×

Evinize Uygun Ev Dekorasyon Ürünleri Seçim Rehberi

Evinize Uygun Ev Dekorasyon Ürünleri Seçim Rehberi

Evinize Uygun Ev Dekorasyon Ürünleri Seçim Rehberi

Evinizde yer alan mobilyalara uygun aksesuarlar seçimi oldukça önemli olup bundan önce yapmanız gereken aslında evinizin şekline uygun eşyalar seçmektir. İlk olarak evinizin odalarının biçimleriyle uygun mobilyalar seçtikten sonra o mobilyaları tamamlayacak olan aksesuarlar üzerinde durmanız gerecektir. Bunu yaparken de dilerseniz bir iç mimardan yardım alabilirsiniz ya da internette var olan dekorasyon fikirleri size yol gösterebilir. Bu açıdan bakıldığında oldukça keyif veren dekorasyon fikirleri evinizin güzelleşmesi için önemli adımları ortaya koyarak daha şık bir evde oturmanızı sağlayacaktır. Evinizin şekline göre seçtiğiniz eşyaların nitelikleri çok önemlidir ve bu açıdan eşyalarınızı seçerken kendi zevkinizi de ön planda tutmak koşuluyla odalarınızın şekline uygun hareket etmenizde fayda vardır. Evinize Uygun Ev Dekorasyon Ürünleri Seçim Rehberi;

Evinize Uygun Ev Dekorasyon Ürünleri Seçim Rehberi

Sade ancak şık ürünler tercih etmeniz evinizin olduğundan daha iyi gözükmesine neden olacaktır. Bu açıdan sırf fiyatı uygun diye basit görünümlü ürünler tercih etmeniz hem sağlamlık açısından uygun olmayacak hem de evinizde istenilen şıklığı sağlama konusunda yetersiz kalacaktır. Bu açıdan evinize ürünleri seçerken daha kaliteli ve sade ürünler tercih etmenizde fayda vardır çünkü çok desenli ürünler de evinizi karmaşık gösterebilir. Bu açıdan eşyalarınızın az desenli ancak göz alıcı şekillerde olmasına dikkat ederseniz eviniz daha modern bir görünüme kavuşacaktır.

Alacağınız eşyaların gerekli olup olmadığına dikkat etin çünkü evinizi gereksiz eşyalarla doldurmak hem evinizin alanının daralmasına neden olacak hem de kullanmadığınız ürünlere para vererek cebinize zararı dokunacaktır. Bu yüzden alacağınız eşyaları iyi analiz edin ve onları gerçekten kullanacağınızdan emin olun. Evinizde aksesuarlar gereksiz değildir onların da bulunması gereklidir ancak sırf var olması için de ucuz ve kalitesiz aksesuarlar tercih etmeniz doğru bir adım değildir. Bu yüzden özellikle aksesuar seçiminde onların eşyalarınızla bir bütünlük yaratmasına dikkat edin ve evinizi daha şık yapmalarına özen gösterin. Çünkü bazı aksesuarlar evi daha şık yapmak yerine basit bir görüntüye kavuşturup evin olduğundan daha farklı görünmesine neden olabilmektedir. Bu açıdan aksesuar seçiminde ekstra özenli olmanız evinizdeki modern hava açısından çok önemlidir.

Halı seçimi yaparken çok karışık desenli ve göz alıcı halılar yerine daha sadece diğer mobilyaları tamamlayan halılar tercih etmeniz doğru olacaktır. Renk olarak krem, beyaz gibi renklerin yanında koyu renkli halılar da tercih edebilirsiniz ancak evinizin karanlık görünmemesine özen gösterin. Ayrıca halıların diğer mobilyalarla doğru bir kombin içerisinde olması evinizdeki şıklığı tamamlayacaktır bu açıdan halı seçiminde dikkatli olun. Perde seçiminde halıyla benzer bir yoldan ilerleyerek onun gibi tamamlayıcı unsurları bulunan perdeler seçmenizde fayda vardır. Aksi halde evinizde şıklık bir bütün oluşturmaz ve ortaya karışık bir görüntü çıkabilir bu da odalarda fazlalık bir havanın oluşmasını sağlar. Bu açıdan perdelerin de sade ancak şık bir şekilde dikilmesi sizin için daha uygun bir seçim olacaktır.

Yorum gönder