bir oturma grubu üzerinde kırmızı işlemeli bulunan minderlerle aynı renk ve aynı işlemelere sahip bir halının kombinasyonu oldukça başarılı bir şekilde karşımıza çıkmaktadır. Bunun yanında taanda asılı duran yine gri şeklinde bir avize ve etrafta grinin tonlarından meydana gelmiş olan aksesuarlar şık bir dekorasyon ortaya koymaktadır. Orta sehpanın üst kısmı ahşaptan meydana gelmiş olup ayakları da demirden oluşmuştur  ve bu şekilde farklı bir tasarım ortaya çıkmıştır. Aynı zamanda evin içerisinde farklı bitkilerin yer alması burada oluşan havanın olumlu etkilenmesine desten olacaktır.

Yine füme renklerinin kullanıldığı oturma grupları bu markanın tercih ettiği renkler arasında çok fazla kullanılmaya devam etmiştir. Füme bir oturma grubunda petrol mavisi ve açık pembe renkli duvarlar oturma odası için uygun renkler olacaktır. Bunun yanında ikili bir orta sehpa kullanımı çok modern bir havanın yaratılmasını sağlayarak ortamın anında değişmesine neden olacaktır.

Açık krem renginin yer aldığı oturma gruplarında evin duvar kısmında çizgilerden meydana gelmiş bir bölüm yapılabilir. Bu şekilde oturma alanında küçük ama etkili dokunuşlar ortaya koyarak oranın kullanımını etkilemeyecek şekilde şık bir hava yaratılabilir. Halıda da duvardaki desenlerden kullanılması ortaya uygun bir bütünlük çıkararak evin tasarımını tamamlayabilecektir.

Yorum gönder